Отговори
# 495
Mомичета , прибрахме се  Simple Smile Изписаха ме в петък от болницата .
Благодаря на всички за подкрепата , много ми липсвахте и много ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще пиша пак като ви изчета  Hug Hug Hug

# 496
  • София
Ави,

# 497
 newsm51 smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Kissing Heart Two Hearts Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet

АВИИИ...ДОБРЕ ДОШЛА... Heart Eyes

# 498
Ави, добре звучиш , дано и така  се чувстваш !
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сега ще се възстановиш бързо - нали знаеш , че у дома и стените помагат.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И ти ни липсваше!

# 499
  • София
Ави добре дошла. Бързо възстановяване. Липсваше на всички.

Тази седмица и Боби беше болен. Вече е добре и утре е отново на ясла. Дано се закрепи.
За мен утре е първи работен ден. Хем ми се ходи, хем не, но нямам избор вече. Така че стискайте палци бързо да свикна с новата обстановка.  Mr. Green

Бързо оздравяване на болничките.
Много усмивки и спорна седмица на всички.

# 500
Тук съм мили мои  Hug
Чета ви, няма какво да напиша. Здрави сме благодаря на Бога!
Радвам се на оздравелите, почиващите и на талантите ни, кой снимки, кой кукли, чудни сте, да сте живи и здрави всички!
Ави радвам се да те видя!  Hug

# 501
АВИ

Липсваше ни и много те мислихме HugОздравявай бързо Hug
Анитка,успех Peace и на двама ви Wink

# 502
АВЕНЦЕ, добре завърнала се от тежкото изпитанието Hug Hug Hug. Бързо и възможно най,най-безболезнено възстановяване, миличка!

Катче, невероятни творения, нямам думи! Кога ви остава време и сили на теб и Касчето за тези красиви неща! БРАВО

Анита,успешно и бързо приспосябаване към новия работен режим  Hug.

# 503
Здравейте!
Ави = добре дошла мила!  Heart Eyes Бързо възстановяване!
Асол, Анетка = успешен първи работен ден утре!  Peace
Кат, Кас - големи таланти сте!!!
На всички много целувки, бъдете здрави , много щастливи и усмихнати!!!Хубава вечер!  Hug Hug Hug

# 504
  • София
Ави, добре дошла Hug! Много се радвам, че пак си сред нас и всичко е минало добре Hug Hug Hug

Кас, Катче, царици сте Peace

Лека нощ, че едва се държа на крака Tired

# 505
Нямах време да пиша и щях да си лягам ама не мога да не вляза да кажа:
                            на Ави.Много се радвам, че си си вкъщи и че звучиш така ведро...И ти ни липсваше.. Heart Eyes

Утре,надявам се повече... Hug Hug Hug

# 506
Ави,Ави,така се радвам и аз ,че вече си у дома! Hug Hug  Hug Hug Знам, че сигурно сега ти е още по-трудно ... но с  всеки ден се приближаваш все повече до деня в който няма да имаш нужда от патериците или пък да куцаш докато ходиш.Дръж се момиче ,всички сме с теб и те обичаме! Heart Eyes Heart Eyes
Анитка,успешен и изпълнен с приятни емоции първи работен ден!  bouquet
Момичета благодаря за милите думи...ама предпочитам утре като ви покажа нещата които правя да си кажете искреното мнение.

# 507
Добро утро!
Хайде на кафенцетоооо

Ави - добре завърнала се, мила Heart Eyes Hug Heart Eyes  Пожелавам ти бързо и безболезнено възстановяване,   липсваше ни...

# 508
Добро утро мили мои, Мирка мерси за кафенцето.
Благодаря ви за поздравленията за маминка.
Вал аз като пътувам гледам само на пред и шофьора трябва да кара бавно на завоите. Един поглед в страни и съм в кюпа . Единствено това ме спасява. Повечко време пътуваме, но сме чисти и свежи. Peace
Ех какви коледни красоти си сътворила Кат.
ОО коледното настроение още от сега го имам. Ели и аз много се вълнувам от това как ще реагира Пламена, а мъжо ако знаете от кога ми мрънка да украсявам, а аз поне чакам декември да стане.
Вчера в Мола Пламена беше очарована от големия Дядо Коледа, който пееше и танцуваше. Laughing

# 509
Добро утро  Simple Smile
Мирка, благодаря за кафенцето  Hug
Момичета , изчетох ви , плакала съм снощи ,толкова сте мили всички  Hug Hug HugБлагодаря ви отново за подкрепата и за това ,че мислихте за мен през цялото време HugМного обаждания по телефона и смс-и получих ,ЛС също , на скайпа Росен ми четеше какво сте ми писали. Много ви благодаря отново за всичко и съм сигурна ,че вашата положителна енергия помогна много  Hug Hug Hug
Искам да честитя на всички ,които са имали поводи ,няма да изброявам ,за да не изпусна някой .Бъдете живи и здрави  Hug Hug Hug
Кат,Кас , чудесни работи творите  Hug HugБраво!
Сега да ви разкажа защо така изведнъж изчезнах.Просто и при мен се стекоха страшно бързо нещата , нямах време да свикна с мисълта какво ме чака и да споделя  Confused Роси ви е писала вече ,че претърпях операция за смяна на тазобедрената става , всичко мина добре и сега ме чакат много седмици възстановяване . Дано минат по-бързо,че да мога поне сама да си гледам децата ,много ми е криво сега  Confused Та при мен всичко започна преди няколко месеца с болки в таза , ходих при личната ,тя ме изпрати при ортопед ,казаха ми ,че таза ми се събирал по-бавно след раждането и костите още се наместват и затова така ме боли. Нещата обаче започнаха да се влошават , крака ми да се схаща , започнах да накуцвам и болките се увеличаваха.Доста време се канех докато пак отида на лекар , този път реши да ме изпрати на рентгенова снимка . Като направих снимката (на 10.10) се оказа ,че имам износена тазобедрена става и някакво скосяване на таза , ямките на ставите ми са по-плитки отколкото трябва  SadДвете бременности и раждания са ускорили процеса на износване на ставата , ако не бях раждала тези проблеми щяха да се появат по-късно. Докторът каза ,че единственото лечение е смяна на ставата , няма медикаменти ,които да помогнат . Такава операция обаче не можела сега да ми се направи ,ами като стана поне на 40 години  Shocked(аз сега съм на 28).Питах дотогава какво ще правя и той ми каза да ходя колкото мога по-малко и да се пазя , щял да ми изпише медикаменти за обезболяване. Направо не можех да повярвам . Обадих се на родителите ми , разказах им всичко , просто не можех да приема че поне 12 години ще трябва да ходя така и да стоя по цял ден на дивана да се пазя  Naughty Баща ми има един много добър приятел от детинство ,който е хирург ортопед в Стара Загора , извика ни веднага на консултация и потвърди диагнозата. Само че каза ,че операцията трябва да се направи колкото може по-бързо , защото мускулите започват да атрофират . И така насрочихме дата за началото на месеца , казаха ми какви изследвания и документи да си подготвя и се прибрахме в Бургас. Оттам нататък имах една седмица да се настроя психически какво ме чака , честно да си призная съвсем други очаквания имах.И така на 1.11 заминахме за Тополовград , оставихме там децата при свекито и на 2.11 сутринта ме приеха в болницата. Започнаха изследвания да ми правят , гледаха ме още няколко лекари и насрочиха операцията за 5.11.В четвъртък в 8 часа сутринта ме вкараха в операционната , в 12 часа излязох . Първите 20 минути се чувствах много добре , звъннах няколко телефона даже  Flutter След това изведнъж ми стана много зле , следващите няколко дни бяха много тежки , като насън си ги спомням . Два пъти ми преливаха кръв , постоянно бях на системи и обезболяващи . В понеделник вече се почувствах по-добре .Много бавно мина миналата седмица , но слава богу в петък ме изписаха и се прибрахме при свекито  Crazy Мони цяла седмица не беше яла , непрекъснато ме търсела и плачела  Cry , като ме видя милото се залепи за мен и още не можем да я отлепим  Grinning Снощи се прибрахме в Бургас , майка ми е с нас , за да гледа децата. Към края на седмицата ще ми свалят конците от операцията , още боли , но е поносимо вече. Ще ми слагат и едни инджекции до края на месеца.Сега не трябва да стъпвам на крака 45 дни , докато започнат да се възстановяват мускулите и съединителната тъкан . Дотогава ще ходя с 2 патерици и трябва да се пазя много . После постепенно ще махна едната патерица и ще започна постепенно да натоварвам крака , но докато проходя както трябва ще мине доста време  Confused Много съм отслабнала сега , около 44 кг съм  Crazy , хемоглобина ми е много нисък и бързо се изморявам , нямам сили още да се движа.Добре ,че са Росен и майка ми да ми помагат  Heart Eyes Това ми е накратко историята , ако някой преди месец ми беше казвал какво ме чака нямаше да му повярвам.На никой не пожелавам да мине през това , през което минах аз.
Много дълго стана , ама на който му се чете  Crazy Сега ще съм дежурна във форума по цял ден , защото на първо време няма да излизам  Grinning До после  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт