Отговори
# 510
Добро утро!

Ави ,много  Hug Hug Hug Стана ми много мъчно, но знам че всичко е за добро. Милата Мони, само като си представя Sad

Хубав ден на всички!

Hug

# 511
  • ВАРНА
Добро утро.
АвинкаHug добре завърнала се. С теб сме, оздравявай .  bouquet

Отдавна не съм се включвала, иначе ви чета. Тази седмица съм отпускарка и естествено вчера трябваше да ме заболи гърло. Ще ходя при Джипито след малко.
Емч е с лека хрема  вече 4-5 дни. Всичко друго е наред. И аз като Ави тази седмица ще съм по-редовна.
Хубав ден   bouquet

# 512
Авинко, Hug Hug Hug Hug Hug вярвай мило и мисли положително...от там на сетне просто си мисли как всеки ден ще е по-добър от предния. Heart Eyes

# 513
  • София
Ави, на един дъх те изчетох, много, много ти съчувствам , бързо възстановяване и от мен, наистина не знаеш какво ще ти поднеше следващия ден...важното е , че всичко е минало както трябва и ще тичаш пак след децата Hug

# 514
Ох Ави просълзих се, не мога да си представя какво си изживяла и продължаваш.
Имаш и мойта подкрепа fingerscrossed
По бързо възстановяване ти желая.

# 515
Mного ви благодаря ,милички  Hug Hug Hug

# 516
  • София
Ави, на един дъх те изчетох, много, много ти съчувствам , бързо възстановяване и от мен, наистина не знаеш какво ще ти поднеше следващия ден...важното е , че всичко е минало както трябва и ще тичаш пак след децата Hug

Ави,   Hug Hug Hug

# 517
Можете ли да ми кажите милички, какви декларации трябва да попълня за това, че давам малката на ясла? Баба и ще трябва да прекъсне ползването на майчинство, да се прехвърли на мен и от там аз да дам деклапация, че започва ясла. Но какво точно трябва да направя ми е малко мътно.

# 518
Можете ли да ми кажите милички, какви декларации трябва да попълня за това, че давам малката на ясла? Баба и ще трябва да прекъсне ползването на майчинство, да се прехвърли на мен и от там аз да дам деклапация, че започва ясла. Но какво точно трябва да направя ми е малко мътно.

Не ти а работодателя , подава декларация за прекратяване на майчинството.

# 519
  • Бургас
Ави, добре дошла!  bouquet Липсваше ни закуската ти. С теб сме, мисли позитивно, ще видиш всичко ще мине много по-бързо отколкото сега изглежда. Ако имаш нужда не само от морална подкрепа, може да разчиташ. За пореден път се убеждавам, че не трябва да се остава с мнението на само един специалист. Как е възможно такива диаметрално различни мнения да изкажат! Shocked
Всичко ще е ОК. Познавам жена със сменена става, води напълно пълноценен живот.
 Hug Hug Hug

# 520
Ави , много си преживяла , но всичко ще мине. Почивай си мисли позитивно и ще видиш как бързо всичко ще се нареди. С теб сме!

# 521
  • Sofia
Ави, много се радвам да те "видя" сред нас!  Hug
Кошмарно е това, което си преживяла, но ти сама знаеш, че е за добро и ще се възстановиш бързо и ще забравиш за този стресиращ етап от живота ти!  Hug
Близките ти са до теб и ти помагат, сигурна съм, че ще укрепнеш бързо, радвай се на малките неща в живота и си почивай повечко, сега ти се е паднало, много  Hug и се пази повечко!  Heart Eyes

Ние се прибрахме, нямаше по-кошмарно пътуване, просто съм изцедена от всякъде.  Tired
Благодаря на всички за съветите, но никой не помогна.  Confused
Ева изобщо не иска да се вози в кола, но и тя няма такива навици по принцип, по едно време спряхме да си поеме въздух и тя изпадна в някаква истерия, никога не е правила преди така, не знам какво и стана.
Започна чак да се захласва, нищо не я успокояваше, вече си представях как се прибирам пеша до София, бях готова да е слагам в количката и да си плюя на петите, но бяха много завои и имаше реална опасност някой да ни отнесе по пътя.
Изобщо не искам да си и помислям скоро време за дълго пътуване, даже днес се обадих и отказах резервацията за Нова година, просто не се наемам повече да ходя по такива места с нея и да и причинявам такова страдание, скъса ми се сърцето, толкова беше жална милата викаше ми "Моля те, не в колата!"  Tired
Като влезнахме в София и изпадна в дива еуфория и започна да се радва и да вика "Влизай в кошарата, играй с мунсент".
Пух, следващия път с удоволствие ще се възползвам от поканата ти и ще ти я оставя, тя ще занимава Царя подобаващо, на нея покани не и трябват, достатъчно е обсебваща.  Laughing

Кат, ще го болдна та да не го пропуснеш и преди съм го казвала и няма да се уморя да го повтарям, уникално талантлива си и много ме радва, че използваш целенасочено таланта си!  Hug
Нещата, които преминават през ръцете ти са УНИКАЛНИ!!!  Heart Eyes
Не знам какъв е начина ако не си ги правила за някой базар, но искам да си закупя от тези играчки, просто трябва да имам от тях, не ме лишавай от това удоволствие и кажи начина, аз съм голям ценител на красивите неща!  Grinning

Касандре, очаквам включване и от тебе душицо!  Heart Eyes

# 522
                               Добре дошла, миличка Ави!

Слънчице, работодателят подава декларацията, както ти е казала Кас. Освен нея трябва да попълниш още една декларация, защото до февруари ти се полагат и 50% от минималната работна заплата, те ще ти се изплащат от НОИ по банковата сметка, както майчинството досега. Казвам ти го специално, защото нашият счетоводител беше проспал този момент и ако не беше една приятелка да ми каже, така и нямаше да знам.
Анита, толкова бързо ще те завърти колелото, че след 2-3 седмици няма изобщо да си спомняш, че си била в отпуска. Бързо и успешно адаптиране ти пожелавам! Бобчо е прекрасен, не се учудвам, че вече две мацки (или по-точно кандидат-тъщи) се бият за него.
Роси, не ми остава напоследък време изобщо и предимно чета във форума, но ти си знаеш, че те обичам, няма нужда да го казвам специално.
Изида, Киара винаги е много стилна и очарователна. Това червено палтенце е невероятно! (мисля че преди около месец се канех да го отбележа, но нищо - зимата тепърва започва, още е актуално).
Кас, Кат, искам да притежавам поне мъничко от таланта ви. С други неща може и да се справям, но с машината да има как ще си зашия и двете ръце Embarassed.
Вал, да нагушкаш Евичка от мен, миличката, сигурно е била много стресната, за да реагира така.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 15:39 от Мама Пух

# 523
Ааа Пух как можа точно ти пък да кажеш, че нямаш талант......  Naughtyто не бяха пити, торти и чудеса.
Таланта се проявява в много насоки, предполагам, че всеки все някога ще открие своя. Аз моя малко съм го потъпкала и прибрала в прашни папки и скринове.
Кас, Пух мерси за инфото. Да се надявам, че моите хора тук няма да забравят някой документ. За това и попитах какво се попълва.
Вал много мъчно ми става за Евичка, като те чета.
Повлиана от коледното настроение и от Еленитка малко колажчета и от мен.

най последно е едно от джуджетата
Извинете за размера, но ми режеше главата в по малък.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 15:51 от slanchice1

# 524
Слънце, много си хубава.И така ми зазвъня из главата джингъл белс.Ама честно на последната снимка изби рибата,обожавам Властелина на пръстена Grinning  bouquet
Въче,сори мило.Знам колко е отвратително чувството.Да се чувстваш в капан защото не можеш да отидеш никъде с това дете Hug Heart Eyes
Като гледам Пух какви ги говори,не и вярвам много.Ама да ви се оплача и аз.Няма такова диване като мен.Цял ден се мъча да направя поне една свястна снимка,е не става.То не ,че не го знаете отпреди колко не ме бива в снимането ама все имах някакви надежди.Поне след цял ден висене във фликъра го разбрах на какъв език ми говори Mr. Green
Да ви се похваля и аз най-сетне с акаунта ми там! Grinning
http://www.flickr.com/photos/44687702@N07/

Общи условия

Активация на акаунт