Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 194
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Бритнитата са много приемливи в съотношение цена-качество. На който съм дала да помирише Бритно-то дето го имам-все го е харесал.

# 61
Бритнитата са много приемливи в съотношение цена-качество. На който съм дала да помирише Бритно-то дето го имам-все го е харесал.

може ли да го покажеш твоето, акто това от линка ли е?

# 62
  • София
Здравейте момичета! Утре стават 45 дни откакто съм платила две парфюмчета и май ми е време да повдигна диспут, защото и днес нищо не съм получила.Вчера им пуснах един мейл, но ми отговориха стандартно, че забавянето било от митниците и да съм имала търпение. Моля някой от вас да ми каже как става повдигането на диспут защото ще ми е за първи път. Ако имате линкче с образователни материали по темата ще ви бъда много благодарна.

Нямам линк, но ще се опитам да обясня стъпка по стъпка, надявам се да се получи разбираемо.
Влизаш си в Пейпал акаунта, откриваш транзакцията, за която ще пускаш диспут, натискаш Details - отваря се страница с детайлите по въпросната транзакция. Най-отдолу на тази страница пише resolution Center - кликваш там - отваря се страница report a problem - маркираш от двете опции Item dispute - Continue - Reason for dispute - маркираш опция I haven't received my item - Continue - Open a dispute.

# 63

може ли да го покажеш твоето, акто това от линка ли е?
http://www.fragrancex.com/products/_lid_C-am-pid_60491W-am-cid_P … TW__products.html - това имам
Когато ги мирисах ето това също ме впечатли - http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_F-am-pid_ … 7W__products.html

# 64
  • Варна
Здравейте момичета! Утре стават 45 дни откакто съм платила две парфюмчета и май ми е време да повдигна диспут, защото и днес нищо не съм получила.Вчера им пуснах един мейл, но ми отговориха стандартно, че забавянето било от митниците и да съм имала търпение. Моля някой от вас да ми каже как става повдигането на диспут защото ще ми е за първи път. Ако имате линкче с образователни материали по темата ще ви бъда много благодарна.

Нямам линк, но ще се опитам да обясня стъпка по стъпка, надявам се да се получи разбираемо.
Влизаш си в Пейпал акаунта, откриваш транзакцията, за която ще пускаш диспут, натискаш Details - отваря се страница с детайлите по въпросната транзакция. Най-отдолу на тази страница пише resolution Center - кликваш там - отваря се страница report a problem - маркираш от двете опции Item dispute - Continue - Reason for dispute - маркираш опция I haven't received my item - Continue - Open a dispute.
Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet
Получи сееее newsm44 newsm68 smile3525

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 19:14 от Nell999

# 65
roksireni, Nell999 много ви благодаря за отговорите   bouquet

# 66
Здавейте момичета
Ще ме насочите ли къде да почета как стават поръчките в сайта.
Имам дебитна и кредитна карта в лева. От Варна съм.
Английският ми е слаб.  Embarassed

# 67
Най-важното, което трябва да направиш е да си регистрираш картата в пей-пал! Иначе пазаруването е лесно-слагаш нещата в кошницата, натискаш чекаут, в ляво има поле в което задължително пишеш кода FREE,за да ти е безплатна доставката. От падащото меню в дясно от кода избираш последната опция, после избираш да платиш с Пейпал, отваря ти се поле в което да си напишеш Пейпал акаунта, потвърждаваш сумата , въоръжаваш се с много търпение и очакваш поръчката, като и даваш поне месец срок. От Фрагранса трябва да получиш 2 имейла -първия за потвърждение и втори , като ти изпратят нещата. Получаваш имейл от Пейпал за сумата, която са ти дръпнали. Това е. Успех!

# 68
sasi6   bouquet

почвам стъпка по стъпка както си написала, дано не объркам нещо
а как е по- добре 2 различни поръчки за 2 парфюма по около 40$
или да ги поръчам заедно - по отношение на пощенски разходи
/ за сигурност е ясно ,че на отделно/

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 12:27 от gali2405

# 69
здравейте!
Изкушавам се да поръчам ,но първо ми се ще да изпробвам как действа системата ,та мисля да си поръчам  за начало едно мини за около 10 долара,та ако има проблеми по трасето да не ме е яд ,че съм се набутала.Въпросът ми е дали ще ми го пратят с безплатната доставка - написах кода free,но да не ми го отменят се чудя заради ниската цена ....някой знае ли как стоят нещата .
Благодаря ви за вниманието!

# 70
здравейте!
Изкушавам се да поръчам ,но първо ми се ще да изпробвам как действа системата ,та мисля да си поръчам  за начало едно мини за около 10 долара,та ако има проблеми по трасето да не ме е яд ,че съм се набутала.Въпросът ми е дали ще ми го пратят с безплатната доставка - написах кода free,но да не ми го отменят се чудя заради ниската цена ....някой знае ли как стоят нещата .
Благодаря ви за вниманието!

Няма да ти го отменят  Wink

# 71
благодаря ти за отговора !Значи ще пробвам !

# 72
  • Там....където всичко е възможно ....
Най-важното, което трябва да направиш е да си регистрираш картата в пей-пал! Иначе пазаруването е лесно-слагаш нещата в кошницата, натискаш чекаут, в ляво има поле в което задължително пишеш кода FREE,за да ти е безплатна доставката. От падащото меню в дясно от кода избираш последната опция, после избираш да платиш с Пейпал, отваря ти се поле в което да си напишеш Пейпал акаунта, потвърждаваш сумата , въоръжаваш се с много търпение и очакваш поръчката, като и даваш поне месец срок. От Фрагранса трябва да получиш 2 имейла -първия за потвърждение и втори , като ти изпратят нещата. Получаваш имейл от Пейпал за сумата, която са ти дръпнали. Това е. Успех!

A  задължително ли е да се регистрира картата в Пейпал?Не мога ли направо да платя с виртуална карта?
И някои ако си го е поръчвам да си изкаже мнението  Grinning http://www.fragrancex.com/products/_lid_5-am-pid_605W-am-cid_Per … PT__products.html

# 73
не,не е задължително да си регната в ПП,за да поръчваш,но е препоръчително,че много момичета изгоряха с неполучени парф.  Peace

# 74
sasi6   bouquet

почвам стъпка по стъпка както си написала, дано не объркам нещо
а как е по- добре 2 различни поръчки за 2 парфюма по около 40$
или да ги поръчам заедно - по отношение на пощенски разходи
/ за сигурност е ясно ,че на отделно/

Гали, по-добре ги поръчай като 2 отделни пратки Peace. Така или иначе с код FREE доставката е безплатна Mr. Green. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт