Отговори
# 480
КАТ.   Hug   ...На аватара ти твои творения ли са... Shocked  Дай ги в близък план да им се порадваме... Hug
Че работиш при дядо Коледа  е янсо.. Mr. Green

# 481
Тук съм бе,кой ме търси Grinning Аз даже съм като неизчезващата сянка,щото на ден сигурно чета през 3,4 поста,ама нямам време да седна да пиша.То май да взема да стана открита,че така съвсем съм се скрила Mr. Green
Ели,ма много си хубава бе мило, също като Слънцето... ама то морски чада... Wink Heart Eyes
Вал,и аз съм изтървала че се разтухвате сред природата,ама честно ти казвам съчувствам ти от все сърце.Все пак маркирахме целия път от тук до Дряново и обратно, а за това че и по магистрала и из града също връщаме даже няма да говоря.И намерихме решение.....никакви пътувания до пълнолетие Mr. Green Иначе в Дряново Голдънчето ми даде някакви хомеопатични ама не дадоха никакъв резултат newsm78
Роси,да си изкарате мило мноооооооооого романтично и разтоварващо Praynig Heart Eyes
Ави,дано вече си у дома и си отдъхнала физически от пътя и емоционално с децата Praynig Heart Eyes
Бени,така се радвам ,че Таничка вече е добре.Браво мила,дано повече не се разболява Praynig
Пухи,ти стига вика деца из вас,то Викита,то Евички....пращай Царя при снахата и се хващай за бебеланстването Wink Heart Eyes
Даниелка,радвам се че се разписа.Учи ,не ни пречиш Mr. Green,като наближи интервюто свиркай да стискаме палци. Hug
А относно украсата покрай празниците,на мен тая година никак няма да ми липсва,от ден на ден къщата ми се пълни с все повече коледно настроение,скоро вече няма да има къде да я кича,че и кашоните запълниха всичко Joy И децата вече са на коледна вълна,най-новото любимо филмче на Ани е Блатната коледа на Шрек,а най-любимото и занимания е маха ли се носа на снежковците Joy Айде лека ви вечер,да знаете че ВИНАГИ ВИ НАБЛЮДАВАМ Mr. Green, аз отивам да  smile3513 needle

# 482
 newsm09 Кас, как те не беше срам да заформиш такава интрига. Тъкмо се разбрахме за Викито и сега трябва да се обясняваме и оправдаваме, че няма да е първа цигулка в харема smile3525. Аз просто си предлагам услугите като детегледачка, но тъй като Евичка е идеалното дете, като нищо ще си я задържа. Тъкмо Вал ще намери време да си поднови линийката за №3, че нещо зачезна в последно време.

# 483

Закусчица , сервирана от мен,
във неделния, хубав ден.. Laughing

Ставайте , маменца мили,
или още очите не сте си измили... Mr. Green

Виртуална закуска в леглото сервирам,
оставям ви, с децата ще спринтирам... ooooh! Laughing

# 484
  • София
Много се радвам за Таничка. Много се измъчи детенцето. Ред е на игри и веселби!

Ави, след като нацелуваш децата, драсни някой ред да знаем че си добре!

Изида, имаш време да научиш Кики да прави и курабийки , пък после ще гледаш как мъжо ти хрупа ли хрупа

За любовта на Царя не се притесняваме, понеже знаеме откъде минава , запасили сме се! Пък като гледам Ева я искат за сестра. И добре, че не сме в сериал, че се досещам как ще се развият нещата...

Бубе, заповядай ! Ама подкани и колежката с да покаже творенията си!

Хайде, няма ли да натрупа малко мнооого сняг???

# 485
КАТ....НЕВЕРОЯТНА СИ  Hug Hug Hug newsm10 smile3521

ИСКАМ И АЗ ТАКИВАААА..... newsm56

# 486
  • sofia
Kaттт, просто нямам думи за творенията ти! Невероятни!
Асол, дали защото гледам снимките на лап-топ, ама малко ми тъмнеят ли, чернеят ли? newsm78 Или аз просто по-харесвам по-топли снимки - все пак са есенни... Иначе Лора е сладкишка!
Кат-че, и аз много се радваам на снега, ама дано да пада през почивните дни, че като знам какви ще са улиците, а на работа трябва да се ходи... ooooh!
И аз все по-често се замислям за Коледа вече, играчки, украса, но елха мисля тази година няма да имаме ....
Голдънке, ама ти вече съвсек се загуби....

# 487
Добър ден момичета
Кат, много готини играчки  smile3501

Даниела, ще мине добре интервюто! А децата ще ги взимете ли с вас?[/color]

Ивет няма да я взимаме, даже за първата година само аз ще отида, а таткото и малката ще дойдат за 3 седмици за да си активират картите, пък за втората година ще видим как ще го направим. Не искаме Иво да си губи работата тук, че ако нещо не се получи поне той да си има хубава работа.
Кас, я покажи какви ги твориш  Mr. Green
Аз вчера направих 3 ключодържатела

Извинете за голямата снимка, но не знам как да я намаля  Blush

# 488
  • Бургас
Ние пък си изкарахме уикенда болни. Sad  Стефко  е от петък вечер с висока Т. Дежурната лекарка вчера в поликлиниката видя много червено гърло.  Не разполагаше с термометър да му измери течпературата  Shocked А пък аз нещо не мога да се справя добре с нашия инфрачервен термометър, нещо му стана изведнъж и мен ме измерва около 35 градуса  Laughing и така  караме, с пипане. За сега сме само на температуропонижаващи и си чакаме.
Кас, страхотни са ти нещата! Моля те, защо не ги продаваш!? Че нещо от 2-3 години като заидва Коледа и в носа ми се прокрадва най-вече миризма на китайски материал  Tired
Хайде, целувки от нас! Стискайте палци да се оправяме, че в петък летим за Лондон. Разбира се, както знаете, тримата вървим пакет  Laughing

# 489
Катче,и тук да си кажа мнението-НЕВЕРОЯТНИ СЛАДУРИ СА!  bouquet
Виви,накара ме да се замисля колко много си приличат по звучене никовите ни с Кат.Мисля ,че въпроса ти за продажбата е насочен към нея Wink Но ако настояваш,мога и аз да ти предложа изкушения Laughing
Дани,много са хубави ключодържателите.Защо не пробваш и по-коледни?
Пухи,срама нямаш ли бе?Интригантка ме изкара ooooh!,сакън...не съм такваз жена Joy

# 490
Интригантката ... Mr. Green Laughing   Пусни снимки и на твоите творения, какво измайстори снощи... Rolling Eyes

# 491
Кас, нямам толкова малки схеми, ако намеря ще направя и коледни
Ти кога ще ни покажеш твоите творения  Hug

# 492
Творенията на Касчето са намират над линийките и. Peace
На мен ей  тез двенките са ми любими Heart Eyes

# 493
Ели,радвам се че ти харесват...на мен вече не. Rolling EyesАма то при мен всичко е така,като го направя и вече не ми харесва...както и да е.Ама не е това,аз мислех че съм ви казала newsm78.Ще си правя мой коледен базар и сега набирам скорост в правенето на асортимент,че само идея трудно ще продам.Ама днес няма слънце,ще направя снимки утре и ще ви покажа.

# 494
  • Бургас
Опа, сори за объркването. Ми то тука всички талантливи, как да ги запомни човек, хеле аз  Laughing Много ви се радвам на творенията. Аз също много обичах да тракам на машината, но сега трайно се е заседяла прибрана. Може би, някой ден, като му излязат на Стефан всичките зъби, започне да спи вечер и да се позаиграва като едно нормално дете.... Ех, мечтиии... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт