Отговори
# 525
Ники, честит рожден ден! Бъди все такава мила, чаровна, готина, красива и поне два пъти повече обичана, глезена, ценена и уважавана! Пожелавам ти ежедневието ти да е изпълнено само с красиви мигове, с щастие, здраве, любов и радост от децата! И най-важното - догодина на този ден да има до теб още един празнуващ - едно малко, сладко, здраво и послушно бебче!

# 526
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКИ!Много късмет и щастие ти пожелавам,да си винаги горда и обичана жена!

Аз няма да мога да дойда на партито Sad,на работа ще съм.
Нещо се чувствам уморена тези дни,но в последно време като се прибера и малката ми прави такава програма,че успява да ме развеселява постоянно и да забравям колко съм уморена.Говори непрекъснато и прави едни щуротии,ама весели.Не съм я наказвала май до сега,успява да ме разбере само с думи или я заплашвам,че ще и се разсърдя или че децата няма да си играят с нея и тя ме разбира(за сега).
   Диди,за се сега Моника е добре,благодаря!Доста се поду бузата,но се надявам да не ме плаши повече.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 19:24 от vessi122

# 527
Кикиники,честит рожден ден!Полежавам всичко най-хубаво на теб и семейството ти!

Диди,аз искам на бг език,благодаря  Hug
Натали си има традиции преди лягане,на които много държи,защото по този начин удължава времето преди сън,задължително иска да й чистя ушите,тати да цунка за лека нощ,след това мама да цунка,пие вода около 10-тина пъти,повечето от които изобщо не пие,а преди всичко това мием зъбите,и като няма какво да измисли заспива  Simple Smile
Значи Ники,днес има РД,а утре имен ден,много хубаво така  Party Няма нужда да ставате от масата  Mr. Green

# 528

КИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВСЯКА ТВОЯ МЕЧТА НЕКА БЪДЕ СБЪДНАТА КРАСОТА! БОГ ДА ПАЗИ ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО И ДОГОДИНА ДА ДОНЕСЕ ОЩЕ ЕДНО ЧУДО В ДОМА ВИ!

# 529
 Мерси за пожеланията! Когото не съм почерпила виртуално в чата,черпя тук с тортата,която остана неразрязана и неопитана, щото цял ден не се прибрахме, а аз я правих специално за да духаме свещички с Бела,понеже тя много се впечатли след рождения ден на моята кръщелница миналата седмица. А като се прибрахме беше заспала... Остава за утре /всъщност днес хаха докато напиша минало 12/, та черпим и за имените дни и за 6-тата ни годишнина от сватбата:
http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.16246633

# 530

Честит имен ден на именниците днес,вчера и всички които пропуснах.
Много здраве и късмет на всички ви.Много усмивки и веселие.

Това е от мен за вчерашния ми имен ден.
ЧЕстито и на всички рожденници.
КикиНики,честити ви празници и нека живота ви е толкова хубав и щастлив ,като един безкраен празник.

# 531
честито на всички празнуващи!

# 532
                                                               Честит имен ден на всички именници!

Кикиники,честита годишнина!Много да се обичате,слушате и да се радвате на хубави и умни дечица!

# 533
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ, ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ДА ВИ Е СВЯТО ИМАТЕ И ВИЕ ПОКРАЙ НЕГО!

Бъдете благословени!

# 534
Честит Празник на всички именяци, моряци, банкери, търговци и всички останали които празнуват днес! Laughing
Бъдете живи и здрави, щастливи и обичани!

Специални поздрави на КикиНики за тройния празник и комплименти за тортата!

# 535
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте живи и здрави и много, много обичани!

Ники, честит рожден ден на патерица и честита годишнина! Да се обичате още дълги години и догодина на този ден да се чудиш дали да правиш от прекрасните си торти, дали да кърмиш или да пазиш бебче от кака!
Heart Eyes

Ние бяхме на имен ден на две малки Никол-ки. Представете си за какъв купон става дума с 17 хлапета в един апартамент. Shocked

# 536
  • Sofia
Здравейте! Черпя за вчерашния си имен ден и за днешния на  Ники.

И на всички други празнуващи - много здраве и късмет!
desi.a ти адашка ли си ми?

# 537
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ИМЕТО НИКОЛАЙ, НИКОЛА, НЕНА, НИКОЛИНА И НИКОЛЕТА!!!

Гледам, никой не е метнал шаран тука, позволете тогава аз да го направя:

Да са здрави и щастливи  Hug

Днес пак бяхме навън - аз със 6деца  Wink, много е весело  Laughing Бях с моите + братовчедите им. Наслушах се на смешки и закачки, доста повървяхме, отивайки към един двор с кокошки, за да ги нахраним (голям кеф за моите, "пищящ кеф"  Mr. Green)
Едната кокошка беше прескочила незнайно как в съседен запустял двор, та се катериха хлапетата по оградата за да влязат и "спасят" кокошката  Laughing В същото време дядото печеше на двора свински пържолки, та за секунда ми мина мисълта да метнем кокошката в багажника на количката и да я жертваме за общото благо, ама нейсе  Joy
Спасиха я де, след много гонене, падане и ставане, увиха я в горнището на анцуга на единия близнак, а голямата ми дъщеря имА "
честта" да я хвърли над високата ограда  Mr. Green

Изобщо изживявам покрай малките едно детство, за което винаги съм мечтала....Много ми е хубаво...
Между другото, днес правим 1 година на гръцка земя  Heart Eyes

Я да почерпя по случая

# 538
Честит имен ден на всички празнуващи!
Савина честит имен ден на патерица,Деси честит празник и на теб!

КикиНики честита Ви годишнина,още много години щастлив семеен живот да имате!
Олимпия,1 година си е за почерпка,явно не ти липсва БГ,щом и ти изкарваш мечтаното си детство Simple Smile

# 539
Честито на всички празнуващи! Нека да са здрави и усмихнати!  newsm51

Да ви се похваля, че освен имен ден от днес си имаме и християнче Никола!
Беше хубав празник! Ето линк, на който му се гледа: http://picasaweb.google.bg/milen.tsonev/KmYiJI#5412157887646658498

Общи условия

Активация на акаунт