Пердета - 6

• 160 918
  • 817
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, мами! Искам да ви попитам, някой използвал ли е пердета "Бляк аут". Моля, пишете отзиви наистина затъмнямат ли добре.

# 706
Здравейте, мами! Искам да ви попитам, някой използвал ли е пердета "Бляк аут". Моля, пишете отзиви наистина затъмнямат ли добре.

У дома нямам, но в хотел, в който съм отсядала имаше и има страхотен ефект, не пропуска нищо  Peace

# 707
Не е пълен мрак, но може да се спи спокойно денем с тях (твърде тъмно е да четеш вестник например).

Прозорците са ни сводести- всичките, и ми се иска по някакъв интересен начин да подчертая това и с пердетата.

# 708
Здравейте, мили мами! Искам да помоля за съвет: Възможно ли е да се възвърне по някакъв начин белотата на пожълтели с времето дантелени (тюлени) пердета? Ако някоя от вас е успяла с някакъв препарат, нека да сподели. Или варианта е само нови пердета? Благодаря на всички отзовали се!

Аз знам, че трябва да се натопят в силно подсолена вода и да престоят поне 2-3 часа. После ги переш по стандартния начин. Пробвай и пиши за резултата Naughty

# 709
  • Fort Worth, TX
Здравейте момичета.Тъй като съм малко бебче нямам много време  да чета всичките теми за пердетата.Ще съм ви много благодарна , ако ми кажете къде в София мога да си купя пердета на що=годе нормални цени.Благодаря

# 710
Благодаря много , Лирена! Ще пробвам и ще пиша непременно какво се е получило.

# 711
Благодаря за отговорите. Бляк аут ми трябва за детска стая с източно изложение. Лятото е кошмар, още в 6 часа блесва слънцето.

# 712
Благодаря за отговорите. Бляк аут ми трябва за детска стая с източно изложение. Лятото е кошмар, още в 6 часа блесва слънцето.

Може да помислиш и за варианта гумирана руло щора, имам такива и съм доволна, затъмняват отлично  Peace

# 713
  • София/Осло
za men   - аз имам такива щори...Много съм доволна
red shoe  -писали сме почти заедно   bouquet

# 714
Къде ги продават тези щори. Пишете и какви цени са. Благодаря ви предварително.

# 715
  • София/Осло
Моите са от тук, но цената не помня
http://web02.velux.com/vbg/dsp3/!cipc4.shop?cPar=8

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:31 от Госпожичка Клавèл

# 716
Моите едните са от Алекса, а другите от Камах, като на 2рите мехаизмът върви по-леко и е по-безшумен. Първите тракат като трактор, като ги навивам.
За прозорец 1м (ширина) х 2м (височина) мисля, че излизаха към 60 лв. щората  Peace

# 717
Госпожичка Клавèл , Кремче Ванилия е дала примери, само, че нашите са по малки. И вратите са ни такива и днес видях голям зор с чистенето, защото сегашните дограми нямат каси както преди-дървените, някои облепят отстрани с плочки, но на свод???какви плочки???и като чистя вратите и прозорците се цапат острани стените Sad много е трудно, красиво, но трудно Simple Smile
Ако някой има и други предложения за такива прозорци?

# 718
Ако ти харесват драперии и подобни джиджавки /мога да ти пратя/- има доста идеи, но за мен лично си е прекалено кичозно.
Кремче ти е дала вариантите според мен, като най-удачно ми се вижда 3тия и 5тия вариант - тоест завеси под арката- така се подчертава хем арката, хем си имаш завески.

# 719
http://www.creationbaumann.com/produkte_detail_de,,23361,detail. … itext=saphir+crsh Здравейте , ето това си харесах в Genesis София , но ме убиха с цената 160лв. на метър. Трябва ми за Варна , къде може да се намери нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт