Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм поръчала 3 за Коледа,края на миналия месец. Дано пристигнат за Коледа Praynig

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 09:06 от Наоми

# 121
  • Варна
Няма ми гооооо L arte-то. Хората от кога го получиха, а моето го няма и няма (поръчка от 3.10). Ще умра ако не дойде, защото освен всичко друго го платих и не през Пей пал, така се случи просто. Липсват ми и 4 виалчета- от 11. 10.
ами аз какво да кажа имам неполучена пратка от 14 септември и още една от началото на октомври. Моите са платени през пп тъйче ще си получа парите, ама аз си искам парфюмите.

# 122
А да са ви задържали платен вече парфюм в състояние "Processing" повече от два дни? Thinking

# 123
  • София
А да са ви задържали платен вече парфюм в състояние "Processing" повече от два дни? Thinking
Да,  няколко пъти. Пиши им, и ги попитай кога ще ти бъде изпратена поръчката.

# 124
Току що им писах... Благодаря! Hug

# 125
  • Варна
и аз платих поръчката в петък вечер, а до днес не са я шипнали. Още вчера им писах, отговориха ми да имам търпение. Вече ми писна от тях. До преди секунда не бяха я шипнали.

# 126
Дежурен отговор! Crossing Arms Чак пък ме и приканват да ходя да зяпам още... Angry

Цитат
Thanks for your email, your request is important to us and will be responded to within one business day.

Have you browsed our help section or logged into your account?

Please browse today's available products and pricing at http://www.fragranceX.com. We look forward to serving you soon!

# 127
  • Варна
Пратих им още един мейл.Питах ги защо не е шипната нали пишат,че обикновено ги пращат до 24 часа.
Искам да ви питам като пуснете диспут колко време чакате и какво правите по-нататък,защото явно няма да си получа и аз парфюмите от 14 септември. Изобщо има ли някой да чака нещо от септември?

# 128
  • Варна
и аз платих поръчката в петък вечер, а до днес не са я шипнали. Още вчера им писах, отговориха ми да имам търпение. Вече ми писна от тях. До преди секунда не бяха я шипнали.

ах как бързо я шипнаха след втория ми ядосан мейл #2gunfire

# 129
Не губете надежда! Аз от август си чаках 45 дена нещата, но дойдоха все пак.

# 130
О и втори отговор имам. В момента го опаковали и кораба го чакал, за да отпътува към мен... Mr. Green

# 131
  • Варна
О и втори отговор имам. В момента го опаковали и кораба го чакал, за да отпътува към мен... Mr. Green
хехе вчера на първия мейл така ми отговориха
обаче днес като им теглих по една благословия ми го пратиха след 10 мин.

# 132
  • Варна
Не губете надежда! Аз от август си чаках 45 дена нещата, но дойдоха все пак.
аз вече два месеца чакам и няма и няма

# 133
ейййй ами да взема и аз да им пиша ядосан мейл ,то вчера поръчах ама знае ли човек колко ще се бавят

# 134
  • В море от любов
Някой да е получавал нещо от октомври, моята е шипната на 12,10, но понеже нямам търпение и всеки ден като една луда проверявам пощенската кутия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт