Отговори
# 540
  • София
Честит празник на всички именници ,да са живи и здрави!

Радост,честито ви християнче,много е сладък ! Hug

# 541
  • Тук и там
Ау, веднага се засрамвам, че пропуснах да честитя толкова хубави събития  Blush
Та ЧЕСТИТО на всички рожденници, именници, на християнчето Никола и на всички останали, които съм пропуснала!
Нека всички са много здравички, весели и обичани от околните!  Wink

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 07:58 от Iva-1977

# 542
Мерси за пожеланията.
 Защо ми се струва, че темата не върви? Аз, че не пиша често, е вярно, но и редовните мами май нямат много  време вече пред компютъра от грижи.

# 543
къде грижи... къде мартенски 4ат ...а какво  да кажем за фермите.. зает е народа.... hahaha Joy

# 544
  • Sofia
Здравейте! Аз да ви се оплача тръгнах на работа. Мнооого е гадно. Как не ми се работи и колко ми е мъчно за вкъщи не е истина.  Cry
Добре поне, че идва Коледа.  Laughing

# 545
                           Честит студентски празник на всички студенти!Много успехи а всички!

# 546
  • Тук и там
И аз да честитя празника на всички студенти /минали и настоящи/!
Тези, които са позабравили студентството - днес да си припомнят хубавите моменти, а настоящите - да минават лесно изпитите  Peace

Космо, а къде е почерпката ?  Party Да си изкараш весело на празника  Peace
Сави, абе лошо е като започнеш работа, но пък си има други плюсове  Wink То сега така приказвам, но след няколко месеца и аз ще редя крокодилски сълзи като тръгна  Laughing
При нас нищо ново засега, освен че вечер сме принудени да слушаме концертите, които ни изнася Галя преди да заспим  ooooh! Установявам, че детето ми е хипер-музикално, даже докато чакахме преди в ОДЗ-то да подам молбата нашата си тананикаше нещо и директорката като я чу, отдалече ми каза, че с песничките и танците няма да имаме проблем при децата Laughing Та детето ми не иска книжки и такива подобни, дай й музика, да танцува, да си тананика, да подражава на танцуващите... Само да види баща си с китарата и започва да подскача, да тръска къдрички и да крещи "Айдииии"  Mr. Green Преди само като видех китарата и мърморех на моя, но сега му се МОЛЯ да свири, за да ми забавлява детето /пък той не може да повярва какво щастие го е споходило/ Joy

........................

Редактирам се: 7 часа след моя пост няма престрашил се да пише  newsm78 Надявам се, че всички празнуват  Party Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 18:36 от Iva-1977

# 547
Здравейте и аз не съм се отчитала в тази тема ама от този чат....
Сави как е на работа и с малките аз вече трети месец ходя и нямам време за нищо,а и лошото е,че малките се редуват с болестите от яслата.Цял ден бързам, сутрин да отида по-рано,после бързам обратно да ги видя и оправя вечерта,че и много рано са свикнали да си лягат общо взето няма време за нищо.
Ние вече говорим по-малко,но в със всеки ден все  повече неща казват,а и всеки се опитва да пее неговата си любима песен което е много интересно.Днес си получихме и календарите и календарчетата от детската градина много са хубави.

# 548
  • София, Борово
Привет на всички  bouquet
Само на бързо - чета ви, но нямам възможност да пиша, Дари епостоянно на ръце със страшни колики. Дано да минат по-бързо.
Кърмя, а това е голямо постижение за мен, понеже с Вики нямах мляко.
Прегръщам ви и чакам Коледното парти за да се видим Hug
Бременелките - погалете коремчетата от мен Heart Eyes

# 549
  • Sofia
Здравейте! Ами гадничко е на работа. Не че самата работа е гадна, ама в къщи си е по-хубаво.  Laughing А иначе и аз само тичам, сутрин - да ги заведа на ясла, да дойда навреме, следобед да ги взема. Като се приберем имаме време колкото да ги изкъпя и нахраня, да поиграем 30 мин и заспиват. И след като заспят аз трябва да свърша още 100 неща. Предполагам, че след време като вляза в ритъм ще е по-лесно, ама сега още ми идва нанагорно.  Laughing

# 550
Диди, голямо браво от мен! Страхотно е, че имаш кърма, дано Дари да успява да стимулира лактацията и да кърмиш толкова, колкото искаш. Надявам се и аз да имам този късмет, че миналия път беше потресаващо положението.

Сави, щом успееш да свикнеш и да си организираш времето, всичко ще ти стане рутина и няма да ти тежи. Добре поне че работата ти харесва, че моята е станала ужасна и не ми се ще въобще да припарвам към офиса. Confused

Иве, браво на Галя, пък и щом си има домашен музикален съпровод, значи детето е щастливо. Много се радвам на всички занимания, които са между децата и родителите, особено между децата и татковците. Wink

# 551
Хей привет!
Ми то и днеска било празник! Честит Празник на всички с името Ана, Анна, Анита, Анета, Яна и Янка! Да сте живи и здрави!

Сави, виж какво прочетох току що и ми стана много забавно: "Според народните поверия днес, в деня на Света Анна, бременните не трябва да работят, за да раждат по-лесно, а младите майки не бива да работят, за да не се разболеят децата".

Точно като за нас, нали! Laughing Аз лично смятам да не се претоварвам много днес Wink И без това ми се гади постоянно. Ей, надявах се този път да съм от щастливките, обаче тцъ - пак съм от наказаните с гадене и повръщане.  Sick Дано да мине по-бързо този път, че със Сияна бях така докато родя!  ooooh!

# 552
Привет и от нас.Бети е на ясла от понеделник и сега ми е едно криво....Пускам я само до обяд, но въпреки това не й се ходи.Поревава си там и отказва да се храни на яслата.Спи неспокойно вечер/та и аз покрай нея/.Наоплаквах ви се ConfusedНадявам се по-бързо да се адаптира и да ходи с желание детето Rolling Eyes
Това е от нас и целувки:)

# 553
Хайде и аз да се разпиша, че само в чата дърдоря:)
  Ние сме добре, Паола е бебе- мечта, каквото беше и батко й междудругото, та Бог е милостив към мен:) Спим по цели нощи след последното й хранене, което е към 24.30. В понеделник мъничката ми борбена дама чукна цели 2  месеца. Нищо, че педиатъра я пише "коригирана възраст - 0 месеца, още неродена"  Laughing. Вече сме със завидни мерки 2 900, 48 см
   Иван започна да прави опити за говорене, но му се получава по една сричка от цяла дума (и на това сме предоволни). Изречение от 2 или 3 думи още е мираж  Mr. Green Точи едни сополи и суха кашлица от 2 седмици вече, та така ще е май цяла зима - татко му е същия.
  Иначе вкъщи сме го обърнали на игрална зала, нали тук седим повечето, играят мъжете на футбол, не се шегуват, незнам кога ще останем без прозорци Crazy
  Аз съм добре, с малки изключения, някакви симтпоми на критическа са ме налегнали, та трудно издържам на моменти Whistling
Радвам се много, че все повече мартенски коремчета "оживяват" с ново сърчице в тях, няма по-голямо щастие от новия живот и мъничките прелестни създания.
  Нямам търпение да ви видя на Коледното парти, дано сме здрави, и ние, и всички вие!!!
Диди, цункай малката прелест от Иван - може пък да й минат коликите от тази магическа целувка Wink Прегръщам те за сила и кураж в изтощителната борба с тез детски неволи Hug

ЧЕСТИТКА НА ВСИЧКИ АНИ -ТА И ПРОЗИВОДНИТЕ ИМ   bouquet

# 554
  • София
Честит имен ден на всички именички!!!

angelfish , честито! Бързо да минава неразположението и оттам нататък лека и спокойна бременност с ъс сладко, здраво бебче на финала!

Диди, страхотно е ,че кърмиш! Дано на бебка бързо да й минат коликите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт