Пердета - 6

• 160 877
  • 817
  •   1
Отговори
# 765
Сменяме квартирата и всъщност кухнята си е стара, стандартна панелена  Crazy. Иска ми се да и сложа едно хубаво перденце, че да я отвори. Като се замисля, наистина късото е по добрият вариант.
Помисли цвета на това перде да се повтаря с нещо в кухнята. Ккави са ти шкафовете, колко е голям прозореца, има ли врата...мога да ти пратя на лични много сладки предложения - от албума, многократно поместван от мен тук.

# 766
Шкафовете са от класиката - ония белите  Sad Тапетите между впрочем са подобни на тези http://valstef.multiply.com/photos/photo/18/89    само дето бежовото е по жълто в случая).
Затова смятам перденцето и то жълто, за да грейне стаята, но нещо модел не мога да си измисля. Прозореца е 220 широк, има и врата която е още 69 см.
Ако имаш някакви идеи наистина и ако не ти е проблем, може да ми ги пуснеш на лични, ще съм ти много благодарна!   bouquet

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:11 от val_stef

# 767
  • София/Осло
Късичко си мисля ,че ще стои по добре, val_stef
 Peace

# 768
  • София
Наистина ми е доста трудно да реша какъв тип пердета да избера, съвсем се обърках вече. Какво бихте казали за тип японска стена, но поставени на 2 реда корниз. Едните да са по-плътни,  а другите прозрачни. А как ви се струва да бъдат само до нивото на перваза на прозореца?? Благодаря!

# 769
Късичко си мисля ,че ще стои по добре, val_stef
 Peace

Hug

Между впрочем момичета отидох до една втора употреба и се сдобих с много сладко надиплено късо перденце за кухня, беличко и ми лепна много добре на прозореца, а самата материя много хубаво пада и съм много доволна.   Party А преди това бях в магазин да видя за плат и ми казаха, че заедно с шева ще ми излезе 65 лв., а това ми е за 5 лв. и е много сладурско.  Blush

п.п. ето това много наподобява на него : http://vessyc.snimka.bg/daily/perdeta-curtains.35984.655694

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:23 от val_stef

# 770
  • морето, сините вълни...
Имам ето такъв прозорец.
Много му се чудя какво да му сложа.
От тавана до пода е (френски го водели Simple Smile ), отваряемата част е само вратата. И за добавка е с "чупка в кръста" която влиза навътре в стаята.

Идеи?

# 771
  • София/Осло
Като ти гледам прозореца, можеш да сложиш корниз на тавана. Лично аз поради близостта със съседната кооперация бих прибавила и нещо плътно като перде, което ще ме скрие от любопитните съседи. Там малко при вратата ще е по трудно с дебело перде ,защото като я гледам е точно до стената. Но пък може едното плътно да ти е в ляво и другото точно на малкото прозорче, където е чупката  Thinking
Интересно е ,раздвижено и нестандартно.

# 772
Здравйте, търся си пердета за кухнята на цветя/рози. От Варна съм.
Обиколих доста магазини, обаче подобни на тези,  каквито искам, намерих само в един магазин. Цената обаче беше 50 лв на метър, а платът беше много твърд (като дънков), не знам как би стояло.

Кухнята е класически стил, малко ретро.
Търся нещо подобно на тези:

Може нещо такова, но предпочитам с цветя

Въпросът ми е виждали ли сте няъде във Варна да продават такива пердета, дори си мислех да потърся в магазини за платове. Като обикалях магазните по Бенковска, все ми предлагат някакви съвсем други - със стилизирани цветя или прозрачни пердета, дори не можеха да ме разберат какво искам.  ooooh!
Разчитам на вас.  Praynig

# 773
  • София
Да се включа в темата  с една,надявам се полезна за някого информация.
В Домко този месец текстила е на намаления.Вчера си взех много хубаво и ефирно перде ,което е намалено от 30лв на 10 лв метъра,немско и наистина красиво,поне за моя вкус.За съжаление още не съм го сложила,първо ще го занеса да ми го обшият,та да ви го покажа.

# 774
neni.sivkova - не знам какво търсиш, но точно тия пердета се правят идеално от най-проста басма, на цени 2-3-4-5 лв метъра. От магазин за платове.

Крен - гледката ти е ужасна просто, освен плътно перде или някакви щори - друго не виждам как ще сложиш.

# 775
Крен, понеже съм на вълна римски щори, мисля, че това е много подходящ вариант. Peace
 Хем са красиви, хем вършат идеална работа.

# 776
neni.sivkova - не знам какво търсиш, но точно тия пердета се правят идеално от най-проста басма, на цени 2-3-4-5 лв метъра. От магазин за платове.

Това и аз си го помислих, но влязох в 2-3 магазина за платове и нямаше точно такива шарки. Всичко ми прилича на чаршафи и едновремешни пижами  Grinning Ще продължавам да търся

# 777
записвам се на 52 страница Mr. Green
и при това...с въпрос:

Строим малка виличка. Кухнята ще е с прозорез над мифката ш.80х в.50см. Не искам щори, искам романтични перденца...
знам че прозореца е твърде мъничък но това е растоянието между горен и долен ред кухненски шкафове
Та...моля за съвет Embarassed

# 778
# 779
Здравейте!
Бихте ли ми дали идеи за перде на ето тези прозорци, като знаете че ще има алуминиеви щори, които още не са поставени.Затруднявам се, защото са под ъгъл и има 3 отварящи се прозореца:  newsm78

http://prikachi.com/files/1624990I.jpg

http://prikachi.com/files/1625021z.jpg

Благодаря предварително!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт