Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 236
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Чакам поръчка от 03.08 Пейпал ми върнаха парите след пуснат диспут.
а поръча ли ги отново

# 91
  • София
Чакам поръчка от 03.08 Пейпал ми върнаха парите след пуснат диспут.
а поръча ли ги отново

Не Stop.Поръчвам вече от друг сайт. Grinning

# 92
# 93
# 94
  • София
 От Fragrance Direct също се губят поръчките... Tired Пуснах първата си поръчка от там на 12.10.- до ден-днешен я няма...Като му дойде времето, ще си пусна диспута и се отказах да поръчвам и от този магазин!  Peace

# 95
От 12.10 не е минало кой знае колко време и не значи, че пратката е изгубена. Много момичета пишат, че има забавяне на пратки от Англия. А и до колкото съм чела от Фрагрансдирект са коректни и изпращат продукта отново или връщат парите без проблем  newsm78.
Все пак онлайн пазаруването си има своите рискове  Wink.

# 96
  • София
От 12.10 не е минало кой знае колко време и не значи, че пратката е изгубена. Много момичета пишат, че има забавяне на пратки от Англия. А и до колкото съм чела от Фрагрансдирект са коректни и изпращат продукта отново или връщат парите без проблем  newsm78.
Все пак онлайн пазаруването си има своите рискове  Wink.

Надявам се да са коректни... В темата за Fragrance Direct бяха писали, че след необходимото изчакване от 28 дни, за да бъде обявена една пратка за изгубена, служителите на магазина са ги информирали, че трябва да изчакат още толкова, за да предприемат някакво ответно действие... newsm78  Което за мен означава или че липсва координация между отделните служители, или че се пробват да отложат максимално дълго във времето двойния за тях разход...Което пък от своя страна говори, че може би не са толкова коректни. Thinking
Извинете ме за спама!   bouquet

# 97
  • Варна
Някой беше писал,че почти няма изгубени поръчки от фрагранса. Може два месеца да минат ама ще си я получиш. А пък от директа съм доволна два пъти поръчах и двата пъти за седмица дойдоха ,ама беше преди месец. Обаче там с някои изключения всичко е доста по-скъпо от фрагрансека.

# 98
За директа мога да кажа, че една поръчка ми се загуби, след кореспонденция с тях се разбрахме да минат 28 дни. После пак си писахме няколко пъти и ми я изпратиха наново, пристигна за 3 дни. Питаха ме дали искам парфюма или да ми върнат парите. Така че са коректни. А във Фрагранса имам диспут за поръчка от 03.09.

# 99
Аз също се прехвърлих на Директа.
Поръчките ми пристигат за 3-4 дни.
Предпочитам да ми е малко по-скъпо, но да не си чакам нещата по 2-3 месеца и да си късам нервите с диспути.

# 100
Аз също се прехвърлих на Директа.
Поръчките ми пристигат за 3-4 дни.
Предпочитам да ми е малко по-скъпо, но да не си чакам нещата по 2-3 месеца и да си късам нервите с диспути.

Лошото е, че в директа няма толкова голям избор.
Освен това, веднъж поръчах парфюм, който се оказа тестер, а в сайта не беше отбелязан като такъв, което за мен е некоректно  Naughty

# 101
Права си, че няма такъв избор.
Мен лично много ме е яд, че Фрагранса така пре...аха доставките.
А за тестера - пишеш им, обясняваш проблема и те или ти връщат парите, или те компенсират по друг начин.

# 102
Абе писах им, ама нещо не се разбрахме и оставих нещата.
Моя грешка, но точно тогава не ми беше до това и си остана така.
 Simple Smile

# 103
  • Там....където всичко е възможно ....
Eдин бърз въпрос ,вече съм на стъпка плащане ,в това поле : *State or Prov.  какво се пише ? А от Shipping Method кое избирате последното или предпоследното Rolling EyesИ когато плащането става с PayPal ,въвежда ли се номера на картата в полетата?
Надявам се бързо да си получа парфюма и да няма забавяне с доставката Praynig

# 104
Пишеш областта там примерно,на шипинг метод избираш интернешънъл и слагаш код FREE за безплатна доставка. На следваща стъпка избираш плащане с ПП и даваш некст,не въвеждаш номер на карта никъде!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт