Акушер-гинеколози- Варна 3

• 189 935
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
klem4e, аз февруари 2010 г. отидох при д-р Александров за първи път, юли 2011 г., живот и здраве, ще си имаме близнаци. Имах щастието да попадна на правилното място! Благодарна съм му много, дано помага на още много семейства да гушнат своите рожби!

Елизабет, аз за първи път пих противозачатъчни два месеца преди ин витрото и имах постоянно зацапване, също се чудех какво става, но ми обясниха, че е от контрацептива. Наистина, прав е доктора, 6 месеца не е притеснителен период, а кървенето може да се дължи на скорошното спиране на противозачатъчните. Желая ти късмет и скоро да видиш двете чертички!

# 691
  • Варна
Здравейте,
някой има ли информация дали в АГ Варна извършват фоликулометрия, но не като част от процедура, а просто проследяваща. Преди 2 месеца правих ЦС там и едната ми тръба се оказа запушена, искам този цикъл да проследя от коя страна ми е фоликулът, но не знам дали биха ми обърнали внимание.

# 692
  • Варна
Здравейте,
някой има ли информация дали в АГ Варна извършват фоликулометрия, но не като част от процедура, а просто проследяваща. Преди 2 месеца правих ЦС там и едната ми тръба се оказа запушена, искам този цикъл да проследя от коя страна ми е фоликулът, но не знам дали биха ми обърнали внимание.
Фоликуметрия може да ти се направи във всеки АГ кабинет, стига лекаря да разчита добре стойностите и фазата на фоликула.То си излиза на ехографа дали има фоликули, размерите, доминантния и т.н..
Не съм сигурна обаче дали цялостното проследаване се поема от ЗК.Аз на частно правих, понеже и лекарката ми работи на частно.
Успех ти желая, дано всичко е наред Hug

# 693
  • Варна
Месечинка виторога, д-р Ковачев прави фоликуметрия, аз съм ходила, когато ми отрязаха едната тръба и останах само с една, точно за това да следя дали овулацията е от страната дето имам проходима тръба. Забременях още на първата фоликуметрия, обаче пак извънматочно, но при мен се очакваше, просто трябваше да си дам шанс за естествено забременяване, преди да пристъпя към ин витро.

# 694
  • Варна
Благодаря ви, момичета.
Amalleira,
точно към Ковачев съм се насочила, той ме преглежда предния път и ми прави снимката.

# 695
  • Варна
Месечинка виторога, и на мен първата цветна снимка той ми е прави. Още когато ми обясняваше резултата от снимката, го попитах може ли да отида при него на фоликуметрия. Той ми каза на кой ден от цикъла, после ходих да видя и дали фоликула се е пукнал, два или три прегледа общо, точно не мога да се сетя, но единия беше със сигурност след овулацията.

# 696
  • Варна
Благодаря, ще звънна днес или утре тогава да се уговоря за ден и час. Дано този месец е от здравата страна, но ако не е, поне да знам и да не троша излишни нерви в очакване.

# 697
Здравейте-някой може ли да ми даде някакъв телефон на д-р.Юлия Бейлерян ?

# 698
  • Варна
Здравейте-някой може ли да ми даде някакъв телефон на д-р.Юлия Бейлерян ?
Само телефоните в МД, ако искаш питай на тях ако ти трябва лично неин номер.
Иначе за записване може и на тези в МД.
Тел: (052) 33-20-00 ; (052) 33-11-44

# 699
Здравейте, бихте ли ми казали нещо за д-р Петинка Цветкова и за д-р Юлия Бейлерян? Коя бихте ми препоръчали за следене на бременност?

# 700
  • Варна
Цветкова - ако искаш да ти се усмихва винаги като отидеш и нищо да не ти казва е Ок. Не ми е проследявала бременност, ходила съм на рутинни прегледи само, не я препоръчвам изобщо, за нищо.

# 701
Петинка Цветкова ми проследи и двете бременности Peace И всъщност ми спаси втората  Hug Ако не беше тя, а чаках на АГ-то, където лежах и не направиха НИЩО при три обилни поредни  кръвоизлива, сега щях да съм все още с едно дете.
Много отзивчива - търсила съм я късно нощем и рано сутрин, съботни и неделни дни - винаги е вдигала  Peace И на ехографските прегледи винаги подробно обяснява какво се вижда.  Peace

# 702
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
при Цветкова за да се запишеш трябва да знаеш 2м. преди да забременееш,че евентуално след 2-3м. ще забременееш.Там всичко се планира.Аз така се обадих в началото на февр. да се запиша за преглед за установяване,но записваха за началото на април.Смехория.Аз ако знам кога ще.........ще отида да си изкопая..........

# 703
 Rolling Eyes Това ме учудва честно казано.
За прегледи се чака много, да.
Но за установяване на бременност - при мен стана веднага  newsm78.
Просто по телефона казах за какво се обаждам - логично е, че не мога да чакам два месеца  Rolling Eyes

# 704
  • Варна
Аз съм се обаждала на Цветкова за 4D в 33-та г.с..Беше ми спешно, защото бебето вървеше 2-3 седмици по-малко/така ми бяха казали/ и искаха да се види и плацентата и въобще всичко.
Обадих се в кабинета и ме прие още същния ден, дори закъсня за другия си кабинет жената, за да прегледа мен.Успокои ме и Слава Богу се оказа права - бебето се роди живо и здраво в 9-ти месец.

Общи условия

Активация на акаунт