Градски транспорт

• 9 738
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Автобусите по линии 12,12А и 15 са напълно нови производство на чешката фирма ТЕДОМ - нито са бракувани, нито са австрийски.

Мерси за инфото. Не знаех!   bouquet

# 106
  • София /Абсурдистан
Ползвам само маршрутки или таксита. ГТ само при много краен случай.
Няма по-отвратителни автобуси от 88.

# 107
При така задедена анкетата се нареждам в първа графа. (в Пловдив има кондуктори във всеки автобус и тролей, плащаш се на него, ако нямаше щях да си го дупча винаги билета). Но много рядко пътувам с градския транспорт (дали има 10 пъти от 3 години насам да съм ползвала).
За проблемите и причините да не пътувам, свързани са със особеностите на града  Peace

# 108
  • България-Швейцария
Веднъж на високосна година ми се случва да се кача на градски транспорт, естеството на работата ми е такова, че е немислимо да я върша, ако не се придвижвам с кола - понякога 'домашното' ми за в къщи е от порядъка на пълен багажник хартия, най-малкото, което се налага да разнасям е 20-ина кг.
Отделно от това доста често се прибирам по такива часове на денонощието, че в интерес на собствената ми сигурност е по-добре, че съм с автомобил.
С трафика свикнах някак, направила съм си оптимални маршрути, гледам и да не се набутвам в най-бесния в пиковите часове, освен ако не е крайно наложително.

# 109
Ползвам редовно, защото нямам кола, а в парашутките ми се  Sick

С карта съм, но и да не бях, щях да си дупча билет. Срамота е, лично за мен, да се разправям с контрольорите....
Но ми става обидно, когато аз съм редовна, а бай Мангал се вози най-нагло гратис и никой нищо не му казва..

Иначе смятам, че за днешната икономическа ситуация, един лев е много....

# 110
Ами Бай Мангал веднага започва да крещи в автобуса, обижда контролата и реве на умряло, че го дискриминираме...и никой не смее да се намеси...Така е, често ставам свидетел на подобна сцена-минава контрола, стига до мангалите/те са на групи, не се оставят сами/иска им билет-те си казват, че нямат, но си и седят даже.Почва разправия, контролата ги моли да слезнат/поне!то е ясно, че до глоба няма да се стигне-те са 5, той е с колегата си само, налитат и на бой/Те нагли, седят си.Няма да се сконфузят, но-това им е в природата-срам ли....нямат такава дума в речника...

Общи условия

Активация на акаунт