Отговори
# 75
Много ми хареса и това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6965. Незнам дали ще му е интересно на Марти, но той необича да е много тъмно в стаята, в която спи. Може би го е страх.

Извинявам се за раскъсания пост, но нещо имам проблем с форума като пиша отговори.

# 76
Натали няма конче,за Коледа й купихме кракомобил,и съм страшно доволна от покупката си,защото не е спряла да си играе с него,като беше по-малка го буташе и си играеше с мелодиите му,а от няколко месеца може би 2,започна да го кара,навън е карала слончето на Пилсан и конче,което е дала Марги,много са й удобни да ги кара,само дето не може да се завива с тях,но тя и с кракомобила още не завива,а го изсурква в посоката в която иска.
Зори,аз тези коли ги мисля,за навън да си играе с тях,не вкъщи,или ти имаш впредвид че заемат място вкъщи,не да ги карат,не те разбрах  Simple Smile
За вкъщи тези дъски са много добра идея,не се бях замислила за тях,но бях сигурна,е ще получа много добри идеи от вас  Hug

# 77
  • Sofia
Вижте сега как ме замислихте за Коледа...  Laughing тъкмо бях измислила и ме разколебахте. Видях това доста намалено
http://www.kasidabg.com/toys_gradinski-igra4ki-products_id-9806.html
и се чудя дет ще дам повече от 100 лв за два строителя, дали това няма да им е по-забавно...  newsm78 Ама да не стане поредното нещо което ще ми заема място само и няма да му обръщат внимание, като колите за бутане. Ако някой има такова да сподели.

# 78
  • София
Космо,щом е за навън става,аз за в къщи ако мислиш да я кара казвам,че трябва място.И аз навън го карах Жоро.Избрах тази дето ти показах,защото има пръчка за бутане и го разхождах с нея .
Сави и аз ги гледам пързалките от доста време,но много скъпи бе.Тези дето са по-големички са си цифра,а и място трябва да имам достатъчно.Не си заслужава според мен да е малка,то като седне детото и краката му да са почти долу,изчезва кефа.Иначе е супер подарък.Мен ме е яд,че не си намерих в Белгия втора употреба(пред мен една жена взе една доста голяма за 15 евро и така ме хвана яд  Grinning).
Тази е добра цена май,ма не мога да си представя,колко е голяма - дължината на самата пързаляща част ,каква е .
Сега разглеждах каталога на Хиполенд - в акция нещата ,има пързалка за 60лв.,но няма посочени размери:http://hippoland.net/catalogs/a1/pdf_a1.pdf

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 23:45 от angels_zg

# 79
Здравейте,момичета.
Леле чета страхотни новини.
Честитооооо на мамите с нови попълнения.
Отдавна не съм сядала да пиша,но компа ми се ремонтираше,много работа,ангажименти,че чак нямам време да седна на него.Нали бебе ми го гледа свеки,но на село и все тичаме до там,след работа.Моите родители имат нужда от помощ и при тях,големия и той иска внимание от време на време и въобще-...........
Иначе вече сме кръстени .
Не ползваме памперси,само през нощта-.
Но сега търся ясла.Работата е сериозна. Уморих се да се разтеглям и решихме да си го приберем и да си го дадем на ясла.Баба н есика да дойде в пловдив и нямаме друг избор.
Всичко разбира ,но още неможе да говори - само по малко и то когато той реши.
Кога ще направим нац. среща ,момичета.Ние ли сме само несериозните.
За сега толкова от мен,че отивам на работа.
Обещавам да се вкл.по-често вече,но пък не исках да ви занимавам с моите проблеми,а човек като му е набурено,без да ще си го казва.
Много усмивки на всички .

# 80
Зори,знаеш ли откъде мога да я поръчам тази количка като на Жори?

# 81
  • Sofia
Добро утро! Заповядайте смешно кафенце.

На мен бързо ми решиха проблема с подаръците. Мъжът ми погледна пързалката и отсече, че била голяма глупост.  hahaha Та сега (понеже скучаем докато децата са на ясла) ще ходим до Комсед и Джъмбо да позяпаме и да се ориентираме.
Честито на всички именници! Живи и здрави и много усмивки!   bouquet

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 09:23 от savina_33

# 82
  • София
добро утро!

Деси,честито ти християнче! Heart Eyes
За срещата - ние уж дето сме най-готината група  Grinning,нито се караме ,нито се сърдиме,пък нищо не направихме.То сега зимата ще е сложно,но на пролет трябва да вземем сериозно да се организираме.

Сави,ще погледнеш ли в Джъмбо(ако успееш изобщо да прочетеш преди да тръгнете  Mr. Green) влаковите композиции = по-изчистени ,без разни дръжчета,човеци и т.н.Има ли ,какви,цена..

Космо,нямам представа от къде.Ние в Белгия имахме една приятелка ,женена за Американец и в тяхната военна база имаше такива коли.По принцип в БГ също ги има по магазините,но май са адски цените - нещо ми се върти в главата към 280лв.

Снощи сънувах,че отивам на гости на Диди и беболина и вече са у дома. Grinning

# 83
  • Sofia
Ще погледна. Тези влакчета, които са на релси ли? Или за други става дума?

# 84
  • София
да на релсите.
Аз мисля някой ден да идем до Илиянци,там е пълно с детски неща на много по-добри цени,те повечето квартални магазини се зареждат от тях.

# 85
Диди, ще ти изям бузанката Дари пу-пу!
Марги, купувала ли си нещо от този  сайт ww.toytownbg.com
Полим, линкът, който си дала, не ми отваря дъската, а нещо друго Sad

# 86
Полим, линкът, който си дала, не ми отваря дъската, а нещо друго Sad

Сори, ето линка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4014

# 87
  • Sofia
Нагледах се на играчки, свят ми се зави. А още не са заредили за коледа.  Laughing
angels_zg  гледах влакчета, в Джъмбо има разни видове от 20 до 160 лв. Има само влакчета има и с релси. Хубавите с релси са около 100. Ма ми се виждат за по-големички дечица.

# 88
Привет и от нас!
Малката Дара е прекрасна, да е здравичка! Диди, чакаме те скоро при нас! Hug
Пепе, надявам се на добри новини от теб. Моя позната беше с такова образование, премахването минава леко и на същия ден следобеда се прибра вкъщи. Дано изобщо не се стига при теб до операция! Hug
Марги, много и се насъбра на Дея. Дано да се оправя бързо миличката. Ванеса също пие АБ, но аз настоях за кръвни изследвания преди това и се оказа с повишена утайка и C-реактивен протеин 40, при норма 5, което си говори за бактериална инфекция. Сега ще си я гледам вкъщи сигурно месец.
Сави, искрено ме развеселиха твоите пакостници.
Много хубави идеи за подаръци сте насъбрали. Аз си мислех за комплект на Play doh http://www.hasbro.com/playdoh/en_US/shop/Browse.cfm/. Ние имаме от малките 3-4 вида и си правим формички с пластелините, точим, режем, мажем, абе творим с една дума. Иначе много рисуваме, цяло лято рисувахме с тебешири по градинките ,та и дъската е много добра идея.

# 89
  • Sofia
Някой вчера питаше за мозайка. Понеже и аз търся с по-едри части - ето какво намерих
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2463
Момичета, някой да има такова нещо или да го е виждал на живо и да е наясно що е то? че от описанието не разбрах вного точно?
http://family-bg.com/prX_1553.htm
Дали е нещо което се инсталира на компютъра или си е отделна игра не разбрах.  newsm78 че не стига две деца ми имам и братче на 4 год. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт