хотел с външен минерален басейн

• 52 285
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
В х-л Делта само стаята ни беше ОК... Беше повече от огромна (70-80м2). И кетъринга си го биваше и до там. НИЩО друго не ми се понрави... нито мястото, нито басейните - нищо.

# 31
  • София
Преди 3-4години ходихме тук http://complex-baroto.com/ до Гоце Делчев и останахме доволни. Не мога да се сетя обаче дали басейните бяха с минерална вода или не, но може да се попита.

# 32
  • София
bibi, благодаря - без да искаш много ми помогна. Бях намислила преди морето, да се отбием при приятели, отседнали в село Баня /карловското/ и се чудих дали да избера тамошната Стряма или Яев в с. Соколица, защото също е наблизо а и градината много ми хареса. Само дето снимките на сватбени тържества в сайта им ме наведоха на мисълта, че таргет групата им са чалга купонджиите.
mamamari , в Делтата бях преди година- две - и тогава пускаха външни хора /защото имаше табела с цени за вход/, но всъщност в басейна за 5-те дни, които бяхме там повече от 3-4 души никога не е имало. Може би, защото хотелът е малко отдалечен от другите, но аз местни дошли на басейн не съм виждала.  Освен това навсякъде в хотела е много чисто - стаите, басейните, тревните площи. И да - ресторанта посетихме само веднъж - не повторих - кисели сервитьорчета, лоша и неоснователно скъпа храна. Хранехме се в Рай или в Петрелийски /ако в Рай много пълно/, а вечер понякога на барбекюто на Делтата.  Дискотеката била петък и събота, но ни си тръгнахме навреме.

# 33
  • София
bibi, благодаря - без да искаш много ми помогна. Бях намислила преди морето, да се отбием при приятели, отседнали в село Баня /карловското/ и се чудих дали да избера тамошната Стряма или Яев в с. Соколица, защото също е наблизо а и градината много ми хареса. Само дето снимките на сватбени тържества в сайта им ме наведоха на мисълта, че таргет групата им са чалга купонджиите.
аз може да съм леко претенциозен турист, но съм спокоен човек. в Яев, обаче ме изкараха извън релси. Още повече, че е накрая на едно село до нивите. С деца няма какво да правиш. Освен,че чакахме 20 мин да дойде сервитьор, още 35 да ни донесат .... десерта и още 10 за таратора и основното, ни нахапаха и бълхи. Хранихме се в компаниятана полувмирисани останки от агнешко, неприбрани от снощната сватба. А върха беше, че около 14 часа, когато сем. Яеви се излюпиха след купона от 2 огромни колони гръмна Ой каааааминооооооо, кааминоооооо. Ако 4 -годишно дете е заспало, шумът ще го надигне на 10 см. над леглото.   #Crazy #Crazy #Crazy Познайте дали платих след това мило посрещане и след като се наслушах на псувни от типа - "Мама ти д`е...а лакома, що `зема и това кръщене по същото време когато имаме n-броя гости от сватбата" г-на, току що събуден, гол до кръста и бос в умивалното пред тоалетните.

# 34
  • София
Хранихме се в компаниятана полувмирисани останки от агнешко, неприбрани от снощната сватба. А върха беше, че около 14 часа, когато сем. Яеви се излюпиха след купона от 2 огромни колони гръмна Ой каааааминооооооо, кааминоооооо. Ако 4 -годишно дете е заспало, шумът ще го надигне на 10 см. над леглото.   #Crazy #Crazy #Crazy .........."Мама ти д`е...а лакома, що `зема и това кръщене по същото време когато имаме n-броя гости от сватбата" г-на, току що събуден, гол до кръста и бос в умивалното пред тоалетните.

#Crazy
От нещо подобно се опасявах.
И да, определено ще си спестя преживяването. Благодаря, че сподели.

# 35
  • Sf
Варвара стана твърде модерна - за два месеца напред няма места. През лятото има доста мухи, което е огромен минус, защото не можеш да се спасиш от тях никъде. Плюс оркестъра, който може да прогони дори глух. Пролет и есен, като спадне навалицата е много добре там, както и зимата - в сняг да се метнеш в топъл басейн е прекрасно.

Пчелин не ми хареса никак. Освен че е пенсионерско, всички "удоволствия" като сауна, басейн, масажи и пр. приключват в 17 ч., заведението евентуално отваря в 19.30 (когато бяхме там, отвори към 20.30 - бяхме умрели от глад, децата също, друго място за ядене наоколо няма). Басейнът не работеше от няколко дни, като никой не ме предупреди за това по време на резервацията. Имат една уникална услуга - уайърлес-ът в хотела, който можеш да ползваш само ако си вземеш кабел на рецепцията за целта.  Mr. Green

И мястото, където се надявам никога повече да не стъпя, са двете Веники в с. Чифлика. Дори не ми се описва.  Sick

---

Хасковските минерални бани са много приятно местенце, тихо и спокойно, надявам се още дълго време да не стане модерно. Хотел Перфект, в с.Ямна - басейнчето е малко и не много топло. Има прекрасна кухня, голям двор. И Шипково.

# 36
  • с/у ОколоМръсТното
. Хотел Перфект, в с.Ямна - басейнчето е малко и не много топло. Има прекрасна кухня, голям двор. .

е тук с нито едно не се съгласявам.
Голям двор, но под наклон.
Бивша соц. сграда, преустроена на хотел. Храна НЕставаща за нищо. А пътя до там е повече от кошмарен.

В Хасковски мин. бани е ОК, да. Обаче има едно хотелче, дето е най-добро. И не е България.

# 37
  • софия
Вчера се върнахме от х-л Дива, с. Чифлик.
Водата в двата басейна е топла и чиста, единия е детски. Около басейна си е малко мръсничко, плочките се пързалят,а постелката...мизерна Tired
Хотела си го бива, някой хора от персонала е ресторанта не знаят как да се държат с клиенти.
Природата е страхотна, големи дървета, чист въздух.
Не бих отишла там за повече от 2-3 дни

# 38
  • Sofia

В Хасковски мин. бани е ОК, да. Обаче има едно хотелче, дето е най-добро. И не е България.

Кое е това хотелче !? Sunglasses

# 39
  • Sf
. Хотел Перфект, в с.Ямна - басейнчето е малко и не много топло. Има прекрасна кухня, голям двор. .

е тук с нито едно не се съгласявам.
Голям двор, но под наклон.
Бивша соц. сграда, преустроена на хотел. Храна НЕставаща за нищо. А пътя до там е повече от кошмарен.

За Ямна няма как да споря, спомените са ми отпреди 2 г. и кухнята наистина беше много добра. Иначе наклонът не ме притеснява, по-добре е отколкото да са само стълби, както е в Пчелин. Пък има място за барбекю и спортна площадка.

В Хасковските минерални бани има доста хотелчета на смешни цени, не е необходимо да се спи в х-л България.

# 40
Момичета аз стигнах до кривата круша....не можем да си харесаме нищо наблизо до Пловдив Sad

# 41
  • София
Момичета аз стигнах до кривата круша....не можем да си харесаме нищо наблизо до Пловдив Sad

има едно село Червен над Асеновград, там има симпатично хотелче с басейн (не е минерален басейна): Хотел Диана; за да се стигне до Червен: от Пловдив през Мебелна къща се хваща по Асеновградско шосе; влиза се в града, от зъболекарската поликлиника свивате наляво към гарата и автогарата, карате си направо по главния път и като стигнете едно голямо кръстовище - свиват в най-дясната посока, достигате голямо кръгово - по него излизате вляво на Тополовско шосе, което ще ви изведе извън Асеновград в посока Тополово и Кърджали, това шосе пресича с. Червен и няма начин да изпуснете селото, хотел диана се пада от дясната страна като влизате на една паралелна уличка - просто питайте хората там - те ще ви упътят

# 42
Изглежда добре Dao,мерси много.Сега се зачудих и за Еко хотел Здравец(писах и в темата "Къде около Пловдив"),басейна му също не е минерален,ама даже не ни трябва басейн,важното е да е на хубаво място,сред природата,да има къде да играе детето и да има къде да се разхождаме,но най вече да е чисто,тихо и спокоино!

# 43
  • София
Изглежда добре Dao,мерси много.Сега се зачудих и за Еко хотел Здравец(писах и в темата "Къде около Пловдив"),басейна му също не е минерален,ама даже не ни трябва басейн,важното е да е на хубаво място,сред природата,да има къде да играе детето и да има къде да се разхождаме,но най вече да е чисто,тихо и спокоино!

тогава по-добре еко хотел здравец, а може да пробвате и вилно селище сабазий - до белинташ

# 44
Не се предавай Nor4y - Калиста, Старозагорски минерални бани не е никак далече от Пловдив, особено сега с новото отклонение на магистрала Тракия.
Басейните са минерални, закрити, но с френски прозорци, които се отварят и се излиза на зелен плаж с шезлонги и т.н., приказно спокойно е, природата е много красива.
Има много добра  оферта за това лято: http://www.spahotelcalista.com/pages/Promotions:5-day-offers

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 18:06 от Alva

Общи условия

Активация на акаунт