Великден наближава , принцопада продължава ! - Клюки 37

• 17 202
  • 741
  •   1
Отговори

Клюки (щастливи, тъжни днес) 1

Клюки (щастливи, тъжни днес) 2
Клюки (щастливи, тъжни днес) 3
Клюки (щастливи, тъжни днес) 4
Клюки (щастливи, тъжни днес) 5
Клюки (щастливи, тъжни днес) 6
Клюки  (щастливи, тъжни днес) 7
Клюки (щастливи, тъжни днес) 8
Клюки (щастливи, тъжни днес) 9
Клюки (щастливи, тъжни днес) 10
Клюки (щастливи, тъжни днес) 11
Клюки (щастливи, тъжни,пролетни днес) 12
Клюки (щастливи, очакващи) - 13 , но не фатална
Клюки(щастливи. но не тъжни) днес - 14
Клюки (летни, но не тъжни днес) 15
 Клюки (летни, но не тъжни днес) 16
Клюки (летни, но не тъжни днес) 17
Клюки (летни, но не тъжни днес) 18

Щастието е направено, за да бъде споделяно! И ние не сме сами, защото всеки ден го споделяме с децата си!  Grinning

Ние сме жени - силни и вярващи. Ние сме красиви, ние сме усмихнати, ние знаем да обичаме.  Hug
Защото щастието в живота е съставено от онези малки скоро-забравени неща - очарованието на една целувка или една усмивка, един мил поглед, един сърдечен комплимент. И тъй като знаем да ги оценяваме, ние сме и ще бъдем щастливи!

# 1
Първа, първа Party

Хепи, ти що ме пропуснА Naughty

Либ, добре си се ориентирала къде са ми дали златния медал, сега да видим ще ли спечелиш среброто Mr. Green

Кафетооо дами Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 09:31 от Pepina77

# 2
Добро утро

Първаааа   smile3502

Камче, явно с тебе сме един дол, и двете много палим на тази тема, като ни чета писанията ....
Аз го бях споменавала, но не знам дали беше тук, че преди 2-3 год. бях спряла да пиша във форума за година и повече. Злъчта и обидите ми дойдоха в повече. Тогава се подвизавах в сегашния "Семейни отношения". Та, в една тема точно за боя след Н на брой изписани страници от ония перфектните майки и домакини, дето никога не си бият децата, се появих аз с гръм и трясък и заявих, че когато се наложи, рядко, но все пак се случва, удрям по някой и друг шамар на дъщеря си по дупето .... Малеееее, защо ми трябваше да им развалям змиярника, направиха ме на гъз  ooooh! Едната дори каза, че щяла да ми издири адреса и да ме даде на социалните, обяви ме за психопатка, за неуравновесена и имаща психични проблеми и проблеми с нервите  #Crazy В такива теми повече не се набутвам. Не давам акъли, не съдя никой, всеки сам решава как да възпитава детето си и съответно си носи последствията от това, но и не искам никой да ми дава акъл и да ми се меси. Още повече пък някой с недорасло дете, или някой, който не ме познава.  Peace
Ух, как запалих пак  #Cussing out

П.П. Аз докато пиша и Пепи ме е изпреварила - вторааааааа

# 3
# 4
Добро утро  Heart Eyes
Хепи  мерси  Hug
Пепино много спиш, изпревариха те  Mr. Green
 охх първо съм видяла ма Макчето поста
Първа си
И тъй като чакаш новини от снощи предполагам  Mr. Green ще си кажа веднага.
Лоши са  Sad
1 година го чаках ловето, чаках тази вечер, но ....... снощи за 2 секунди тръпката изчезна (конкретна причина няма) просто ми беше никакво  Rolling Eyes даже го помолих да побърза и да си ходи.И той  #Crazy #Crazy #Crazy
Незнам какво става, но.......... май не го искам.
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 5
Макова, ша се научиш. Влизаш, пишеш първа докато е време, запазваш, после редактираш и разтягаш локумите. Виде ли сега как те изпреварих Mr. Green

Мале ако ми дойдат социалните, леле къв бой пък на тях ша им хвърля, а мале ако намеря поръчителя, ще пу скъсам задника Mr. Green

Бибо Shocked Shocked Shocked Ти ме разби Shocked И Бибо, ако обичаш не ме подценявай Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 09:41 от Pepina77

# 6
То аз не се разбирам, та ти  Mr. Green
Защо го исках толкова дълго време.
Защо снощи ми беше супер говняно.....
Май всичко се е изпарило..
Но защо аз не съм усетила  ooooh!
Нямам отговори  Rolling Eyes

# 7
Получи каквото търсеше и вече не ти е интересно Mr. Green Хиена си ми ти, и то каква Crazy

Хепинка, мерси за темата, страхотна както винаги, заглавието е идеално Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък язе те обичам Heart Eyes

# 8
Влизаш, пишеш първа докато е време, запазваш, после редактираш и разтягаш локумите. Виде ли сега как те изпреварих Mr. Green

И не ме обвинявай , че аз съм те пропуснала , щото ти ме добави в редакцията ! Sunglasses
Пък аз само отворих темата , не върви сама да си пиша ! Blush

На всички , които се имат за големи капацитети , ще има кажа , че плодовете на възпитанието се берат с побелели коси ! Peace

Макче , и аз вече в такива теми не пиша , защото няма смисъл ! Twisted Evil

Биб , дойде ти акъла в главата ! Wink

# 9
Добро утро!
Кога успяхте да изпишете писането бе, сън не сте спали  Crazy.

Хепи, благодаря за новата темичка!

Пепи, чакам включване за медала, ама да видим  Mr. Green.

Макче, ти ако в ДрИС вземеш да се връзваш, трябва да си си теглила куршума отдавна... Whistling

Биби, знаех си, че така ще се развият нещата при тебе  Mr. Green. Изживя си тръпката и ти мина. За добро е де, този не беше цвете така или иначе  Laughing.

Ама че сте - едва се вредих да публикувам Grinning.

# 10
Хепи,
Цитат
че плодовете на възпитанието се берат с побелели коси !
ей това страшно ми хареса  Hug

Биби, явно това е била естествената реакция на наранената жена. Чакала си го прекалено дълго с илюзиите останали от миналото, и сега, когато си го имала си разбрала, че нищо не е такова, каквото си си го спомняла. Предполагам, че ти е криво, за разбитите спомени, но поне вече знаеш какво е той за теб в момента. Аз бих те посъветвала да не се виждаш или чуваш повече с него. Забрави го. Започнала си нов живот, не го започвай с "минало", започни го с "бъдеще"  Peace

# 11
Е ама Либче, нАправи нещо, инак нямам да те отбележат и да ти дадат медала Naughty Mr. Green

Аз на Бибата вече не й давам съвети по тая тема за Ловето, она си знае Confused

# 12
Какво да направя Пепино - аз съм една такава неконфликтна  Crazy, как да ме отбележат...
Скоро не е имало повод да стане "мяу"  Mr. Green

# 13
  • София
Здравейте,
Хепи, благодаря за новата тема и  Hug за коментара за побелелите коси

Пепи, благодаря за кафето  Hug

Макче, няма да се ядосваш  Hug

Биби,  Hug

Либ, и ти да не се сърдиш и за тебе има  Hug

Ама каква съм днес само прегръдки раздавам, да взема да се прегърна и себе си а  hahaha

# 14
Фури, ша те гушна бре, нема да се косиш Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт