[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 120 365
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
shhht.secret, благодаря ти, ще поразгледам   bouquet
Шалчето ти е супер, със здраве да си го носиш

# 166
Айде и аз да Ви се изфръцкам с три нови, ръчна изработка.

Първи и втори /недовършен, ама сърце не трае!!!/  и трети  Joy

А в Ибей какви Пашмини си харесах, не е истина. Благодаря на ШШШСикрет за идеите. Как е доставката оттам да ми кажете, че досега не съм пазарув оттам?

# 167
Доставката зависи от продавача; преди да наддаваш трябва да питаш дали със сигурност доставя до БГ, че някои се дърпат.

Моят нов шал е в аватара  Mr. Green.

# 168
Миси, Мише.   bouquet  И честита ти придобивка. Много бонбонеста изглежда.

Аз ще пазарувам само от байитнау. С търгове не се занимав.

# 169
  • Варна
big pufana страхотни шалчета си си направила!! Първият направо ми разтупка съцето (защото в момента нещо подобно искам)
А за ибей, аз разногледа станах като влязох  ooooh! нормално, след като има повече от 30 000 шала  Crazy И си казваш- я, това е само 3 паунда с доставката, я -това пък 2, дай и него да взема и т.н.  Rolling Eyes И като видиш баланса на картата си, резултатът е пребледнял мъж, а аз с тъпа усмивка му викам: Ама виж колко съм фешън  Joy
Сега сериозно, доставката всеки продава4 си я определя. Изписана е вдясно до цената. Аз за по лесно от падащото меню горе в дясно цъкам на Price+PP: lowest first и така ти показва цена+доставка от ниска към висока.
Плаща се чрез пейпал и преди да купиш нещо задължително трябва да имаш регистрирана карта там. Останалото е лесно или е обяснено в темата за Ибей в На пазар
Надявам се да съм била полезна

ПП
Има едни шалчета от Китай и Хонг Конг направо за без пари, за лято ще са супер  Heart Eyes http://clothes.shop.ebay.co.uk/Womens-Accessories-/4251/i.html?L … c0.m283&gbr=1

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:27 от shhht.secret

# 170
Златна си, Тайничке.   bouquet   Много ти благодаря. А новият ти линк, направооо ... на мен и без това ми е стегнат багажа за Витоша ...  Laughing

Първият пък колко лесно се правиии ... Това е преждата. Представлява един голям шнур, от който си измъкваш бримки през равни разстояния. Изплиташ ги лицево от лицевата страна, после опаково от опаковата. Свиваш бримките, когато решиш, че е достатъчно и той сам се къдри. Прави се за нула време. Моят стана почти 2,50 метра от две чилета.  bowuu

# 171
Цитат
Публикувана от: shhht.secret 
big pufana страхотни шалчета си си направила!! Първият направо ми разтуока съцето (защото в момента нещо подобно искам)
А за ибей, аз разногледа станах като влязох   нормално, след като има повече от 30 000 шала   И си казваш- я, това е само 3 паунда с доставката, я -това пък 2, дай и него да взема и т.н.   И като видиш баланса на картата си, резултатът е пребледнял мъж, а аз с тъпа усмивка му викам: Ама виж колко съм фешън 
Сега сериозно, доставката всеки продава4 си я определя. Изписана е вдясно до цената. Аз за по лесно от падащото меню горе в дясно цъкам на Price+PP: lowest first и така ти показва цена+доставка от ниска към висока.
Плаща се чрез пейпал и преди да купиш нещо задължително трябва да имаш регистрирана карта там. Останалото е лесно или е обяснено в темата за Ибей в На пазар
Надявам се да съм била полезна

ПП Има едни шалчета от Китай и Хонг Конг направо за без пари, за лято ще са супер   http://clothes.shop.ebay.co.uk/Womens-Accessories-/4251/i.html?L … c0.m283&gbr=1

Искам ги всичките!!!!!!  #Cussing out Laughing

# 172
  • Варна
И аз...и точно там е проблемът, как пък за всеки намерих с какво да го съчетая...а все се оплаквам че нямам достатъчно дрехи  Laughing

# 173
Тези китайските от линката са полиестерни, няма да са приятни за носене; иначе разнообразието от цветове е грабващо.

# 174
  • Варна
Този продавач има страхотни шалове, набелязах си вече 3-4. Вярно, малко по-скъпи са, но пък разнообразието от размери и десени е впечатляващо.

# 175
Aз пък снощи попаднах на това клипче за изработка на шалче  Peace

# 176
  • Казанлък of all places
Получих си днес трикотажното шалче, ето това. Много исках нещо ярко за мъгливия сезон!

# 177
Как си предпазвате светлите шалове от изцапване с грим (фон-дьо-тен), като ги носите навити около врата?
Мен това ме спира да  си нося белите шалове, напоследък...

# 178
  • Варна
Мадам Мираж, цапат се, няма начин. Пера при нужда (може и след всяко носене).

# 179
  • София
Разгледах темата с огромно удоволствие. Съвсем скоро ще купувам прежда, запалихте ме със страхотните идеи, които сте дали.
Ето едно шалче от мен, което си купих наскоро от един индийски магазин. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт