Пердета - 6

• 160 885
  • 817
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Някои знае ли дали за щорите тип Японска стена са  необходими специални корнизи или стават каквито и да било?

# 721
Някои знае ли дали за щорите тип Японска стена са  необходими специални корнизи или стават каквито и да било?
Не,  не ти трябва корниз! Японските и римските щори се плъзгат по специални релси които  трябва да си влизат в цената при поръчка. Peace

# 722
Здравейте!

Нещо съм се вманиачила напоследък в темата "пердета". За съжаление, обаче не мога да открия тези, които ще ме "влюбят".

Питах в темата за спалните, ще ви помоля да ми отговорите и тук. Дали някой е виждал тюркоазени пердета  - плътни, с флорални мотиви в София и на какви цени.

В нета откривам безброй много снимки на такива, но не знам къде да намеря.

# 723
В Декор център има, но цените са безумни за мен.

# 724
  • София
Здравейте!

Нещо съм се вманиачила напоследък в темата "пердета". За съжаление, обаче не мога да открия тези, които ще ме "влюбят".

Питах в темата за спалните, ще ви помоля да ми отговорите и тук. Дали някой е виждал тюркоазени пердета  - плътни, с флорални мотиви в София и на какви цени.

В нета откривам безброй много снимки на такива, но не знам къде да намеря.

при тези има голямо разнообразие. Бях ходила миналата година да гледам за плат за римски щори.

# 725
  • София/Осло
Bewitch - в големите центрове на Околовръстното- Декор, Домко и май още един има , огромна площ са отредили  за тапети и текстил. Там има каквото ти душа пожелае ,но цените наистина са високи.
Защо не пробваш през ebay  Thinking

# 726
http://joy4j.snimka.bg/family/k-shta-kuhnya-hol.310761.18365553
понеже имаме газов конвектор,който е издаден напред ето какво сътворих с  помощта на четене в темата. Пердетата бяха обикновенни и малко по дълги,с тези ленти станаха като щори.

# 727
Тия ленти си ги зашила или?

# 728
Някой знае ли дали от Плиска (в София) в посока Изток и Изгрев има магазин за пердета? На самата Плиска има един до пощата, но нямат голям избор от моята височина - 3,20 м., та питам за други.
Също се интересувам дали още съществува магазина за пердета на ъгъла на Бенковска и Нептун във Варна. И дали някой случайно знае имат ли пердета за таван от 3,20 м.?

# 729
От Плиска - защо не скочиш до Бриколаж например?

# 730
От Плиска - защо не скочиш до Бриколаж например?

Там имат ли по 3,20 м.? Не съм ходила от 5-6 месеца и изобщо нямам представа какво имат.

# 731
Знам, че имат на нормални цени и добър избор, ако уцелиш де, но за размера - не зная.
Значи с дължина 3.40 съм купувала последно от Илиенци пердета - нищо, че  звучи непрестижно - много си ги харесвам!

# 732
Аз лесно ще го преживея, че е от непрестижен магазин, стига да не ме лъжат в дължината и да ми отрежат от един топ една височина, а от другия - с 20-30 см. по-късо и след това да имам разлика от две педи между пердетата. Шивачката така ме наплаши, че ум да ти зайде.
Ако не намеря около нас, ще отида и до Илиенци. Там на определено място ли ги продават или има навсякъде?

# 733
Няма такова нещо. Какви лъжи, какви дължини, митове  Stop Същите пердета, дето са навсякъде почти.
Има много пердета там и то доста хубавки. И ги шият на място дори, ако искаш.

# 734
  • София
Няма такова нещо. Какви лъжи, какви дължини, митове

Чак пък митове... Не е като да не се случва. На мен от магазин на "Христо Ботев" ми продадоха перде с 20 см по-късо от заявеното (и платеното), дори не покриваше прозореца. Трябваше да му се разхлабва набора, за да не зее дупка. Явно си спестяват по някоя педя за сметка на "безплатното" ушиване.  Laughing
За Илиенци не знам, само казвам, че на някои места се случва.

Общи условия

Активация на акаунт