В дните (пpo)хладни есенни, заповядайте при нас на топъл симит и кестени – TR 26

• 42 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Добра вечер от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ! МИРНИ, СПОКОЙНИ И ПРОСПЕРИРАЩИ ДНИ!!!

Hug

# 136
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮ Мацуранкитеееее Hug
ВииЙ кЪт  празнувахтИ и така сте я метнали, че нИмоЖтИ да си отворите очоните #Crazy
Хади това може и да ви събуди smile3503 и на пук на лошото време ви изпращам една усмивка за подкрепа, със нея да започнем денят си

# 137
Моми4ета,помагайте!
Днес пристигнахме в Истанбул и посетихме Капъла чарши...ужас някакъв! Sad
Дайте съвет,къде да отидем за кожени 4анти...МОЛове?
В хотел Цюрих сме отседнали,видяхме един плик на ,който пишеше нещо като Vanelini -света на кожените 4анти...?
къде се намира този магазин?
Изобщо дайте съвети за шляй пазар? Praynig

# 138
  • до вятърните мелници
Делтич, и останалите, как сте, как я карате, приятелки?  Hug

Бенмари, позакрепи ли се? Призмо и те се оплакват, че много боледуват, сигурно не и остава време за форума...

Цвете, аз не съм ходила до Одрин (то къде ли съм, де  ooooh!), но бих отишла. А не може да нямат и някой мол-ски Wink

БЗ, стига си ни дразнила с тоз Биг Епъл, че  Naughty Какво само дзърта-пърта?!!! Mr. Green Обаче моят благоверен се нави и ние да отскочим до американско след Нова година. Сега само трябва да изнамеря ефтинки билетчета и как се подава за виза  ooooh! Дай опит ако помниш как ставаше този номер, моля   bouquet

По повод празника, гледахте ли зарята снощи от моста? Дали са дали някой кадър и по бг тв-тата? съмнявам се, де... Аз я изтървах, понеже се правех на домакиня в кухнята, точно тогава!  ooooh!

Козявка, аз не съм много на "ти" с този район точно (ако става дума за хотел Цюрих, в Лалели - този, който ми излезе с Гугъл)... незнам и да има МОЛове наблизо...
сещам се за един мъничък, но той е на булевард Ватан, като се отива с метрото от Аксарай към автогарата.. казва се Хистория, но да отбележа че не съм влизала вътре и незнам какво има и какво няма Thinking

що не прескочите до МъсЪр чаршЪ и околностите ѝ - http://maps.google.com/maps?sourceid=gmail&rls=gm&q=m%C4 … ;hl=tr&tab=wl или пък до ТАксим? по главната в ТАксим (ИстиклАл) сто на сто ще има кожени работи  bowuu

Да се похваля,

В сряда Тео за пръв път лагерува у бабини си! Следователно четвъртъкът беше направо като втори меден месец  Joy Наспахме се като бели хора до обяд Mr. Green, после - истинска ТР закуска (знаете, поне час и половина), после - кафенце с приятели,  след това, един шопинг тур (че с диваненцето не става - мрази магазини от всякакъв тип #2gunfire) и беж да приберем юнака. Пък той така се забавлявал че чак беше уморен и едвам изтрая до 8 часа, та да се хоризонталне!!!

Пък аз се дърпах в началото и не исках да го пускам  Crazy

ето и едно фото на бандида, в целия му блясък, т.е. по пижама и с инатесто изражение - [img=http://img11.imageshack.us/img11/3995/dsc0185fh.jpg]

# 139
  • Varna
ДЖОРДИ Hug
Мацка- нИ сЪ дарпай друг път и го давай на Бабиндом дЯтито. Да знаеш аз нямах на кого да го давам- нямашИ жИлаещИ тУгаз- сега го търсят ама той ги е отсвирил отдавна.  Та като стана някъде на около 3 годинки го водеф на куклен театър и му купувах билетчета за 2 представлени Голяяяям кеф за него и аз малко н спокойствие да напазарувам. За кафе нямах време, че свършваха представленията а и сама не ми се сядаше. Използвай мила когато ти го искат, и ти и съпругът ти имате нужда да останете само двамата, да не препускате да ставате сутрин рано а да си правите такава дълга и спокойна закуска, да се срещтнете със приятели. Със моят мъж останахме сами за първи път, чаааак когато детенце стана на 14 и ние отидохме на едно пътуване до Родопите като го оставихме със кучо. Чакахме да се обади още на първия ден и да се прибираме докато сме на път ама се справи дЯтито перфектно но ние как се притеснявахме докато се убедим, че ще се справи не е истина Laughing
А Тео е на мама сладурчето- да ви е живо, здраво и много, много щастливо, да сте спокойни за него newsm10

# 140
  • Пловдив
момичета,запалена от турските сериали,които дават в БГ искам да ви питам как е сладка дъщеря на турски.Чувам аз някакво казъм

може да ми кажете и как е моя мила сладка дъщеря

# 141
  • Varna
КОМШИИИИИ Hug
Абе кО млъкнахте от вчера следобяда бееееей #Crazy

# 142
  • до вятърните мелници
сигурно им е спрял нет-а на градските заради дъжда  Joy на нас така ни спира диджитюрка (ака кабелната)

пак се продъни тука небето тия дни  ooooh!, че днес имаше и доста вятър поне тук при нас...абе зимата дойде май Whistling

иначе на дневен ред е "свинският" грип.

направо имам чувството, че се мъчат да създадат масова психоза у народа, че да им изкупи ваксините ooooh!. незнам докитата тук дали ще ме подкрепят, но на мен така ми се струва... постоянно по всички телевизии само за това говорят - къде колко хоспителизирани или покосени има, дезинфекцират училища, пропагандират ваксини и напомнят да си мием честичко ръцете... но фактът че е така повсевместно ми е доста подозрителен...

# 143
  • Varna
ДЖОРДИ-
тука казаха по новините да се готвим за втора вълна на грипа. Тя първата сега нЪ почна и не ни е преполовила те казват втора вълна #Crazy
И при нас като при вас говорят. Тука във Варна децата във ваканция ама като гледам за 4 дена. Тези четири дена нищо немогат да спасят. Ей, сега и за Ямбол казаха, че има грипна едпидемия. Да видим кога ще дойде и във Варна, че във Шумен вече е обявена от преди няколко дена. #Crazy
И  тука студено вече, сложих си днеска зимното кожухче rotfImao Как не ми понася тая зимааа беееее

# 144
  • до вятърните мелници
Делти, дезинфекцират ли и при вас училища? щото и тук ги пуснаха в петък във ваканция за да дезинфекцират. айретен някои родители сами си спират децата (това един от моите ученици ми го сподели)

Аз пък тъкмо оня ден си купих лекичко подплатено дъждовно яке  Crossing Arms и днес си джитках с него, но не ми беше студено, де. Аз да не се оплаквам, че тукашната зима е бледо копие на варненската, особено! в нашия район. Mr. Green

# 145
  • до вятърните мелници
момичета,запалена от турските сериали,които дават в БГ искам да ви питам как е сладка дъщеря на турски.Чувам аз някакво казъм

може да ми кажете и как е моя мила сладка дъщеря

"кЪзъм" е "дъще"

"кЪзъм бенИм" е "дъще моя" като обръщение

мисля че не се употребява сладка или мила, но може и да греша. дано по-компететнтите се изкажат по казуса  Laughing

# 146
  • Пловдив
Джорди,много ти благодаря   bouquet

# 147
А така, само Джорди и Delta удържат фронта. Къде сте всички останали? Кака ни Бз си хайманосва, тя Истанбул-Ню Йорк като Варна-
Шумен си го има  LaughingТа като казах Шумен, Анджи как изкара в Шуменско? Ти по работа ли или на гости? Ох аз как искам да прескоча до Търново да си видя дръжката и да си припомним студентските години...На връщане от София минахме за малко и нищо не се е променило в този така прекрасен любим мой град - Търново. Ако получа амнезиа (не дай се Боже, ама то може и по-хубаво да е  Laughing) и някой ме попита къде си живяла, като ми показва снимки 100 % Велико Търново ще отговоря. Абе пъпа ми е хвърлен там.
Джорди замислих се дали и на мен в началото ми беше трудно и мъчно да оставям малкия на бабин дом. Но дори като бебе го оставях по-лесно с преспиване на майка, отколкото сега. Вече е много забавен и ми е много тъжно и скучно без него. Даже тази вечер е на бабин дом и с мъжо се чудим какво да правим Wink Аз съм му измислила де.. Чакам го за масажче, ама той нещо се прави долу в хола, че уж филма му е много интересен  Laughing Та мисълта ми е щом имаш възможност давай Тео на баба и дядо. И за него ще е по-добре, ще има разнообразие и самостоятелност, и вои ще си починете и разведрите малко , защото родителството е и ангажименти и трудности и се налага понякога да се презаредят батериите.
Аз иначе успях тази вечер да се видя и с дружките на дамска сбирка на по винце. Голям лаф му дръпнахме и единодушно решихме, че живот и здраве догодина в началото на лятото пак отпрашваме....познайте за къде? Дано само черна котка (разбирай мъжете) не ни мине път!
Айде утре да сте по-активни, че замря темичката 2 дни, еййййй
Лека нощ на всички и сладки сънища, а утре Делте да хвърлиш по едно кйвенце за разсънване, че ти си най-съвестна тук  Hug

# 148
  • Varna
Гутен сабахлееееен Hug
Ама вий все така заспалУ ли шЪ гУ даватИ бееее newsm78
Зат'ва вЪ наказвам само със по едно каЙве и със никаква закуска. Халал да ви е, че ви го поднасям на Босфора-

БЗ-чето за нея ко дЪ кажЪ като Ню Йорк- Стамбул го е напраИлЪ кЪт съща маала. Все едно лодката,  вара- гила, Варна-Галата #Crazy Имаше навремето една такава лодка Laughing
ДЖОРДИ- то тука дезинфекцията по училищата е със белина, нововъведения йок.
А аз понеже очаквах АнжетУ във Варната миналата седмица даже отказвах всякакви срещи защото незнаех кога точно ще дойде. Какво ли се е случило, че не е дошла newsm78
А аз съм на едно дамско соаре днеска по обяда, много не ми се оди ама мЪ натискат, че няма кой да праЙ маймунджулуците- за мУмУна мЪ имат ама шЪ гУ преживея. Не искам да ги виждам тез пушачки гадни ама ко да прая като ги обичам. Ще постоя малко и ще избягам.
Не мога да трая на цигарен дим момичета хич не е смешно. Във петък ми се обади една позната и хайде пак от мене да мине трябваше да се нахакаме при пушачите. Уж до вратата но на 15 минута срам не срам направо избягах, немога да дижам момичета, не съм болна, не съм настинала даже но като ми се запуши носа и  през тези минути дишах със отворена уста като риба на сухо. Преди по траех, само очите ми сълзяха а от известно време и това, просто немога да дишам Sad Наоплаквах ви сЪ Sad
ЦВЕТЕ- туй Търновото и на мен ми е на душа. Може да съм споменала, че има три места където се чувствам много уютно и прекрасно- Търново, Родопите, Истанбул. А аз доста съм попътувала от единия до другия край на ЗемЛята та мога да сравнявам какво съм чувствала. Може би от далечните места Сингапур така по близък на душата ми дойде но не е определено както тези три места.
Да видя аз какво да облека за срещата- ще си взема най веТите и миризливи дрехи да знаЙти за там. То май нямам миризливи ама тия дето вчера ги носиФ те пак по добре шЪ миришЪт от цигарите де newsm78

# 149
  • Истанбул
Добро утро мили другарки Hug
Делто  Hugще те обявя почетен гражданин на Истанбул.Много го тачиш тоз нашия град ,ама няма начин да е и по=иначе PeaceРазбираш от хубави неща  Heart Eyes
Джорди аз в по=предните страници недвусмислено бях зачекнала темата за грипната ваксина=полза =здравословна и материална ,за вносителите.Дано да се лъжа,ама като си спомня популисткото поведение на един от бившите здравни министри,дето през 1986 година пиеше чай пред медиите и казваше ,че няма радиация.Те и сега твърдят подобни неща по отношение на онкологичните заболявания по Черноморието=че нямало увеличение ,сякаш хората ядат доматите с корените Mr. GreenТъй ,че и сега сценарият е ясен,Реджеб Акдаг ще излезе и ще демонстрира инжектирането на ваксината върху себе си и семейството си.
Анджи как беше в Шумен=МОЯ ГРАД HugКакто казват Варна =пристанище на Шумен  bouquet  bouquetЦвете не се сърдиш ,нали  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт