Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 211
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз много го харесвам, но май и всичко на Арден ми е слабост. Wink

# 76
Аз пък не понасям миризмата му. Дори помолих приятелка да не го слага, когато излизаме заедно, защото наистина не го понасям.   Crazy Но съм си и малко кукувица по отношение на аромати, пък и има доста мами във форума, на които допада. За мен е прекалено тежка миризмата му  Sick

# 77
sasi6   bouquet

почвам стъпка по стъпка както си написала, дано не объркам нещо
а как е по- добре 2 различни поръчки за 2 парфюма по около 40$
или да ги поръчам заедно - по отношение на пощенски разходи
/ за сигурност е ясно ,че на отделно/

Гали, по-добре ги поръчай като 2 отделни пратки Peace. Така или иначе с код FREE доставката е безплатна Mr. Green. Успех!
И двата на едно да ги поръчаш си доста далеч от обмитяемата граница,която е 200 долара и малко отгоре.

# 78
Gali,аз бих ги поръчала по отделно, но и заедно не е проблем.Не забравяй да напишеш кода FREE i най-горещо ти препоръчвам да си регистрираш картата в Пейпал!

# 79
пак ще питам  Hug
регистрирах си картата в Пейпал - трябва ли да чакам няколко дни за 4 цифрения код или
мога веднага да поръчвам
И какво означават тези надписи със синьо под някой артикули  Mr. Green
имат ли значение за изпълнението на поръчката

# 80
В PayPal може да пазаруваш спокойно и без EXPUSE номера, стига да е до 100 $ Grinning

# 81
е ако е над 100 долара нужен ли е номер ?Извинявайте за нахълтването ,но ми предстои пазаруване - утре ще ми е готова картата и още не съм много наясно със системата .Благодаря

# 82
Следвах това ръководство за регистрация и лимита е 100 евро май, а не долара  Laughing

http://pazaruvane-online.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=5

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 11:40 от Coma

# 83
Лимита е 100$ общо, така че е добре да вземеш кода , който изпращат в банката и да го въведеш!  Галя, ако си толкова нетърпелива можеш и веднага да поръчваш, но после все пак трябва да направиш и това с кода!

# 84
  • Балчик
Пак има проблемни дати май. Няма ми я поръчката от 3.10. А от по-късна дата я получих отдавна. Точно за парфюма, за който най-много треперих по закона на Мърфи сигурно няма да дойде. #Cussing out

# 85
И на мен не ми пристгна поръчка от 28.09.

# 86
Офф,пак се почва  ooooh! и моята поръчка надхвърли месец,а не е за мен  Close

# 87
  • Варна
а моята надхвърли 45 дни едната
другата е от 9 октомври
а за третата изобщо не казвам нищо щото е на седмица
повдигнах диспут защото ме достраша,че няма да пристигне и поне парите да ми върнат или парфюма да изпратят ,че е тестер на еуфорията

# 88
  • София
Чакам поръчка от 03.08 Пейпал ми върнаха парите след пуснат диспут.

# 89
  • Балчик
В този сайт наистина трябва да играеш на- ще дойде, няма да дойде. Но пък няма такива цени просто. Ето на- така ме сърбят ръчичките да поръчам коледни подаръци- ама я дойдат, я не... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт