"Ами добре, господине, минете откъдето искате, долу Ви чака мобилната контрола да й платите глобата". Дори ние, служителите минаваме през тия апарати, въпреки, че имам пропуск, с който мога да влизам в почти всички служебни помещения. Обаче аз чинно си минавам с магнитната карта през апаратите
Но всичко ще се нареди лека полека и ще има няколко лъча. Всички ще са доволни тогава
сигурно, защото го имаме отскоро. Но само в Сф обичам. В чужбина ме е страх откакто един мухльо във Виена нарочно ме насочи към обратната посока. Добре, че моят мъж не приема акъл от чужд човек, иначе щяхме да се забием кой знае къде!
на някои станции няма или се движдат из влаковете. Затова им викат мобилни.
, а пък като са ти много 4 лева на ден, стой си вкъщи. Аман от сметки, по-нагоре човек запознат със нещата пишеше че 1 лев е крайно недостатъчен и ние пак пестим, после се оплакваме че не са редовни автобусите, или че са стари и изгнили. И на мен не ми е приятно в 88, ползвала съм го 5,6 пъти най-много, но нередовна не съм се возила в него. Ползвам транспорта, защото ми е удобно, а пък и нямам все още шоф. книжка, съпругът ми когато има път към центъра също ходи с транспорта, а в метрото си е супер яко - чисто, придвижвам се за минути - въобще нямаме право да се оплакваме с това мислене. И да не ми обяснявате че 1 лев е много - наистина е много, но когато съм на билети си вземам талон от 10 бр. - стават 70 ст., дупчила съм и за 2 спирки - като съм решила да се кача - ще си платя, както е в маршрутките. Извинявам се ако засягам някой, но темата е много бодлива
Еми това са ми 4лв. на ден .
Ама е по-лесно гратис. Даааа, дааа, разбирам.. разбирам...
Препоръчани теми