Иначе бързината при нас е относително понятие. В яслата ги учат да правят всичко сами. Аз я изпратих сравнително научена - вече ядеше сама, пиеше сама от чаша и без памперси. Сега обаче всичко е "сама" - като и се пишка, събува се сама и после се обува ... бавничко, но стиска. Сутрин всичко трябва да облича сама ... и докато нацели правилната страна на дрехите .... обувките си обува сама, лепи лепенките, взима си чантата и заминава. Преди приготвянето отнемаше минути ... сега повече от половин час...
И друго ... мислех, че скоро няма да може да ми разказва за яслата, но съм грешала. Вече говори много, преди няколко дни ми каза, че Юлия и е взела чинията, каза ми че Марти и е дал камионче, че Иванова и е направила прическа, е такива. Казва думи, които не съм подозирала, че помни, дълги и сложни, разбира се - с модификации, но всичко и разбирам. Като влезем да се къпем ми припомня какво да и измия - косата, гръбчето, коремчето, гъзето и ръчичките, а като излезем - обяснява на баща и отново какво сме измили. Иначе като сме навън не говори много, а пред непознати 5 минути мълчи и после почва да се закача и не млъква.
За коледното парти - много ми се щеше, но сме под въпрос, защото се пада в неделята след 6-дневна работна (и ясленска) седмица и понеделник пак отново. Ако ми удобрят отпуската за дните 21-23дек. и 28-30дек. ще бъде супер и ще дойдем, ако не ... едва ли.
Поли, случили сте на дечица вие, браво на Паола, как хубаво расте, скоро ще прибираш омаляли дрешки :Р ... много ви се радвам на снимките ....на твоите и на Диди - батковците с бебетата, такова щастие лъха от тях, направо ни зареждат с хубави емоции

. Всъщност говори де, но нищо не и се разбира, та всеки случай не е на български
Сияна продължава да ме буди поне по 5-6 пъти на нощ, понякога с писъци и рев, а като се появи и бебчето просто незнам как ще бъде
Скоро четох някъде съвета на Ванга за добър сън при децата - бяло платно да се напои хубаво в сутрешната роса и с него вечерта да се увие детето като си легне. Струва ми се налудничаво, обаче вече и това бих пробвала...

Казват че не било хубаво да се повтаря кърмене, но аз мисля че това са някакви бабини тинтириминтири.Виктор почти не е кърмен и ми се иска да опита
) детска. Много обичат и им е забавно. Имаме и гърнета и адаптор за тоалетна, но не ги ползваме.
Да са здравички, усмихнати и много щастливи 

Но съм сигурна, че ще бъде страхотно и ще снимате много за останалите, които няма да бъдем на срещичката! 
Ох, сега се сетих, че страшно ме изненада с това, че трябва да пие флуорни таблетки и така до 6 ли, до 12 г. или нещо от сорта и това без спиране