Отговори
# 600
Вчера имах страшно много работа и така и не стигнах до форума, за това с малко закъснение ща напиша, че и ние ще се присъединим към партито, ако всичко е наред. В момента е здрава, дано и за напред да е така.

# 601
Чили,радвам се да те "видя" къде изчезна бе жена,бързо да се реваншираш със завидно дълъг пост,похвали се как е Дон Вито,ти как си?  Grinning Heart Eyes
Сави,много са ти готини джуджетата,вече и мъжа ми ги знае  Heart Eyes
Весело изкарване на Коледното парти  Party
Олимпия,много е хубава Джорджи  Heart Eyes и ботушите й много ми харесаха  Wink
При нас нищо ново,Нати е на вълна говорене,аз на  -коледни подаръци...   Sunglasses

# 602
  • София
Екстра ,доста мами ще се съберем! Hug
Ще имаме и дядо Коледа ,но ще трябва да си го платим . Confused,не разрешават някой татко да се преоблече.

Сави,прекрасни джуджета! Heart EyesКакъв размер са вашите гащеризончета.Аз пробвах на Жорето за 2г. и му беше малко,пък гледам твоите са по-едри.

# 603
  • Sofia
И нашите са за 2 год и са а-ха да са ни малки.

# 604
  • Тук и там
Сави, прекрасни са ти джуджетата  Hug
Олимпия, календарът е разкошен  Peace Случайно попаднах на календара на Зори, направен с много желание и любов - от къде ви идва музата за такива неща ей  Heart Eyes Аз тотално съм зациклила в къщи с ежедневието ни, а и сега с тази настинка... Ето, вече 5-ти ден лекувам една нищо и никаква кашлица, обаче си продължава... Това тотално ме сдухва, защото не виждам подобрение - е добрата новина е, че няма и влошаване /чукам на дърво/ Confused
Пък не й се спря дупето тези дни - няма умаряне това дете  Crazy Снощи сигурно половин час сме тичали и сме се гонили из стаите и накрая грохнах, чак съжалих, че не съм родила поне преди 10-на години. Определено завиждам на младите мами  Mr. Green
Хайде лек ден от нас и да се разписват повечко липсващите  Wink

# 605
  • София
Уф, за съжаление ние няма да дойдем на партито. Cry Ралица точи едни сополии... не ми се говори. А мен и Любчо ни болят гърлата. Просто за никъде не сме.

Славундер, трябва да се въведе ред. Така не може Naughty

Сави, още 5 ти трябват и ще имаш пълен набор с джуджета Laughing

Олимпия,  Heart Eyes

# 606
  • София
Наде,да се оправяте бързо! Hug

Моят календар пристигна в събота и го снимах да ви го покажа(снимките са тъмни и някои позамазани,на вижо е с по-хубави цветове):http://zorencetod.snimka.bg/children/kalendar-na-jorko-2010.454076.16424824

# 607
Олееее наврех се погрешка вМартенчета 2009 Shocked
Чета нЕкви постове,едни мами се дърлят..малИИИИ ooooh! Викам какво е станало тука,гледам никовете непознати...брЯх....тез' новите много люти бре..ние от 2 години не сме си повишили тон,тия какво си позволяват и ахааа да се включа да въдворя ред и се светнах че съм на грешното място Blush
Много съм застерляна майкоуууу ooooh!
Девойки колко  време ще продължи партито ориентировъчно,да планирам другите задачки (изФинете за тъпия въпрос,ама досега на такова културномасово мероприятие не сме присъствали Embarassed)
Мерсии  bouquet

# 608
  • София
Уф че си въдворителка на ред Даре  Simple Smile партито е около 2 часа поне за толкова сме запазили клубчето

Аз се опитвам да се разболея дано до неделя да съм добре и да дойдем с Гогата  Hug

# 609
Олееее наврех се погрешка вМартенчета 2009 Shocked
Чета нЕкви постове,едни мами се дърлят..малИИИИ ooooh! Викам какво е станало тука,гледам никовете непознати...брЯх....тез' новите много люти бре..ние от 2 години не сме си повишили тон,тия какво си позволяват и ахааа да се включа да въдворя ред и се светнах че съм на грешното място Blush
Много съм застерляна майкоуууу

Еее,така не съм се смяла отдавна:)) Включвай се по-често,моля, да ми повдигаш настроението:))

# 610
  • Тук и там
КикиНики, тя Чили винаги бяга по тъч линията с оправданието, че уж в чата виси  Mr. Green
А си липсват такива постове в темичката, както и тези на Славундерчето ...  Hug

# 611
Зори, страхотен календар! Разглеждах го с кеф няколко пъти.
Чакам с нетърпение срещата, но въобще не знам как ще се оправя с Дея. Тя е станала толкова срамежлива и напоследък реве от непознати, дори и от деца. Вероятно ще си тръгнем бързо-бързо, но поне ще се видим за кратко.

# 612
   Здравейте момичета.

Не съм ви чела много съсредоточено. Ние изкарахме 5 дни в болница. Сега сме си в къщи и Лили продължава да пие АБ. Направи гърч и си глътна езика. Този кошмар не го пожелавам на никой. Моля се никога повече да не ни се случва.

Надявам се да няма болни дечица и да си изкарате един прекрасен коледен празник с малчуганите.

# 613
Тинче, направо ми се обърна сърцето като прочетох. Sad Не мога въобще да си представя как си преживяла този ужас и как ти се е отразил. Какво й е на Лили, някакъв гаден вирус ли? Тя как е, игрива ли е, храни ли се добре, спокойна ли е? Чакам да се похвалиш със здраво и игриво дете! Praynig

# 614
  • Тук и там
Тинче, какво е снавало с вас ? Дано всичко лошо е зад гърба ви - всички се молим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт