Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните характеристики на турската ангорска котка?
Какви са разликите между турската ангорска и турската ван котка?
Какви са някои от поведението характеристики на котките според дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните характеристики на турската ангорска котка?
-
Какви са разликите между турската ангорска и турската ван котка?
-
Какви са някои от поведението характеристики на котките според дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са рисковете от хранене на котки с гранули?

А там до мУретУ до баклаваджийницЪтЪ сме закусвали със Батето и муретУ сЪ плиска до наЗи- кееееф, разкоооош. Ама сега у тая зима ще ужаааасТ 
Аз от години купувам от Гюлюоглу, но на такава цена за съжаление не съм виждала. И преди 1 година цената си беше цена и половина както се казва. Няма ефтино там но пък е фраш със Ора. Пине гледам Турско каЙве си турила, машалла! Има ли кой да ми гледа бееееей 
Дори няколко години сме живели на 2-3мин пеша една от друга, та се чудя, не съм ли я виждала наша Делтаа... съм ли....

.... ( u аз като
... ама по улицата на снЕг, не мерси
... Детето се кефи разбира се... а аз все се надявам,че тук няма да завали поне докато са на school и др. седмица ... ей такава е прогнозата при нас за следBащите 10 дена -

... мнoгo обичам Коледнo-Новогодишните пеcни ... създават ми настроение ; през ЛЯТОТО
и туй шпесиално за тебе и предстоящите коледни празници в бившата ти, втора най_любима страна