Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 756
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Офи и аз като Уиуи бих ти честитила. Вече може всеки да поеме по пътя си без да се съобразява с другия. Гледай напред и всичко ще е наред  Hug

# 61
Офи , да  не ти казвам , че  моя бившия  ми звъни през 10 мин за глупости по телефона - чак го  хващам , че няма какво да ми каже ... Sad  Незнам и аз защо го прави , след като от  2 години живея с друг мъж. newsm78
Не му обръщам внимание - прави го и ти ...
за протокола : Честито и горе  главата !  bouquet Hug

# 62
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Офи, въпреки всичко - честито! Гледай само напред и не му обтъщай внимание на бившия! Hug

# 63
  • Italia
Офи, кураж и много светъл и дълъг път пред теб!

Горгона Медуза, ти се разписвай по-честичко тук, току-виж твоето състояние да е заразно и се предаде насам Simple Smile

# 64
Благодаря ви момичета

Горгона Медуза, желая ти това ти страхотно състояние никога да не свършва!  Hug

# 65
  • София
Ей, офи, явно не е уверен човекът, че епостъпил правилно и явно са го хванали сантиментите!

Медузке, впускай се в любовната тръпка, че е мнооого сладко! Поне, докато е такова!

# 66
Офи, съгласна съм с Вени, че не е уверен вече бившият. Според мен това е нормален период...

Медузке, много се раздвам на такива постове.Лято се загуби, но се появи ти  Mr. Green

Като стана дума за липси, Манди съвсем ни забрави  Thinking

# 67
Да се отбележа, че и аз взех да залипсвам!

Докарах си бронхит със спазми, каквото и точно да означава това! На антибиотик съм, но поне малката е добре вече! Тя е при баба си, че у нас и майка ми, и сестра ми са болни. Добре, че мога да разчитам на жената за такива ситуации!

Дано скоро всички болни да са отново здрави, че не е добре така!

Медузке, май трябва да дадеш повече материал, за да повдигнеш на всички ни духа тук!

Аз имам да ви споделям, че за първи път ща празнувам 8 декември! Много съм щастлива и вече трепна в очакване Simple Smile Ще ходим с колегите на Боровец за три дни и се надявам да бъде незабравимо! Все пак и за последен път ни се пада...

# 68
  • Sofia
Момичета рябва да си направим една среща да си поговорим, искате ли?

# 69
Медузова, като селска тарикатка седя на балкона да подочуя някоя клюкина. Пък и либовен период през октомври си е направо за десет точки.
За срещата, на която каниш ще има ли и приятели и братчеди на приятеля?  Wink

Офи, хубаво, че е минало бързо. Ама като ти звъни бившия какво ти говори? За какво звъни? Не мога да включа нещо...

# 70
  • Italia
За срещата, на която каниш ще има ли и приятели и братчеди на приятеля?  Wink

Че да се изпоФлюбите всичките, после с кого ше си мрънкаме тука?  Crossing Arms

# 71
Добро утро!
Да почерпя кафенце?

Медузка, искам среща, но не съм от София  Mr. Green Но ако организирате нещо сериозно може и да се вместя някъде!  Rolling Eyes

Мамчо, да оздравяваш!
И браво за 8 декември.  Party Аз вече четвърта година студентка(като едната даже карах с 2 курса), но ните един път не съм празнувала студентски празник.  Confused

# 72
Аз съм празнувал студентски празник един единствен път. Бях втори курс и бяхме на Банско, много хубаво беше, от тогава никокво празнуване Sad

# 73
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами!
 Ние след малко изхвърчаме на УНГ, дано всичко да му е наред на ушите на моето  Praynig

И аз искам среща, ама с всички екстри - танци-манци, бири-мири, водки-мотки и тн.! И разбира се мн, много клюки и пикантерии  Mr. Green Това защото вече 4 седмици съм затворник и взеха да ми избиват чивиите.

Аз пък не съм била студентка (имам намерение да бъда в близко бъдеще), но съм празнувала 8 декември  Mr. Green

Медузке, много добре звучиш, да го даваш все така, много е гот!  Grinning

# 74
  • Italia
Добро утро, идвам да се изфукам само, че утре се прибирам до Бг да си видя хайванчетата Simple Smile
Стегнала съм един куфар голям горе-долу колкото мене, да видим аз него или той мене ще носи.

Не съм, стискам палци да нямате проблеми!  Peace

И на мен много ми се ходи на такава пълна програма, но с времето съм много кът, така че на този етап бих пропуснала, за съжаление.

А за студентския празник не ви ли е малко рано? По мое време беше на 8 декември и започваше от Никулден  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт