кухо яйце или не?

• 2 781
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ElenkaD  Hug пробвай да се успокоиш,знам че е трудно ама ти опитай!
Аз бях с кухо яйце и го абортирах в къщи, при мен не тръгна само а предизвикахме медикаментозен аборт.Много болеше,кървенето не беше кой знае колко силно,като един обилен цикъл. Изхвърлих плодния сак някъде след 4 часа след като изпих първото хапче.Бях в 10 гс,а отговарях на 7 г.с.
На мен болкоуспокояващи не помогнаха, така че се наложи да изтърпя всичко. Чистих се повече от 20 дни,като първите 4,5 бяха кошмарни.
Съветвам те да послшаш лекарката си и ако се наложи да отидеш в болница, ще мине по-бързо и по-леко.
Все пак се надявам да е грешка, да спре кървенето и нещата да са наред другата седмица,кой знае...чудеса се случват...при мен не се случиха а чаках до 10 г.с, но при теб може да се случи...дано...

# 16
I PRI MEN IMA CA6TIA  PROBLEM MOJE LI DA MI KAJETE V 8 SEDMIZA KOLKO TRIABVA DA E GOLIAM PLODNIA SAK?

# 17
Ели, и при мен се случи веднъж. Тъй като беше рано всичко протече като обикновен цикъл.
Задължително потърси и второ мнение. Грешки стават и то често! Стискам палци  Hug

# 18
Вчера ми го махнаха  Tired кухо яйце след извънматочна, страхотен късмет  Confused Гледаха ме на 4Д и няма място за грешка в 4,5 седмици се видя сак, в 6,5 седмици сака беше в същото състояние. Вчера го оставих зад гърба си и днес вече мисля за следващия път, когато всичко ще бъде наред...
Много пъти чета тук из форума, че все се е оказало грешка кухото яйце...сигурно се дължи на модела УЗ или все много рано ходят на преглед...ако са те гледали с хубав екограф би трябвало да се види ясно.
Аз нямах нито кървене, нито пък са ми спряли симптомите, но...все пак ти пожелавам при теб да е грешка   bouquet

# 19
Здравейте,
Вчера ми направиха кюретажа... Сега съм си вкъщи. Не съм се отчаяла, но определено не е приятно чувството...  Sad
Благодаря ви за подкрепата.

# 20
ElenkaD много съжалявам   spoko

# 21
  • София
Hug Peace
И аз съжалавям и донякъде съм доволна да прочета че не си се отчаяла,защото това е правилното решение.Няма място за отчайване, нито сме първите,нито ще сме последните/ за съжаление/ имали кухи яйца.
Ей сега ще минат 2,3 месеца...незнам колко са ти казали и ще си бременна отново Hug

Общи условия

Активация на акаунт