Отговори
# 585
  • София, Борово
Минавам самода се обадя,че сме добре.
Олимпия, страхотен календар - и аз поръчах, и много благодаря, че сподели! Hug
Поздрави на всички  bouquet

# 586
  • София
Момичета ,от клубчето сега ми се обадиха и помолиха утре сутрин да дам горе долу бройка на  децата за партито.Та ако може строй се - преброй се  Laughing да си кажете кой ще идва. Heart Eyes

# 587
  • София
Айде да се преброим и тук Гого ще идва ако е здрав, в момента говори на нос, няма сополи и дано да не се разболее  Peace

# 588
За Коледното парти и ние сме на линия. Как ми липсват срещичките ни....
Олимпия, чуден календар. Много са сладки мишлетата ти, а снимката с топките е уникална.
Пролетна фея, Съни, радвам се на вести от вас и малчуганите.
Ането, Hug. Пусни клипче да видим колко е пораснала Али и как говори. Спомням си, че тя беше първото бебе, което показваше как прави кончето.....кога ли беше това Rolling Eyes!
Дядо Коледа ще навести и Ванеска няколко пъти - съмнявам се да възрази. Всеки ден му пише писмо и ходи да търси на прозореца джуджето, което гледа дали децата слушат. Има твърдото мнение, че когато Дядо Коледа дойде ще яде пуканки, а не мляко и бисквити Laughing

# 589
  • София, Борово
Зори, аз ще дойда с мъжът ми и двете деца

# 590
 Нашето идване е на 90% ако сме здрави- само да успеем да се приберем навреме от Правец,което зависи от атмосферните условия по пътищата. Каквото зависи от мен, ще направя,за да дойдем,т.е. да вдигна мъжо в ранни зори, предполагам няма да е препил след коледния купон:)) Иначе като заговорят за сняг и поледици и ми се изправя косата.

# 591
Благодаря за комплиментите за моите мишки   bouquet
Днес ми направиха 15 бели за отрицателно време...Ама беба гледа от бати и прави и тя магарии...и го гледа с едно възхищение и преданост в очите...Предиобяд ми лежаха и двамата на стълбите (студени мраморни) и се правеха на заспали, та чак и похъркваха  Mr. Green
После с един пластмасов сервиз вадеха вода от тоалетната и я разливаха на целия етаж....
Бебата постоянно се прави на разсеяна, обаче само да обърна гръб и хвърчи нагоре по стълбите  Crazy, отваря си портичката!!! и влиза за поредната бела...Уникално бърза е!!! Обаче като направи бела - сама тича за парцала и бърше  Laughing

Весело да си изкарате на партито, да се забавлявате и зарад нас  Hug

Диди  Hug,  ще чакаме да видим и твоите кукли на календар  Hug

Ето "малко" снимки от неделната ни разходка:
http://picasaweb.google.com/olympiapappas/NewFolder2#

Кога ли ще мога и аз да си купя фотоапарат като на Ники...
Дядо Коледа защо не изтръска чувала и за мен  Sad

# 592
И ние сме там  Peace За сега сме здрави, няма сополи , няма кашлици - дано и (както е казала Кики) атмосферните условия по пътищата не ни изиграят лоша шега. И ако всичко е наред в неделя в 10,30ч. ще се видим  Hug  newsm47

# 593
  • Sofia
Аз не знам дали ще дойдем. В момента сме болни. Ако оздравеем до неделя сме там. Ето ви един коледен поздрав:

Вчера ходихме на консултация - да се похваля какви гиганти сме - 90/92 см и 14/14,5 кг!!  #Crazy

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:16 от savina_33

# 594
  • София, Борово
Оле, прекрсна е. Heart Eyes Аз го гледах от фейсбук.
Сави, страхотни са ти джуджетата! Heart Eyes

# 595
И ние засега сме с вас.Стига да сме здрави Peace

# 596
Ние този път ще пропуснем, пожелаваме ви страхотно коледно парти Hug

# 597
Там сме и нашето трио  Hug на всяка манжда мерудия Heart Eyes

# 598
Дзааак,и ние сме на линия ,ако не сте ни забравили Rolling Eyes
Но ще ви опресним паметта Hug
Никииии честитооооо,малии от кога не съм ви надничала....кога Бела -Хубавела ще става кака ? bouquet  bouquet  bouquet
Други на поправителен има ли? Да не се налага да ровя назад в темата Thinking Joy
Хубава вечер ви пожелавам и до неделя Hug

# 599
Chili, Angelfish и тя е на поправителен.
Сави, чудни джуджета!!!
Пожелавам ви чудесен коледен купон!

Да ви се оплача: моите двамата (баща и дъщеря) спят до 12 на обяд. После следобедния им сън е от 5 до 8, т.е. аз като се прибера от работа те си спинкат, а вечер си лягат към 1. Но мен никой не ме пита как да се наспя за 6 часа на нощ!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт