Отговори
# 90
  • София
Сави аз имам свалена от интернет хакната версия, включи се в чата и ще ти я пратя

Бързо оздравяване на болните дечица.

чакаме включване от Диди

# 91
Честит Имен ден на всички именници да са живи и здрави и много щастливи!!!
Диде,Божидара е невероятна бузанка Heart Eyes,чакаме ви с нетърпение!!!
Айде бягаме на имен ден Wink

# 92
Леле че съм склероза! ooooh!

Черпя ви по повод Димитровден! Имам цели 3ма именници- мъжа ми, баща ми и племенника ми! Да са ми живи и здрави! Hug

# 93
Честит имен ден на всички, които имат повод да почерпят!
enigmata, да са ти живи и здрави тримата именници! Днес у при вас е голям празник. Simple Smile

Кроки, нищо не съм поръчвала от този сайт.

Очаквах днес Диди да се включи, ама признавам, че разсъждавам доста егоистично - дори и да са ги изписали днес, едва ли й е до форума точно сега. Надявам се да са си вкъщи с Дари и да се любуват една на друга.

# 94
  • София
Диди е писала във фейсбука,че са у дома. GrinningИ аз се надявам скоро да се включи,но сега сигурно се гушка с любимите същества и хич ни е до е форумите. Mr. Green

# 95
  • Тук и там
enigmata - да са здрави и много щастлив именниците ви  Peace
И аз все поглеждах за някое записче от Дианчето, но пък щом вече са си вкъщи - скоро ще се сети и за нас  Laughing
Да си призная хич не се бях сетила да търся Коледни и Новогодишни подаръци за малкото /за роднините пък съвсем/ ooooh!
И сега голямо оглеждане пада из нет-а  Whistling

# 96
Честит имен ден на всички именници,честит имен ден на Димитър на мама Нефертити  Hug
Сави,много ми хареса линка който даваш,с мозайката

# 97
  • Sofia
Радвам се, дано е полезен.
Тия мойте маймуни продължават да ме шашкат колко могат да изядат след ясла. Днес в 17 изядоха по 2 малки кифлички. После в 18.30 вечеряха - супа, пиле с ориз и данонино (общо 400 гр), в 20.30 се събудиха гладни и изпиха по 200 мл АМ и сега преди малко пак се събудиха и по още 150 мл АМ! Общо 800 гр от 17 часа насам  #Crazy Как ви се вижда - нормално ли е?  newsm78 Аз почвам да се плаша вече...

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 22:44 от savina_33

# 98
Сави,според мен няма място за притеснение,аз мисля,че ако са преяли,просто ще повърнат,щом не повръщат значи не им става тежко,незнам аз така си мисля  Thinking

# 99
Честит Имен Ден на всички, които днес празнуват!
Видях снимки на бебка Паола, слънчице малко, да е жива и здрава!
enigmata, да са ти живи и здрави именниците!
Сави, растат децата и са гладни. И аз мисля, че нямаш място за притеснение. Ванеса, когато ходи на ясла също е изгладняла като вълк, когато я прибирам. Тя не може да изяде много, но си хапва непрекъснато докато си легне и то повече, отколкото обикновено.
Да споделя с вас малко смешни думичи на Ванеса и как пее "Зайченцето бяло": http://www.vbox7.com/play:eadeb6dd
 http://www.vbox7.com/play:1a76d073
http://www.vbox7.com/play:3b68d4c5

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 15:49 от galinana

# 100
  • BG

Честит рожден ден,Рони!
           Пожелавам ти цялото щастие на земята!
   Много здраве,любов и семеен уют с близките хора до теб!

# 101
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОНИ! Бъди здрава, все така усмихната и лъчезарна! Бъди много щастлива, винаги близо до любимите си хора! Нека малкото ти слънчице Али да ти носи само усмивки и радости, а мъжо да се грижи всеотдайно за вас и много да се обичате!

Тази сутрин кафето ще е от мен.

# 102
Честит Рожден Ден, Рони!  bouquet
Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето, по-силно от любовта и по-бурно от младостта, желая ти го! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с огън, а годините с младост! Hug

# 103
   Добро утро и от мен.

Със закъснение искам да честитя на всички, които са имали имен ден вчера.

РОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВИНАГИ ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА, ДО ТЕБ ДА ИМА ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ, КОИТО ДА ТЕ РАДВАТ И ДА ТИ ПОМАГАТ.

Радвам се, че Диди са си у дома с малката Божидара. С интерес ще чакам включване от нея. Да разкаже как са те двете и как баткото приема малката си сестричка.

Сави и аз мисля, че не трябва да се притесняваш. Децата не са като нас. Ядат толкова, колкото могат да поемат.

Галинана, много сладко говори Ванеска. Яд ме е, че ми търси някаква парола за клипчето, където пее песничката и не я видях.

Лили пее единстчено песничката за балончето. Върти се и вика с цяло гърло " Баончето се дуе", така няколко пъти, после "Бум" и кляка.

Нашите премеждия със съня продължават. Вчера Лили се събуди в 10.00 и заспа чак в 24.00. След малко ще я събудя и ще впрегна всички сили да спи на обяд и вечерта да я сложа да спи в прилично време. Сигурно няма да имам успех, но ще опитам.

Лек ден на всички.

П.П. Вчера исках да взема възглавница на Лили на Чико против задушаване, но имаше само за над 5м. Нямаше консултант, за да попитам дали има и по-големи и затова ще попитам вас. Някой взимал ли е такава и има ли за над 1.5г.?

# 104
  • BG
Да попитам и вас-какво мислите за един такъв подарък.По-скоро за голямата ми щерка,но и малката и тя ще играе с него.Нали сега ще започнат за градината да им искат подаръци за тържествата,та ето това ми хареса доста.Но  незная дали е практично.Понеже и двете са фенки на всякакъв вид възглавнички.Доста парички ми се вижда,ама пък ми хареса много.Какво е вашето мнение?Ще се радвам да споделите тук. [/i] ето я

Общи условия

Активация на акаунт