Градски транспорт

• 9 778
  • 110
  •   1
Отговори
# 75

Возя се ежедневно в такъв автобус. Вътре е ново и чисто. Топло през зимата, нормално през лятото (нямат климатици, но като се отворят прозорците е ОК). Шофьорите са облечени в бели ризи и черни панталони, някои имат и вратовръзки, но не всички. Музика слушат, но толкова тихо, че дори от първите седалки едва се долавя. Не пушат. Нямам никакви забележки.

# 76
  • София
BirdsFlu това къде е ?

# 77
  • София
Къде тва?

п.п. писали сме едновременно  Grinning

# 78
София.

# 79
  • София
Стига бе коя линия е това? Аз даже не съм ги виждала може и да съм ама не в този им вид де.

# 80
  • София
Ай сега да ви видя кой се вози с метро... Само да прочета и една лоша думичка... ще посея банове... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

По темата... не купувам билети и карти, но имам целогодишна такава, тъй като работя в Метрополитен  Wink
Ужасно се дразня на гратисчиите, не за друго, ами защото са с най-големите претенции. Имам честта един, два пъти месечно да наблюдавам влизащите по станциите и гратисчията е ужасно нагъл. Откакто има мобилни контроли на Градски транспорт, обаче много по-малко хора влизат без документ  Wink
Цената от 1 лв. ми е трудно да коментирам. Само ще кажа, че всеки градски транспорт се дотира от държавата и практически тоя 1 лв не покрива изобщо реалната услуга...  Wink

Редактирам се, за да добавя, че откакто метрото се движи до Младост и спира на Орлов мост ползвам колата предимно за вътрешно-квартален транспорт. Стигам до свекърва ми за 20 мин, вместо за 1 час в задръстването по Е. Георгиев  Wink

# 81
  • София
Ваче и метрото ми е далеч е не много ама с кеф се возя в него за разлика от линията 88. А как пък в Метрото гратисчии аз мислех,че е невъзможно.

# 82
Стига бе коя линия е това? Аз даже не съм ги виждала може и да съм ама не в този им вид де.

9, 27, 30, 42, 54, 59, 68, 73, 74, 84, 90, 111, 150, 260, 284 и 404... например. И са си точно в този вид.

Има и едни бели автобуси, които пътуват по линии 1, 3, 5, 6, 8 - те са още по-нови.

# 83
както казах- някои линии са много добре, автобусите се смениха няколко пъти и са чудесни
НО по линии 76, 120 и 88 например, автобусите никога не са били такива, а са от най- старите налични червени чавдари, със сигурност над 30 годишни
метрото не ми е удобно изобщо, но искрено се радвам за всички, които могат да го ползват

# 84

9, 27, 30, 42, 54, 59, 68, 73, 74, 84, 90, 111, 150, 260, 284 и 404... например. И са си точно в този вид.

Има и едни бели автобуси, които пътуват по линии 1, 3, 5, 6, 8 - те са още по-нови.

Такива съм виждала само в 84 и 284. Останалите, които ми минават пред погледа са като катафалки.
72 също са сравнително нови коли, обаче по някаква причина винаги се движат по три-четири една след друга! Сигурно ги е страх самички.
76 е пълна скръб.
280 също.
120 - пускат ги да карат, пък докъдето издържат. От време на време минавам покрай геройски паднали в боя.

# 85
  • София
Е да ясно не съм ползвала тези линии. Белите съм ги виждала поне  Embarassed Ами блазя ти тогава, аз слушам чалга до дупка дишам цигари и изгорели газове. Направо е ад и мръсно и студено.

# 86
Ако беше само музиката например, или това че са претъпкани- иди дойди, все пак пътувам в час пик и знам че много хора пътуват
Ама тези рейсове се разпадат просто, бълват газове, отзад ако ги видите как са наклонени, да не говорим че всяка седмица спира, чупи се и спира насред пътя, и хората се свалят и вървят до следващата спирка, или едва крета до спирката и сваля хората, че не се знае как ще продължи...ами това си е наистиан опасно, така че 1 лев му е много! Обяснете ми защо някои линии са с нови автобуси, други- не?!

# 87
  • София

Blush Извинете, моля, но аз от гореизброените освен 9, 74, 84, 284 и 404 другите даже не знаех, че ги има. Явно трябва да си сменя района.
Освен това хм... автобус 9 не съм го виждала в такива червени одежди. Явно много вървя пеша за това.  Simple Smile

# 88
Автобус 9 е нов, да, ама затова пък е от малките, та винаги е понатъпкан...особено вечер е ужасно

# 89

Ако 111 са чисти- аз съм китайски император...Контролата що не следи от Филиповци до "Борис"  колко скраб се извозва- неведнъж съм слизала със скъсан крачол...ама с братята-роми не смеят да се закачат защо возят нетаксуван и неразрешен багаж, щото са на тумби...

Общи условия

Активация на акаунт