...На аватара ти твои творения ли са... 
Че работиш при дядо Коледа е янсо..
Аз даже съм като неизчезващата сянка,щото на ден сигурно чета през 3,4 поста,ама нямам време да седна да пиша.То май да взема да стана открита,че така съвсем съм се скрила

И децата вече са на коледна вълна,най-новото любимо филмче на Ани е Блатната коледа на Шрек,а най-любимото и занимания е маха ли се носа на снежковците
Айде лека ви вечер,да знаете че ВИНАГИ ВИ НАБЛЮДАВАМ
Кас, как те не беше срам да заформиш такава интрига. Тъкмо се разбрахме за Викито и сега трябва да се обясняваме и оправдаваме, че няма да е първа цигулка в харема
. Аз просто си предлагам услугите като детегледачка, но тъй като Евичка е идеалното дете, като нищо ще си я задържа. Тъкмо Вал ще намери време да си поднови линийката за №3, че нещо зачезна в последно време.
да покаже творенията си!
Или аз просто по-харесвам по-топли снимки - все пак са есенни... Иначе Лора е сладкишка!

Стефко е от петък вечер с висока Т. Дежурната лекарка вчера в поликлиниката видя много червено гърло. Не разполагаше с термометър да му измери течпературата 

Но ако настояваш,мога и аз да ти предложа изкушения
,сакън...не съм такваз жена
.Ще си правя мой коледен базар и сега набирам скорост в правенето на асортимент,че само идея трудно ще продам.Ама днес няма слънце,ще направя снимки утре и ще ви покажа.