Asi / Гордата Аси - 9-та тема

• 38 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
то вместо да се оправят нещата ... става още по зле  smile3511
надеждата ми беше в Хюсеин ..... ама на тия инати ... та се не трае  Rage

# 676
  • Варна
 #Cussing out #Cussing out по-зле от това може ли да стане ?

# 677
Тия двамцата, ще умрат на ината си. Един друг се гонят до дупка, да си говорят, кой кога и как забравил вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Къв договор, кви пет лева го гонят Демир, олеее  ooooh! ooooh! ooooh!

Ах тази госпожица Зейнеп, голяма беля им докара до главите  ooooh! ooooh! ooooh!

# 678
  • София
оф тая крава Зеинеп!!! Ще ми се да я гръмна!
Ама  и Аси и Демир от инат ще се пръснат ама се не дават!

# 679
  • България
ако мога бих я удушила със собствените си ръще тази Зайнеп

# 680
Ще помоля някой да пише с ББ, какво ще стане утре, защото ще колабирам. От одеве рева и мъжа ми се чуди какво става.

# 681
  • София
Аз не се дразня на Зейнеп, нито на Демир. Но Аси днес ми скъса нервите! #Cussing out За какво плаче, като тя сама си е виновна? #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 682
  • София
ааааа писна ми вече от тез шашкъни  smile3511 smile3511 smile3511

няма да ги удостоявам с коментарите си повече докато не се сдобрят Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Зийнеб че е виновна - виновна е, ама да го питам Демир кой го би през устата да обещава
ония плъх си искаше сестрата - да я беше дал и готово, ама то като си е дивеч по душа ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 683
  • Бургас
Тия двамцата, ще умрат на ината си. Един друг се гонят до дупка, да си говорят, кой кога и как забравил вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Къв договор, кви пет лева го гонят Демир, олеее  ooooh! ooooh! ooooh!

Ах тази госпожица Зейнеп, голяма беля им докара до главите  ooooh! ooooh! ooooh!

Взе ми думите Simple Smile

Тази смотаня4ка, с този поглед на теле....беше една от най-дразнещите серии,моми4ета smile3511

ПС И аз 4акам в бяло,какво ще стане утре,4е направо ще се пукна...
И Асито и Демир И новодошлата #Cussing out

Да не говорим за тайната конспирасция на този гений дядо "смея се като олигофрен"...Бясна съм направо. Laughing

# 684
Я кажете утре ли ще убият дедко Джамал? Thinking newsm78 Thinking newsm78 Thinking newsm78

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 19:13 от Kylie Minogue

# 685
  • Бургас
Кайлииии бързо го направи в бяло,4е аз не знаех,4е ще го убиват....И аз одеве направих този гаф ,но да уважим желанието на пишещите,които искат да не знаят в аванс Praynig  Морганчето,взех си бележка,мила Mr. Green

# 686
Kylie Minogue
а къде са ти белите букви  doh
не стига че е за предстоящи събития ми и с червени болднати букви  ooooh!

# 687
На мен ли ми се струва, ама много реклами имаше тази вечер, повече от обикновено.
Зайнеп е много противна. Според мен не са избрали добре артиската. Много антипатична, бе! А ролята й не е толкова отрицателна. Ама направо ми иде да повърна като я видя!

# 688
Ах Аси..  #Cussing out Тцтц може ли да отиде и да върне коня и после реве.. Не спре да реве  #Crazy Демир па и той се прави на Робин Хут тц #Cussing out #2gunfire Щял да се ожени на инат го прави  smile3516 smile3515 smile3511 smile3514 smile3512 Тази пък нямало да се чувства неудобно. Най-хубавото нещо, което чух в тази сериа беше като Демир каза, че бил влюбен и не можело да бъде с друга еййй  #Shocked А Аси какво хвърля колието тц тц тц  smile3515 smile3516 smile3511 smile3513 smile3514

# 689
  • София
некой ден ще яхна метлата и с големи червени и болднати букви ще ви разкажа целия филм, до края с подробности, и ще го пействам въвъ всяка тема, ще пренебрегнем решението на всички който не искат да знаят какво се случва, ще им кажем да си гледат работат  - че сме супер тарикати и ще се оправят нещата, тогава няма да ви се налга да ползвате ББ - то е толкова сложно че може да си изтъркате клавиатурата ако речете да пишете така ooooh! ooooh! ooooh!

и сте над тези неща като гледам.....

Общи условия

Активация на акаунт