Отговори
# 150
Здравейте и от нас.Напоследък ме помързява да пиша,но ви чета.Нещо сме грипави с Бетката,но се надявам вече да сме на оправяне.Че с това главоболие ми е малко трудничко да я гледам.
Почна да ми натежава вече коремчето.От няколко дни съм в 7-мия мес. вече CrazyГледам си сама Бети и имах намерение да я пускам на ясла след като изляза в 45 дневния болничен преди раждане.....но сега съм в голяма чуденка изобщо дали да я пускам..с тия болести ThinkingА иначе точно зимата ще ми е доста тежко с 2 бебета на главата #Crazy
Марги като чета какво преживаваш и ми се изправя косата.Много ми е мъчно за малкото мъниче,че така страда и ти покрай него.Дано по-бързичко да се възстанови и да нямате повече неволи Peace
Ами това е от нас.Скоро ще си снимам тумбата да ме видите как съм се закръглила Blush
Целувки на всички Peace

# 151
Привет!
Върнах се от ФМ и съм много доволна. Въобще не очаквах да се види толкова хубаво бебето, даже и пола разбрах - момиче. Аз си мечтаех за две момичета, да са си по-близки уж. Wink То дали ще е така никой не знае, но аз забременях толкова скоро само, за да има Дея сестричка с малка разлика и да се разбират по-добре. Аз съм едно дете, а още като бях малка, около мен всичките ми приятелки бяха с породени сестри и винаги съм им завиждала, защото никога не им е скучно, винаги се подкрепят и като се приберат вечер вкъщи, пак има с кого да си играят, а аз вечно карах майка ми да скача на ластик с мен. Mr. Green Та, за това съм доволна, че е момиче. Като ми каза пола, направо не можах да повярвам, защото миналия път го разбрах последна, след всички вас, все не се виждаше. Всъщност Веси го разбра след мен, но тя не искаше да знае преди да роди, така че не се брои.
Малко се притесних, защото плацентата е предна и много ниско закрепена, но ще се моля да се вдигне.

Благодаря на всички ви за загрижеността за Дея. За пореден път се убеждавам колко е хубаво в тази тема. Рядко ми се е случвало да чувствам толкова близки хора, с които дори не съм се срещала. Hug Е, с някои съм имала щастието да се запозная, но другите ми бягате и се криете Wink

Сави, за тази ваксина нищо не съм чувала, но съм решила щом оздравее Дея, да й сложа Превенар. Аз исках още през лятото да го направя, но тия вечни сополи ми объркаха плановете.

Поли, къде си? Хайде пиши, как е Паола, преместиха ли я в термолегло, добре ли се чувства там? Ние много се вълнуваме и искаме да сме в час с хубавите новини при вас.

Надявам се Диди и Дари да се добре, но това че не се разписва, много ме стряска. Тя е толкова организиран човек, върши страшно отговорна и трудоемка работа и прекрасно се справя с гледането на Вики, а сега май не й остава време да каже едно "привет". Щом на нея й е трудно да си организира времето, значи аз няма да мога въобще да се оправя с две деца. Rolling Eyes

# 152
  • София
Марги честит розов щъркел, дано вече и болестите да останат зад гръбчето на Дея много му се събра на мъничето.  stork-girl

Дано Диди си настроят режима с бебка и бати да се разпише.

# 153
Марги, стискам палци на Дея да се оправя вече и болестите да ви остават зад гърба. И честит рзов щъркел!!!

# 154
Марги, това с майкати ме размя искренно  Heart Eyes
Честит розов щъркел stork-girl Спомням си когато ходих в София на ФМ и доктора ми каза че е момче колко щастлива бях, защото точно това исках. Представям си и ти как си се зарадвала  Hug
Дано от тук нататък Дея бързо да се оправи и да нямаш повече притиснения, а само усмивка да грее на лицето ти. Целувки на Дея.

И един поздрав от мен (предполагам моя набор ще се отнесат в спомени)
http://www.youtube.com/watch?v=V4jLfCjlYD0

# 155
  • BG
Ехааа,Марги поне нещо хубаво покрай теб.Честито розово бебе.Дано вече болестите изезнат при вас,че направо като те чета и ми призлява.
Аз също съм едно дете.Имам си две момичета-да са ми живи и здрави.
А стова че няма да се справиш,изобщо не е така.Дори на второто се трепери по-малко.А твоя термин кога беше?
Даже на мен времето с второто дете ми миава по-бързо,докато с първото сякаш деня нямаше край.А дали ще се разбират или не вече ще видиш по-късно.
Моите непрекъснато се дразнят за игарчки.Каката си ги крие,защото Дара й ги лапа вади със зъби всякакви копчета,особено на дистанционното ни.А мен ме е старах да не глътне нещо.
Но виж коагато голямата каже,че ще гледа или занимава грешка нямат.Хем се дранят и най-много се търсят.

А Диди поне да каже едно дзаааак.И Поли също да ни светва от време на време.
Май се улях този път.Хайде лека ви нощ Hug

# 156
  • Тук и там
Леле няма кой да се разпише за деня  newsm78
ღVivi_anღ , ако ти се оливаш с постове - какво да кажа аз  Mr. Green Липсват ми социалните контакти в това време  Peace
Марги, честита розова новина  Hug Дай Боже всичко да е наред до края на бременноста ти, както с беба и Дея, така и с цялото семейство  Praynig И аз се посмях за играта на ластик с майка ти Laughing Да си кажа аз също повече искам второто ми дете да е момиченце - покрай мен винаги е имало повече момичета, аз също имам по-голяма сестра и със сигурност много съм спечелила от това. Винаги се е грижела за мене, водила ме е на градина, училище, връзвала ми е връзките на обувките... Много неща съм научила от нея Peace Мъж ми обаче иска момче, защото те са братя - и да си има помощ /да не е женско царство в нас Party/, но като гледам при момчетата отношенията са къде-къде по-хладни - или поне аз на такива братя съм попадала  Rolling Eyes Ще видим кое желание ще  е по-силно накрая и ще надделее Mr. Green Crazy
Оставям ви засега, пък ако се поразпишете може и аз да се включа пак, само и само да стана досадна  Flutter

# 157
Здравейте!

Аз се радвам, че ще е момиче и от друга гледна точка - такова безпаричие ме е ударило, че не мога да не си направя сметка, че бебето ще носи без проблем дрехите на Дея и няма да има нужда от купуваме всичко наново. Не че ще успея да устоя на изкушението да не купувам нищо - напротив, сигурно ще похарча не малко пари за дрешки и джунджурийки, но все пак ще са по-малко, отколкото ако е момченце.

Цвети, аз съм по-голяма от теб, но все пак се отнесох в спомени от твоя поздрав. Simple Smile

Хайде сега и аз да ви пусна нещо и после да не сте посмели да се оплаквате от родния градски транспорт Simple Smile
http://www.wimp.com/realbad/

Оф, четох, четох за ниско прикрепената плацента и разбрах, че въобще не трябва да вдигам тежко. Ама как става тоя номер newsm78 На Дея най-честата й поза е да застане пред мен с вдигнати ръце и не мърда докато не я вдигна. Май много сме я разглезили, нали? А и сега като е болна и кисела, хептем. Вие носите ли много децата си?

# 158
   Марги, и аз се включвам към останалите и ти пожелавам болестите вече да ви подминават и ти да изкараш една лека бременност до края. Честита ти розова новина.    Hug   А клипчето ме разсмя истински. Направо се хилих с глас.    Laughing

Цвети, хубав поздрав си ни отправила.

Сави, твоите малчугани са страхотни. Лили има такава дъска, но си игра с нея само 10-тина дни.

Рали, надявам се с Бети вече да сте добре. Ще чакаме снимки на коремчето.

Аз пак ще попитам за възглавниците на Чико. Накой купувал ли е на мъниците такива и доволни ли сте, заслужават ли си парите?

И аз с нетърпение очаквам включване от Диди и Поли. Дано скоро ни навестят и споделят как са те и малките госпожици.

# 159
 Аз пак ще попитам за възглавниците на Чико. Накой купувал ли е на мъниците такива и доволни ли сте, заслужават ли си парите?
Не съм ви чела, нямам време...
Само набързо за възглявниците  ако става въпрос за тези против задушаване, и двете ми деца имат такива (на големи дупки).
Много са удобни и ефикасни.
В Джъмбо има такива по 5евро  Peace

# 160
  • Sofia
Ние имаме такива възглавници (от по-големия вариант) и съм много доволна. Те си ги обечат и си спят на тях и аз не се притеснявам. Даже като заспиват на килима си вземат възглавниците.  hahaha
Ние ходихме на бебемания и сме много доволни. Хората като видят близнаци много се впечатляват и събрахме едни кош подаръци.  Joy

# 161
Като стана въпрос за възглавниците, време ли е вече да ги слагаме? Знам, че преди 2-3 месеца коментирахме темата, ама не помня извода Blush Simple Smile Дея като успее да се присламчи към нас на спалнята, издърпва ни възглавниците и са огражда с тях, даже успява и да се завие с най-тънката, но не се сеща да си ги сложи под главата. Ама има ли смисъл да й слагам, при положение, че се върти ужасно много и възглавницата ще седи просто ей така до нея, а не под главата й.

Сави, браво на близнаците Simple Smile Все още е само изложение, нали? Уж тази година щеше да има и търговски щандове, но май пак се е разминало. Има ли представители на хубави марки играчки? Нали сега сме на тази тема, поне да видим на живо какво се предлага.

# 162
  • Sofia
Има играчки, но не много. По принцип официално не продават, ама ако си на зор и няма от организаторите наблизо дават  Wink Ние си купихме преходни гащи.
За възглавници според мен отдавна е време. Мойте ползват от 12мес. Правилото е, че възглавница се слага когато обиколката на гърдите стане по-голяма от тази на главата. А за въртенето - мойте се въртят, но си въртят и възглавниците с тях.  Joy

# 163
  • София
Марги,честита розова новина! Hug
Аз възглавници още не съм ползвала за Жорко -има една и му я слагам като е настинал и нослето тече,за да диша уж по-лесно.Той обаче спи основно по корем и не му е удобно с възглавница.Аз също така спя и съответно почти не използвам и аз.

Ние на бебемания минахме вчера на бързо,че ходихме за зимни обувки после.Нещо не ми беше много интересно.Освен многобройните каталози,Жорко намаза пюренца,чаша за съхранение на храна на Авент,балони ,топка и тестери.
А такъв каръшки пазар направихме,че думи нямам.Купихме чувал от Хиполенд,много хубав дебел,сладурски за 15лв. за 105 см. ,в нас го пробвам да видя дали му става - аха да не му стане,на всичкото отгоре ципа излезе отгоре и ми остана в ръката .Че разшивах,слагах цип,зашивах луда станах,дано поне сега като го изпрах да не се е свил и да му става все пак.
После купихме зимни обувки.Пробвахме 23 и 24-ти номер и взехме 24.Да ама в нас,какво се сетих да ги разглеждам и видях,че продавачката ни е дала една обувка 23-ти и една 24-ти номер.Днес мъжът ми ходи да ги смени ,та и това оправихме. Grinning

Искам да взема на Жорето няколко книжки към подаръка за НГ.Ние имаме повече от тези с животни примерно и към всяко по 1-2 реда описание в рими.,имаме и за думите и буквите,както и приказки.А ми се иска да взема нещо от този тип:http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=28278 , http://www.fiut.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … &limitstart=6 за формите,цветовете,професиите.Сега търся за превозните средства (на издателство ПАН).Има и едни книжки  пъзели,но се редят тип дървените пъзели,а не като обикновените.Просто искам нещо образователно да е.Те са му и много по интерсни,защото не го свърта още да му чета примерно дълги приказки.
Жорето от вчера е със сополи и кашлица,та пропусна яслата.Много гадно кашля,направо се дави,сякаш не може въздух да си поеме.Яко ме хвана шубето ,с тоя свински грип , за него .Ето сега и 3 годишно има болно и всички починали пише,че са били с дихателна недостатъчност ,инфеция на дробовете,изобщо лошо ми става.Баща ми и той 1 седмица кашля яко.  Sad

# 164
   Олимпия, благодаря за отговора за възглавниците. За същите става въпрос. Ще й купим такава.

Зори, ама и вие какви емоции сте имали с тези покупки. Дано бързо се оправи Жорко. И Лили беше с такава кашлица. Тя още си кашля (само когато спи), но гърдите и гърлото са добре. Педиатърката ни изписа противоалергични капки Ксизал, но още се чудя дали да й ги давам. От няколко дни давам клеева тинктура по 2 капки с млякото вечер и мисля, че е по-добре, но пак си похърква. Дано при вас мине по-бързо, защото ние тая кашлица си я влачим от началото на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт