Пердета - 6

• 160 865
  • 817
  •   1
Отговори
# 45
Между другото прегледах миналите теми-какво е станало с една дизайнерка (забравих как й беше ника,пишела е доскоро)? Rolling EyesВече не пише ли тук?

# 46
За Ксения ли говориш  Joy
Дизайнерка е да...

# 47
Джинджър , като гледам снимките ми се струва , че би ти свършил работа т. нар. "Рилски лен " . Днес ще питам къде точно им е магазина и като разбера ще пиша .

Вече поръчах тези пердета от лен . Нямам никакво време за тичане по магазините , а и не съм убедена , че тук ще ми излезе по-евтино .

# 48
Вчера ходих за дамаска по Екзарх Йосиф - има лен, пердета точно тип мрежа най-различни.
За съжаление не си намерих дамаска  Tired

# 49
  • густо майна Филибето
Между другото прегледах миналите теми-какво е станало с една дизайнерка (забравих как й беше ника,пишела е доскоро)? Rolling EyesВече не пише ли тук?

Като наберем скорост, може да се включи Wink Подозирам обаче, че за демодираните бабешки пердета,които ти не хареса, ще ти каже, че са си супер Wink

# 50
Там е разликата, че тя всъщност ги хареса, но не осъзна, че са еднакви  Joy
Като търсите пердета - може ли да  хвърляте по едно око - търся бебешко зелена дамаска, не велур или жакард, а гладка и тънка  Praynig

# 51
Според мен не ставаше въпрос за пердетата, а за самата комбинация пердета- стена.
Знаете добре, че човешкия мозък възприема нещата комплексно.

# 52
Джинджър , като гледам снимките ми се струва , че би ти свършил работа т. нар. "Рилски лен " . Днес ще питам къде точно им е магазина и като разбера ще пиша .

Вече поръчах тези пердета от лен . Нямам никакво време за тичане по магазините , а и не съм убедена , че тук ще ми излезе по-евтино .

Дали са комплект от 2 пердета или е само едно?

# 53
 Crazy
Защо трябва да са две?

# 54
  • Пловдив
ще снимам шкафовете и ще сложа снимка

# 55
Момичета, може и да сте го обсъждали, но нямам време да изчета всичко.  Поръчах си завеси, но ми се струват къси, към 5 пръста от пода са  Rolling Eyes Има ли някакви стандарти на колко сантиметра от пода трябва да са? Мисля да ги върна да ги отпуснат, много грозно ми се вижда така, а отвън ни се виждат краката почти до глезените   ooooh! не мисля, че е нормално да са така или Thinking

# 56
Ми сама си отговаряш - разбира се, че е грозно!
На сантиметър от пода трябва, но ако не си ги прала - остави ги плътно до долу, защото се свиват.

# 57
Момичета, може и да сте го обсъждали, но нямам време да изчета всичко.  Поръчах си завеси, но ми се струват къси, към 5 пръста от пода са  Rolling Eyes Има ли някакви стандарти на колко сантиметра от пода трябва да са? Мисля да ги върна да ги отпуснат, много грозно ми се вижда така, а отвън ни се виждат краката почти до глезените   ooooh! не мисля, че е нормално да са така или Thinking
И аз мисля като теб!Доста дразнеща дължина е това (най-масовата между другото)-5 пръста над пода. Sick
Според мен пердето трябва да е отсечено по ръба на пода (тънкото де Grinning).
П.П.viliko-недей да се обиждаш на "бабешка мода" пък ти bowuu-не мислех,че ще го приемеш толкова навътре Laughing Laughing

# 58
Абе, нищо не приемам навътре, просто ми стана смешно Wink
Да вметна - на Екзарха има от твоите мрежи, ако не си прочела  Peace

# 59
Ще мина да разгледам-благодаря ти! Peace

Аз пак да си кажа за мойте мрежи  Laughing Laughing Ето това търся точно.Долу вдясно се вижда в близък план Между другото изгледах целия 4-ти сезон на Бягство от затвора по тоя случай Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 16:32 от Джинджър :)

Общи условия

Активация на акаунт