Изписаха ме в петък от болницата . Благодаря на всички за подкрепата , много ми липсвахте и много ви обичам

Ще пиша пак като ви изчета
. Бързо и възможно най,най-безболезнено възстановяване, миличка!
.
Знам, че сигурно сега ти е още по-трудно ... но с всеки ден се приближаваш все повече до деня в който няма да имаш нужда от патериците или пък да куцаш докато ходиш.Дръж се момиче ,всички сме с теб и те обичаме!

Благодаря ви отново за подкрепата и за това ,че мислихте за мен през цялото време
Много обаждания по телефона и смс-и получих ,ЛС също , на скайпа Росен ми четеше какво сте ми писали. Много ви благодаря отново за всичко и съм сигурна ,че вашата положителна енергия помогна много

Браво!
Двете бременности и раждания са ускорили процеса на износване на ставата , ако не бях раждала тези проблеми щяха да се появат по-късно. Докторът каза ,че единственото лечение е смяна на ставата , няма медикаменти ,които да помогнат . Такава операция обаче не можела сега да ми се направи ,ами като стана поне на 40 години
Баща ми има един много добър приятел от детинство ,който е хирург ортопед в Стара Загора , извика ни веднага на консултация и потвърди диагнозата. Само че каза ,че операцията трябва да се направи колкото може по-бързо , защото мускулите започват да атрофират . И така насрочихме дата за началото на месеца , казаха ми какви изследвания и документи да си подготвя и се прибрахме в Бургас. Оттам нататък имах една седмица да се настроя психически какво ме чака , честно да си призная съвсем други очаквания имах.И така на 1.11 заминахме за Тополовград , оставихме там децата при свекито и на 2.11 сутринта ме приеха в болницата. Започнаха изследвания да ми правят , гледаха ме още няколко лекари и насрочиха операцията за 5.11.В четвъртък в 8 часа сутринта ме вкараха в операционната , в 12 часа излязох . Първите 20 минути се чувствах много добре , звъннах няколко телефона даже
След това изведнъж ми стана много зле , следващите няколко дни бяха много тежки , като насън си ги спомням . Два пъти ми преливаха кръв , постоянно бях на системи и обезболяващи . В понеделник вече се почувствах по-добре .Много бавно мина миналата седмица , но слава богу в петък ме изписаха и се прибрахме при свекито
Мони цяла седмица не беше яла , непрекъснато ме търсела и плачела
, като ме видя милото се залепи за мен и още не можем да я отлепим
Снощи се прибрахме в Бургас , майка ми е с нас , за да гледа децата. Към края на седмицата ще ми свалят конците от операцията , още боли , но е поносимо вече. Ще ми слагат и едни инджекции до края на месеца.Сега не трябва да стъпвам на крака 45 дни , докато започнат да се възстановяват мускулите и съединителната тъкан . Дотогава ще ходя с 2 патерици и трябва да се пазя много . После постепенно ще махна едната патерица и ще започна постепенно да натоварвам крака , но докато проходя както трябва ще мине доста време
, хемоглобина ми е много нисък и бързо се изморявам , нямам сили още да се движа.Добре ,че са Росен и майка ми да ми помагат
Това ми е накратко историята , ако някой преди месец ми беше казвал какво ме чака нямаше да му повярвам.На никой не пожелавам да мине през това , през което минах аз.
Сега ще съм дежурна във форума по цял ден , защото на първо време няма да излизам
До после