Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Елементарно, понеже Пловдив не е на морето Crazy

# 646
 Hug   И аз съм ЗА, все ми е тази къде е. Моето предложение е за Трявна, пък като му дойде времето може да си пуснем анкетка   Hug

# 647
Или да си изберем едно неутрално място .....  Peace newsm78

# 648
Ами Трявна   Mr. Green   Доколкото знам май нямаме от там момичета. Пролетно време е много хубаво и въздуха е полезен за децата. Пък и любимата ми жива бира е там   Laughing

# 649
Еееееееееееееееееееее, айде зад граница Laughing
Истанбул е близо...

(не ми обръщайте внимание, изтрещях сама в този офис)

# 650
Еееееееееееееееееееее, айде зад граница Laughing
Истанбул е близо...

(не ми обръщайте внимание, изтрещях сама в този офис)
Wink там ли беше "тръпката"?

# 651
Нееее
нека отклоним темата... Party

# 652
  • Italia
момичета, ако ви се идва на разходка до Испания - очаквам с отворени обятия   bouquet Пък и Вал ще е навита

Иначе за Бг съм малко по-трудна, че все за кратко се прибирам и докато се прибера, трябва да си тръгвам вече. Ама ще следя де, като нищо и аз да се намъкна

# 653
Ей това е приказка вече, Никол!

# 654
Здравейте мами Grinning ...ако може да се включа и аз към вашата темичка....ще ми бъде приятно...имам да ви чета още много ,но пък ми е интересно някой път и аз да "поклюкарствам" с вас  Grinning

# 655
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте мами Grinning ...ако може да се включа и аз към вашата темичка....ще ми бъде приятно...имам да ви чета още много ,но пък ми е интересно някой път и аз да "поклюкарствам" с вас  Grinning

Ами направо почвай!  Mr. Green А иначе добре дошла и изобщо не се радваме, че ти се налага да се записваш тук, но пък сме готини!  Mr. Green

Ако взема книжка ще съм навита да ходя където и да е! Та бройте ме и мен при желаещите среща!

# 656
Не съм ,благодаря ти  Hug аз знам че сте готини и затова гледам да се включа...до като не съм ви изтървала края  Peace
...книжка имам  Naughty....ама кола нямам  Joy.....но пък нищо че съм нова и аз ако имам възможност ще се включа във вашата среща  Peace

# 657
Малееее момичета, много сте хубави всичките, и все обвързани. Пък в кой подфорум пишем   Mr. Green

Е то и аз имам даже снимка с бнд(не заслужава големи букви),ама тва е само за да не приказват хората в БГ и да мислят,че всичко е наред Mr. Green
merydit,добре дошла!
Тина,добавих те Wink
Грозното Пате,какво грозно пате си ти?Егати красивия лебед си си Blush

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 18:47 от ирина_

# 658
  • Ispania
Грозното Пате,какво грозно пате си ти?Егати красивия лебед си си Blush
Мммм да Wink,сьгласна Wink

Аз сьм за София:crazy:,или за Пловдив;-),пьк ако кажете Испания Mr. Green най_Ще сьм доволна за среЩа Mr. Green

# 659
  • Ispania
Ирина,ти кой лебед си Wink вьв Фейсбука Wink

Общи условия

Активация на акаунт