[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
# 16

Като гледам някои от тях ми изглеждат като шити от парчета плат-това е идея за съчетаване на полезното с приятното и оползотворяване на излишни парчета. А се получава ефектно  Simple Smile

# 17
  • София
Медисса  smile3501

Аз да кажа каква глупост свърших.Вчера заедно с пердетата пуснах в пералнята и един шал с ресни Embarassed.Познайте какво стана с ресните,оплетоха се така,че нямат разплитане.Моля за някакви идейки,че не искам да го изхвърлям.

# 18
Медисса  smile3501

Аз да кажа каква глупост свърших.Вчера заедно с пердетата пуснах в пералнята и един шал с ресни Embarassed.Познайте какво стана с ресните,оплетоха се така,че нямат разплитане.Моля за някакви идейки,че не искам да го изхвърлям.

Пробвай след като изсъхне добре ,да го срешеш-най-добре с бебешки гребен с топченца на зъбите PeaceАз така си сресвам ресните

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 12:11 от Живанка

# 19
Страхотни шалове сте показали. Много ми харесаха клиповете за начините на сгъване.

# 20

Този е много интересен - като дантелен е  - онзи ден в Сити Центъра видях едно момиче с такъв и седеше много секси  Flutter Mr. Green.В София виждали ли сте подобен? Thinking

# 21
За да не ви изпусна и аз тук при вас,пък данос коро се похваля с някой зимен и аз.

# 22
Ще се запиша с нов шал
Страхотна тема Медисса   bouquet

# 23
  • Добрич
Честито, Бейлис!   bouquet Страхотен е шала! Май е с гръцки мотиви, или ...?

# 24
Момичета да ви се оплача  Sad - току що установих че нямам дебел плетен шал за зимата  Shocked  Thinking /освен един пепел от рози който  не отива на всичко / .Навсякъде има по- тънки само в Калиопе в Мола имаше дебели - ама къде ми беше акъла  ooooh! -  като съм зяпнала в тия ъгсове   Crazy /поне да си ги бях купили та сега и тях ги мисля  Thinking Close /

# 25
Нося, нося, Лизалотке. На Пиротска има безистен в началото с копчета от Италия, там правят и брошки. Страшнииии ... Heart Eyes

Мерси, ще го потърся  Grinning.

# 26

Като гледам някои от тях ми изглеждат като шити от парчета плат-това е идея за съчетаване на полезното с приятното и оползотворяване на излишни парчета. А се получава ефектно  Simple Smile

Много си наблюдателна, аз не съм обърнала внимание, но сега ми стана интересно. Бих се пробвала да си направя такъв шал , изглежда много свежо и веселко  Heart Eyes

# 27
Много хубаво направена тема.  bouquet

# 28
Хехе, намерих черпните шалчета ... и тук също!  Heart Eyes

# 29
  • Зеленият рай в сърцето на България

На мен "черепните" шалчета нещо не ми допадат, но има други готини в сайта, а не са и скъпи Wink

Някой поръчвал ли е от този сайт? Вече си харесах няколко.

Общи условия

Активация на акаунт