[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Djane,  страхотни шалчета  #Crazy

# 571
 BlushМерси момичета! Blush

Grinning

# 572
  • ВАРНА
Djane , чудесни шалове!

аватарът ти е крейзи мама  Crazy

# 573
Djane , чудесни шалове!

аватарът ти е крейзи мама  Crazy

Благодаря! Hug

За аватара... Laughing..щото съм крейзи мама Mr. Green

# 574
Да споделя...вече три пъти ми се пада шал в царевични пръчки.Ама като казвам шал...баш шал...не шалче Laughing
Шаловете ме преследват Crazy

Хеййй...мацки...къде затихнахте Flutter

# 575
Djane, последния показан шал много ми хареса. И останалите също, но той просто ме грабна със своята елегантност.
Аз се сдобих с два нови шала, единият е от индийски магазин. Ще ги снимам като се сетя.

# 576
Да споделя...вече три пъти ми се пада шал в царевични пръчки.Ама като казвам шал...баш шал...не шалче Laughing

А така сега .... Crazy ....казвай и за царевичните пръчици Mr. Green.
В къщи в промишлено количество ги ядат моите питомци пък никакви шалчета не изкачат  #Cussing out.

Искам да кажа че всичките ти шалове са просто прекрасни  Hug.
Имаш страхотна колекция ;личи си страхотния ти нюх към модерното и най-вече красивото.
  bouquet

# 577
  • Sofia
Джейн, стига кипази това хубаво лице, намигни ми отново деликатно  Wink Страхотно много ми допада стила ти. Нямам търпение да видя и Додо, лична хубавица е и тя  Grinning

Наиситна Djane има много стилни неща! Умирам за плетени шалове и жилетки!
А относно мен, благодаря ти, но снимах само шаловете  Simple Smile
Сега трябва да видя къде да ги кача.

# 578
  • София
Още една порция шалчета от моята колекцийка Flutter

Ау, страхотен начин на връзване, много красиво седи. Аз от миналава година се каня да започна да следя темата, явно е време.  Flutter

# 579
Eх,момичета...благодаря за комплиментите Flutter Blush
Додо,
мацко...знам те аз тебе. HugДавай шалчетата да видим...че и тебе покрай тях...да пооплакнем окото Whistling Hug
Не споменавай думите Жилетки и Шалове.Те заслужават да се пишат с главни букви Mr. GreenФен съм им голям...тая зима ще щурмувам магазините с плетени жилетки LaughingА най новичката ми е на аватара с бяло шапе SunglassesНемога да не се похваля и с нея Blush
Като видя жена с шал и така я гледам... Crazyсякаш ми е сестра по душа Laughing
Към манията ми да купувам чорапи...последната една година от живота ми добавих и тази мания...шалове и жилетки Crazy
Добре си бях само като купувах чорапи... Whistling Laughing Mr. Green
Заминавам за морето утре и..познайте какво ще си купя...гаранция и то Mr. Green
Шалове! Laughing
Момичета....моля кажете къде си държите шаловете newsm78Веднъж видях специална закачалка за шалове(не в бг)скоро беше...и сега ме е яд та се пукам,че не си купих ooooh! CloseАдски идейна беше и ...май ще си я направя сама.... Thinking

# 580

А така сега .... Crazy ....казвай и за царевичните пръчици Mr. Green.
В къщи в промишлено количество ги ядат моите питомци пък никакви шалчета не изкачат  #Cussing out.

Искам да кажа че всичките ти шалове са просто прекрасни  Hug.
Имаш страхотна колекция ;личи си страхотния ти нюх към модерното и най-вече красивото.
  bouquet

Laughing Mr. Green Hug  bouquet

# 581
По повод на пазенето uM ...

Цитат на: bz
...Ей и така може   Mr. Green Whistling Crazy ...особено в хубаво време (А то наистина е хубаво да се проветряват..тъй че ...смело на балконО, дОма, или на столО ...малко да хванат въздух шаловете   Wink Laughing)

ps: http://www.makeuptalk.com/forums/f116/storing-scarves-91313.html
....

u

Цитат на: bz
Само да докладвам - отидох до ИКЕА ...и ооооо чудо , ИМА такива закачалки  Party-- взех си разбира се  bowuu Flutter..струва почти 10 лири (10-11 лева , според курса на ТL).  Ха'ди кой ще идва насам да ги изкупи  hahaha Mr. Green....(тази закачалка НЕ е пластмасова, т.е. кр.гчетата са, НО са мушнaти в нещо плетено, и сaмaта закачакла става малка  следователно и ленсопреносима ; има 28 дупки ....аз успях да сложа една мнoго малка част  Blush ooooh! от шаловете си там ...много удобно ...Пo'фалих са...не завиждайте сега  Naughty Laughing....ми елата и вие насам ..хем на пазар за закачалки, а и за шалове, нали трЕбе се напълни закачалката  hahaha 35...)

http://www.ikea.com.tr/urundetay/70108912/komplement_cok_amacli_aski.aspx

http://www.organizeit.com/images/scarfhan.jpg
http://home-decor-store.biz/pictures/CLOSET/simplicity-scarf-hanger-set-of.jpg
http://www.morplan.com/images/ExtendedSitesCatalogAssetStore/ima … humb/L3-Scarf.jpg
.... или във шкафове, прилежно сгънати  Mr. Green.

Прекрасни снимки и колекции, момичета. Евала. След 10-тина дена ще имам повече материал за /no темата Wink Whistling.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 21:23 от bz

# 582
Искам такава закачалка с дупки...27 ли колко са не ги знам..искам такавааа smile3514

Кой ще ми каже от де да си взема...точно такава видях и не си взех...и сега ще се изям от яд Banghead

# 583
И такава искам Laughing

# 584
  • ВАРНА
това е Закачалката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт