Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 34 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Italia
Магаренце, хубаво ме разсмя сутринта - викам си - това момиче, така са я хванали на тясно - няма да смее да се скара с БНД, че после всичко ще ѝ се върне тройно и четворно, като седне на зъболекарския стол  Joy

Не съм, по-добре наведнъж да минават всички проблеми, че после идва хубавото Simple Smile

Аз май-май започнах да излизам от дупката, ама чакам да ме хване пред-рожденната, че ми е време вече. А и вече се вижда светлинка в тунела, дано не е от задаващия се насреща влак  Laughing

# 586
Е, днес е е*ати деня  #2gunfire
Обадиха ми се от градината ,че детето повърнало, а сутринта играхме много преди да отиде на градина и нищо му нямаше....
NikolForAll , и аз чаках да ме хване пред-рожденната, но тая година ме пропусна. Може пък да е от значение броя годинки  Laughing

# 587
Аз пък снощи се завърнах след невероятно пътешествие. Просто бях забравила колко зареден е човек и то за дни наред.
Обещавам си по-често да си подарявам подобни преживявания Peace

# 588
Аз пък снощи се завърнах след невероятно пътешествие. Просто бях забравила колко зареден е човек и то за дни наред.
Обещавам си по-често да си подарявам подобни преживявания Peace

Сподели дееее.. Sunglasses

# 589
Аз пък си продължавам  с тъпата  диета  и противно на това , което пише  в листовката  ( на вълшебния антиоксидантен сироп ) - че ще се заредя  с енергия и невероятно настроение ...аз се чувствам  гладна , празна с главоболие и без настроение .....
Единственото нещо , което вчера  ме накара да се  усмихна и да се накефя , че маникюристката ми  вгради  в ноктопластиката пера от яребички ..... стана  супер оригинално ! Ще постна снимка тези дни на ефектните  си нокти с пера !!!  newsm78 Иначе ми е тъпо и гладноооо !!! Crossing Arms

# 590
ефектните  си нокти с пера !!!

Shocked Rolling Eyes
тва ще да е интересно... Sunglasses

Иначе - аз съм с изненада : с температура съм.. Явно късата рокля с голо рамо ми отмъщава за онази вечер..
И със зъбите ще се помъча още време - как да пътувам в тези снегове.. ooooh!

# 591
  • Ispania
Лелеееее,много дупки са изкопани в този клуб Laughing,май вси4ки сме в дупки Crazy,само NikolForAll е на излизане от там като гледам:lol:
Никол,спокойно....мен ме хвана следрожденната Crazy,неЩо много зле ми се отрази тази година да остарявам,но ей ме "на" Laughing,оЩе буШувам насам натам Blush
stels-bels ,сподели моля те каква диета правиШ Wink,4е и аз ве4но сьм на диета Crazy,но сега трябва да я оставям малко по малко и не зная как,като хапна неЩо по разли4но от диетата и веднага ка4вам Close.Искам да видя ноктитееее,това Ще е интересно Laughing.

Лято,всеки месец по едно такова невероятно пьтеШествие Wink да си правиШ

magarence ,ти голям герой си зна4и Joy,с рокля с голо рамо Shocked Laughing,аз оЩе на вратата Щях да се вьрна да се навлека с неЩо по топло Laughing.
Пий 4айове и си напомняй поговорката Joy"Трай бабо за хубост" в минало време Joy

Не съм ,Ще видиШ как вси4ко Ще се оправи Wink,нормално е да си изнервена в такьв момент Peace Hug

Като намерите изхода от дупките ,казвайте кьде е, и аз да го тьрся Laughing

# 592
Това тук дето се споделя май е следпразнична депресия  Rolling Eyes
Не съм, всичко ще се нареди, аз бях в подобна дупка, правех зъби не 100, а 120 изхарчих всеки лев за тях, бебеправенето първ опит фал, втори опит бинго, местене, нов  "татко" много нови емоции, нови страхове... Всичко се нареди... Сега сме трима мъже и една луда дама Joy  и е весело Simple Smile
BezPravila как е детето?
Тук пък училищата не работят и днес овършахме улиците заради баткото със шейната, а бебока в нея. Стресирахме много баби Simple Smile -"Гуркоту дите"  hahaha
Аз пък на пътешествие не съм била от август 2008  Sad Ама така се случи
Не е ли по добре активен спорт вместо диета или комбинация от двете - балансирано хранене и умерен спорт. Аз така процедирам - въпреки че след Коледа малко се измързелевих  Blush

# 593
Това тук дето се споделя май е следпразнична депресия  Rolling Eyes

На мен ми е лесно,щото не съм празнувала Joy
Обаче съм болна и така ме е яд,че няма как да изолирам детенце.Няма да си го простя,ако го разболея Tired
Искам да видя ноктите с перата.Интересни ще да са!

# 594
magarence ,ти голям герой си зна4и Joy,с рокля с голо рамо Shocked Laughing,аз оЩе на вратата Щях да се вьрна да се навлека с неЩо по топло Laughing.
Пий 4айове и си напомняй поговорката Joy"Трай бабо за хубост" в минало време Joy

Ми щото си говорим за "дупките" за тва е такъв резултата..
Онзи ден станах на 37.. Shocked
Ся ближа рани и се утешавам, че все пак си струваше..Wink)

# 595
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добър вечер дами!  Hug
Мерси за разбирането, то и аз се усещам, че не съм много в ред, ама това не ми помага особено, ще мине де - то е ясно (по един или друг начин).
Магаренце, твойта е тежка - щеш не щеш си мила с БНД! А относно роклята, ми имала си повод, ако не друго поне за момента си се чувствала добре!

Относно дупките, аз лично ги предпочитам на сирене, пък ми е все тая дали са след, пред или празнични, само и винце да се намира покрай тях!  Mr. Green

Ноктите с перата и аз искам да видя, звучи интересно!

Абе мислех да пиша още, ама ме мързи така, че ще ме извините!  Hug

# 596
Е нищо особено няма за споделяне - малко емоции в съседна страна, ама извън граница винаги е по-специфична тръпката.
А и компанията е важна, а пък моята е... хм... нова Blush

Да се усмихвате повече, ей!

# 597
Val,  отслабвам с един сироп Мадал Бал ...палмово кленов. Той по принцип е антиоксидантен и се свалят само излишните  килца .... Отслабнах  с 3,5 кг - трябва  ми още 1-2 кг да  съм  в перфектната си форма. Сиропа го приключих и сега започвам със захранване ... Ако искаш повече ето тук може да  видиш какво сме споделили ...Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414805.new;topicseen#new

А ноктите  довечера ще снимам ....и ще ви покажа !!!

# 598
Не съм, съвсем нормални терзания.И до моята глава идват понякога същите и според мен си е нормално.  Hug

Стелс, дай да ги видим тези нокти с пера що за чудо са  Crazy

Лято, бравос на теб.  Party

Много болни, ей.Да оздравявате бързо.

Не съм, и аз се мъкна с едни болни зъби.Довечера съм на зъболекар.А тази нощ такава болка беше...  Tired
Сега се тъпча с обезболяващи и чакам да дойде време.Въпреки, че изобщо не ми се ходи  Crossing Arms

# 599
  • Italia
От както съм дошла в тая ш******* Испания  не ми върви с рожденните дни - единия път сама, миналата година висях по летищата. Тая година обаче ще съм си вкъщи

Болните да оздравяват, всичко останало ще се нареди.

Диетите - аз пак започнах с Дюкан, миналата година за два месеца смъкнах десет килограма и после спрях, този път - няма да се отказвам и ще си изкарам и четирите етапа. stels, кажи има ли ефект, защото ми е пределно ясно, че не може да си 10 дни на сироп и вода и да си сита Simple Smile)

Зъболекарите - от както открих зъболекаря, който не бачка с машинката вече не ме е страх да ходя. Препоръчвам с две ръце за страхливки като мен.

А пък дупките - направо си се учудвам, вместо депресия ме е хванала някаква еуфория, странна работа  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт