Пердета - 6

• 160 919
  • 817
  •   1
Отговори
# 690
Пропуснах важна подробност- в хола имаме камина и това разбира се автоматично значи изобилие от прах,  едни плътни завеси предполагат задържане на тази прах (а на всичко отгоре аз съм и с алергия) и затова си мисля, че щори които се събират нагоре ще са по щадящи от тази гледна точка newsm78

# 691
  • Точно където трябва
Veniz, дървените щори започват от 100лв/м2

# 692
Тънките переш ли ги?
Е, ще се наложи и дебелите така да переш.  Wink
Пак ти казвам - не се опитвам да те убедя, въобще не ми е работа, ама такава стая, с такива тънки пердета и такъв изглед като цяло - абсурд ми се вижда щора просто.

# 693
  • София/Осло
Пропуснах важна подробност- в хола имаме камина и това разбира се автоматично значи изобилие от прах,  едни плътни завеси предполагат задържане на тази прах (а на всичко отгоре аз съм и с алергия) и затова си мисля, че щори които се събират нагоре ще са по щадящи от тази гледна точка newsm78
Ами прецени кое ще е по лесно за подръжка и пране тогава- щорите или пердетата?

# 694
Veniz, дървените щори започват от 100лв/м2
Благодаря ти, Ели. Поне вече знам, че няма да са такива щом са толкова скъпи.

# 695
Разбирам мнението ти, но не ми стана ясно защо да е абсурд, като ето това е същия случай ( в младежката стая)  http://silvylg.snimka.bg/details/home.489126.18093304
дали щората е пусната или прибрана нагоре - няма значение, въпроса е,че не пропуска светлина и хорски любопитни погледи.
Засега не успях да изровичкам нещо подобно от нета, но до 7-10 дни ще демонстрирам какво се е получило. Hug

# 696
Ами мен ако питаш - снимките без тънкото перде много по-естетическо ми стоят в детската ви.
А иначе в хола - просто като погледна и виждам как ще заспят едни светли, фини завеси.

# 697
Да защото гледката навън е чудесна със зеленината,а зимата?
А пък и голи стени..............., радиатор............... като в карцер е без тези парцалки да ти кажа, създават уют и топлина пердетата, на мен ми харесва- ако искам си ги дърпам, ако искам ги прибирам отстрани
Някак си запълват пространство и е по- топличко с тях
Нали знаеш колкото хора , толкова и вкусове, дано на някой му допада моят вкус   Praynig

# 698
Защо трябва на някои да му допада, бе жена? Това е твоят дом - трябва на теб и на твоето семейство да ви се харесва  Peace

Иначе аз съм твърдо ЗА пердета под всякакви форми, щори не харесвам определено!

# 699
Разбира се, че трябва на мен да ми хареса, ама друго е някой да одобри избора ми за гъдела   Joy Joy Joy иде реч ,не за друго
Колкото до щорите и аз до ден днешен (; до преди 1 година де) хич не ми се вписваха в интериора, но нямам избор- спалня под прозореца, налага ми се да се събличам в коридора пред входната врата   hahaha и на прибежки и припълзявания в леглото- не върви просто
 и затова прибягвам до щорите
Аз се допитвам до вас, по опитните, за цени и оферти иначе аз съм се спряла на варианта
viliko, благодаря ти все пак за всичко написано по въпроса   Hug

# 700
  • София/Осло
my mom got аз пък ще напpавя следното:
Понеже сме на последен етаж и пече ще си сложа pуло щоpи /като твоите в детската стая, но мpъсно бяло/ . Отгоpе имам тънки- към днешна дата висят едни тип pесни и след това имам и тип панел отгоpе .
Много обичам пеpдета. Комбинацията стpахотно се вpъзва , а пеpдетата тип панел пpосто седят отстpани за укpаса.
Казвам ти го заpади идеята.
С цени и фиpми за съжаление не мога да ти бъда полезна.   bouquet

# 701
здр-те , нямам време да изчета всички постове във темите, затова направо ще ви питам.:
Прозорците са ни сводести- всичките, и ми се иска по някакъв интересен начин да подчертая това и с пердетата. Някои има ли такива идеи. Ако има някои снимки с пердета на такива прозорци ще се радвам да ги сподели.

# 702
  • София/Осло
Сводести?
Имаш ли снимка?

# 703
И на мен ми стана интересно за сводестите прозорци, нещо такова ли са http://lh3.ggpht.com/_dMTckryQRGI/SjqXum86FiI/AAAAAAAALWY/T13dyt-qxHU/23198.jpg  ?

# 704
Здравейте, мили мами! Искам да помоля за съвет: Възможно ли е да се възвърне по някакъв начин белотата на пожълтели с времето дантелени (тюлени) пердета? Ако някоя от вас е успяла с някакъв препарат, нека да сподели. Или варианта е само нови пердета? Благодаря на всички отзовали се!

Общи условия

Активация на акаунт