Тинче, съжалявам да прочета за тревогите, които сте имали. Радвам се, че вече сте вкъщи и най-страшното е зад гърба ви. Моля се вие и всички тук никога да нямат сериозни проблеми!
Чили, това с караниците го има и по другите отчетни теми, младите не са толерантни като нас дъртите
Няма лошо, нека поддържат адреналина, отразява се добре на сексуалния живот
Ние сме добре, Иван си е дивчо, но от послушните все пак, Паола е 3 300 гр, перманентно гладна и с мнооого тъничко, пронизващо гласченце
Най-обича да пее след 4.00 сутринта, фолк гърла ли ще става, незнам, ама върви по моите стъпки откъм нощна птица.Как и къде ще празнувате празниците? Ние мислехме, че ще сме вкъщи, обаче моя татко Иван ни изненада и за Коледа ще мръднем 3 дни до Сандански, подарък от него. Всички дружно - баба, дядо, ние и чавета:) Поемам дълбоко въздух и се хвърлям в приключението

Гледам Кики не е писала, да вземе да се похвали, че няма само в чата да сме радостни за нейна сметка
Аз няма да ви кажа дали чака близнаци или нещо друго 
Искам да ви обещая, че 2010 ще е най-хубавата година за вас и за нас, звездите ми го говорят
Силни прегръдки за всички Ви, имайте късмета да не дойдете в неделя !!:mrgreen:
Имаме от лятото доста, а сега зимните месеци само малко снимки и никакви клипчета. Ноо ще трява да си поправя грешката. Клипчетата на Ванеса, които беше пускала са много сладки, тя е голяма умница, ноо ти си го знаеш
Дано да са истина
много снимки да нащракате...

Миличките вие! Представям си какво си преживяла. Дано повече да не се повтаря! Детето на една моя приятелка беше получило гърч преди време, та от нея знам какъв кошмар е. При тях, обаче се оказа не фибрилен, а от обезводняване. Станал е при Т около 38. Хубавото е, че децата го израстват до около 5 годишна възраст. Момиченцето е вече почти на 5, а гърч е имала само един път, на около годинка и половина. Повече не се е повторил. Но майка й още не може напълно да се отърси от страха, който е преживяла. Да е жива и здрава Лили и дано повече да не ви се налага да изживявате подобно нещо!