Поздравления за всички нови и бъдещи мами!
Благородно ви завиждам!
И на мен много ми се иска второ бебче, но все се намира нещо да ме спре. 
Постът ми ще е дълъг, но ще ме изтърпите, защото рядко имам време да се включа.

Бяхме на консултация преди дни и май сме най-големи от мадамите - 14,900 и 92 см. Уж не се спира по цял ден, а расте здраво. На татко си прилича девойката явно.

Зъбите ги мием с Colgate, но не сме особено редовни. Много често не ми дава да й ги мия аз, а ако й дам сама - само смуче пастата от четката. Флуор ни беше изписала педито, но аз лично не смятам да й давам. Често пие изворна вода, а и пастата й е с флуор.
Имаме си 1 кътник и още 2 са на път. Зъбоникненето е и причината Ели да спи неспокойно от 1 седмица насам.
Милата, снощи ме буди и плаче "Мамо, бои!" и си държи бузката. 
Да се похваля, че вече цял месец Ели ака или в гърнето или нa тоалетната. Сега остава и с чишкането да успеем...
За говоренето - постоянно говори, но ако реши, че някоя дума е сложна, не се и опитва да я повтори. Доста думи все още замества със звуци или знаци.
Бяхте писали преди време за детските филмчета. Ели е на вълна Ну Погоди. Може по цял ден да ги гледа. Много ми е смешна, когато казва нещо преди вълка или зайчето. Показва как правели те и въобще е страшно развълнувана от срещите с тези руски "герои".
Хайде стига съм ви отегчавала. Надявам се скоро пак да имам време да пиша, а не само да ви чета в движение!

Ей ги тука образите:
Има ли друго такова овне при вас? А е толкова ревнив. Никой друг не мога да прегръщам и целувам. И батко му страда