[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Бяло лаленце, много са красиви колекциите ти. Със здраве да си ги съчетаваш и носиш!

Ето един интересантен шал:

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:19 от kopche

# 661
  • София
Благодаря ви, момичета!  Wink
big pufana, много е красив този шал! Ако видя такъв много бих се замислила за него Simple Smile
По въпроса с цените мисля, че индийските магазини са доста добро решение. Аз като цяло нямам възможност да дам 30+ лева за шал и затова съм обикаляла повече и явно си е заслужавало. Последно си харесах един за 18 лв, но пък от годните лилавия и зеления също ми харесаха и прецених, че по-добре да взема тях.

# 662

Може ли на мен да кажеш за Варна Laughing

Тези ги купих от едно магазинче срещу Пикадили Чаталджа ,на ъгъла(там продават и шапки) .
А много хубави шалове съм намирала в магазина(кинкалерия) на "Шейново" до FRANT ,обаче дали още го има този магазин  Thinking

# 663
# 664

Може ли на мен да кажеш за Варна Laughing

Тези ги купих от едно магазинче срещу Пикадили Чаталджа ,на ъгъла(там продават и шапки) .
А много хубави шалове съм намирала в магазина(кинкалерия) на "Шейново" до FRANT ,обаче дали още го има този магазин  Thinking
Благодаря ти за отговора! На Шейново и аз не съм ходила скоро,магазина е Сандра,но до него на същите собственици има и друго магазинче само за шалове.Предполагам,че са си там все още Peace
Показаните от  big pufana много ми харесаха,някой има ли идея как са изработени-1,2 куки newsm78

# 665
Показаните от  big pufana много ми харесаха,някой има ли идея как са изработени-1,2 куки newsm78

Една кука, Енигма. Ето плетката - http://www.youtube.com/watch?v=wJSDw1wJUkY&feature=related

Все едно е кръстена на мен - пуф стич или на бг - пуканка. Шалът е плетен с дебела прежда, като в едно синджирче се прави пуканката. Лесно!!!  Heart Eyes

# 666
Кажи им, Аnge, кажи им Mr. Green Laughing. Аз от кога поватрям за една шало-ескурзия до 'СтаMбулско. Днес си взех трета Whistling ooooh! Thinking Crazy закачалка от IKEA (онази с 28-те дупки Mr. Green) ... да не казвам още колко шала стоят така по шкафовете newsm78 Whistling .... за всичко cа виновни NY и Истанбул  Crossing Arms Whistling...

Аз бях в 'Стамбула и дали не си я купих тази закачалка  Laughing Mr. Green Heart Eyes

# 667
  • София
Аууу! Страхотна е!
Със здраве да си я ползваш!  Peace

# 668
Момичета здравейте !!!

Честито за закачалката много практично изглежда.
Обаче ми се върти в главата че с малко повече сръчност може да се измайстори  Rolling Eyes ....може би Биг Пуфана и Бъз ще помогнат с идеи. Rolling Eyes.На мен ми се върти в главата че може да стане върху обикновена закачалка да се прикачат колелца наплетени на една кука  Rolling Eyes.
Айде някой да помогне  Praynig
Аз във Варна не открих нищо което да ми свърши работа. Confused

# 669
Колега Мащерка, що не взе повече, а, а?!

Мирелка, мноу труд нещо ми се види.

Ето едно шалово предизвикателство - http://imagesgonerogue.com/2010/08/etamcampaign3.jpg

# 670
Могат да се наплетат кръгли пластмасови гривни - да.
Аз имам такива  Laughing бих пробвала, но сега нямам много време.
А, защо не съм взела повече - на митницата щяха да ме заловят за куфарна търговия  Cry

# 671
Могат да се наплетат кръгли пластмасови гривни - да.
Аз имам такива  Laughing бих пробвала, но сега нямам много време.
А, защо не съм взела повече - на митницата щяха да ме заловят за куфарна търговия  Cry

И аз за това си помислих-( гривни наплетени и свързани към закачалка).
Само че нямам гривни  newsm78; утре ще ходя да търся  Joy.
  bouquet

# 672
  • Казанлък of all places
Мда, вместо да се влошат, нещата стават по-лоши, както се казваше в един филм.  Mr. Green
Излязох за черна риза, прибрах се с 3 шала - един минзухарено оранжев, един бордо-лилаво-черен и един сив.  През ръцете се бих да не взема и едни плетен зелено-жълто- охрен на райета, плетен, за зимата, но като знам каква съм, утре ще се върна... А още не съм погледнала какво има по нашите магазини!  Party

# 673
Ange, Cyxa Hug Wink

HanpaBu cu caM:

http://highpointshoulder.tumblr.com/post/932003060/scarves

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 19:59 от bz

# 674
Ето моето последно превъплъщение мъжово, ама и аз ще се фръцна с него де - http://prikachi.com/images/697/2538697F.jpg

Почти три метра е, от прежда Мерино на Read Heart.

Анжи, диагнозни сме, миличка. Я сним да показ.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт