Отговори
# 345
Ефросинка,и от мен едно Благодаря за инфото,много полезно  bouquet.
Дано вече да отминават тия грипове че и аз като Изабелка от тия новини страхове получих Weary
Ави дано да си добре миличка,молим се за теб Praynig
На всички болни бързо оздравяване Hug Hug Hug
Лека нощ! Heart Eyes

# 346
Ефросинка, благодаря ти  Hug Вчера спорих с една приятелка на тема грип и вируси, та сега се изчервих от срам, защото не съм била права. Примера с херпангината е много показателен!
Изабелка, лекувайте се и много се пазете Hug
Жаси, Бени, Миме  бързо оздравяване и никакви болести повече Hug
Днес покрай офиса мина Виви със Стефко - няма такъв сладкиш Heart Eyes

Имате поздрави от Ави  Wink. Почти през целия ден телефона и беше изключен! Милата е изкарала тежка нощ снощи, но днес каза, че болките са били по-поносими. Преливали са и кръв днес почти през цялото време, тъй като хемоглобина е бил паднал много. Преместили са я във ВИП стая и е изключително доволна от всички лекари и сестри. Утре може би ще се опитат да я раздвижат и да и махнат всички системи и помощни средства.  Praynig Praynig Praynig

Тая грипна епидемия направо ми разказва играта. Боби е с мен в офиса по цял ден. Другата седмица какво ще го правя незнам. Дано опазя и децата си от грипа, че другата събота летим.
Тони нямам търпение - дано успеем да се видим на твоя територия Hug

Лека вечер на всички. Много ме тресат нервите в последно време, явно получавам сигнали от космоса hahaha

# 347
Денил, аз ходих с направление в Токуда. При никой конкретно. Записаха ме при една мацка, май сръбкиня беше. Много мила и внимателна. Доволна съм. А всъщност тя беше хирург. Прати ме на УЗИ и така. Аз като цяло каквото се налови да се ходи по лекари, само в Токуда ходя.

# 348
  • Бургас
Добро утро.

Изабелка много лошо че и малката е болна , айде дано по-бързо се оправяте всички в къщи.А за свинският грип не се шашкай много ,по новините повече шашкат нали трябва да има сензация, това е грип като всеки друг. Hug
Ефросинка благодаря ти за компетентното пояснение.Който каквото иска да ми приказва,но  в тези форуми има много полезна информация и много интелигентни хора в тях. Hug  bouquet
И аз снощи се чух с  Ави доста изтощена беше миличката, но тя наистина е герой толкова нежна и крехка ,а в гласът й  долавях оптимизъм.Като знам аз каква  Twisted Evil ставам когато ме боли. ooooh!

Лек ден момичета.

# 349
Добро утро!

Много будни седят на балкона - да слязат за по кафе - Златомирка черпи.
 Ади , бързо да ти минава и повече да нямаш никакви болки.Мисля те.
 Ефро - благодаря, че отделяш време за нас винаги , когато имаме въпроси .Аз искама да попитам Каква е ролята на т. нар солфонамиди/ май така се казваха/:бисептол , суметролим , тримезеол- нашата педка ги изписва на първо време , преди да предприеме лечение с антибиотик.Тя по принцип е предпазлива с по сериозните лекарства, за което съм и благодарна. Иначе е невъзможно да я откриеш в извън рабботно вречме и има куп други недостатъци.
Болничките да оздравяват. Hug и се пазете!

# 350
Здравейте!

Дени, мерси за инфото, имах нужда от малко разяснение. Много е полезно. Предполагам че Кат, ще сложи написаното в онзи линк с полезни съвети. Кат, къде сте, как е Вики?

Роси, благодаря ти за информацията за Ави. Поздрави я когато се чуете. Звучи доста сериозно. Дано се възстанови бързо. А на вас приятно изкарване на пътуването и да направите много снимки.

izabela® целувки на адашката Ина  Heart Eyes пусни малко снимки да и сепорадваме, както и Троли, Мирка, Краси Rolling Eyes Laughing Mr. Green. Много се кефя на малките бебешоци.

Толкова е хубаво и есенно слънчево, че се сетих за предложението на Асол за есенни снимки в някой парк, но май вече е късно за организация...

Ние сме добре. Ина е здрава, да чукна на дърво. Мен нещо ме боли глава няколко дни, ама ще ми мине тия дни....
Ето няколко есенни снимки:

Ходихме до Джъмбо да се разходим тия дни, пуснали са коледната украса и вече се усеща коледното настроение. Наближиха хубавите зимни празници. Този път не видях дали има коледни костюмчета.  Mr. Green

П.П. Редактирам си поста, за да ви кажа, че една приятелка ми каза за детската паста за зъби Чико, има с банан и ягодка, тубата е голяма 75мл, ,доста по голяма от миниатюрната Ненедент 20 мл,която аз купувам за 6.65 лв, а Чико в Джъмбо е 5 лв. и си заслужава. Чико е с флуор, но пише след 12 месеца и си мисля че може да се ползва вече, за нашите деца.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 10:06 от alina_si

# 351
  • София
Камчи, Бисептол, Суметролим и Тримезол са търговски наименования на една и съща комбинация- Сулфаметоксазол (представител на сулфонамидите) и Триметоприм. Това са 2 съставки с антибактериални свойства и могат да се съотнесат като действие към антибиотиците, макар че са различни по химична природа.
Не ме притеснявайте с благодарности Embarassed. Това ми е работата и с радост ще се включвам, ако мога да бъда полезна.
Светланка Heart Eyes Hug>> за Ина
Толкова, че ме ревнуват от компютъра и ще ми надуят главата Crazy Laughing

# 352
  • София
Дени, мерси за инфото, имах нужда от малко разяснение. Много е полезно. Предполагам че Кат, ще сложи написаното в онзи линк с полезни съвети.
Алинка, то полезните информации от Дени ще трябва на нов документ да запиша. Събирам, когато мога и скоро ще го пусна. После следват други мами...

За колажа имам снимките на Пухкин Калоян, Анна на Ефро, Стефко наш на Виви, Камен на Чара, Бубаните на Бубето, Габито на Миркаив, Лора на Асол и Иво на Ади. Чакам още.
От предния колаж започнах да подреждам децата не по азбучен ред, а по дата на пратена снимка. Мисля, че така е по-честно. Незнам дали за някой има значение, но не ми се щеше дечицата с последните букви все най-отдолу да си висят.

Роси, прати на Ави много прегръдки от нас и тя си знае - много я обичаме и искаме скоро да се прибере!

# 353
Здравейте и от нас.
По повод на детските пасти..на Рая първата паста беше на Ненедент, след това директно минах на продуктите на Рубела (без брой причини си имаме), страшно съм доволна, не знам но мисля че мернах в аптека, че освен за износ ги има и на нашия пазар. От серията Тра-ла-ла. Тук има видовете, за след 9 месеца са.
http://www.rubella.bg/products.php?w=oral&groupid=35&PHP … b0cf15c70588dd391

След РД на приятел на Пепи ще пиша пак.
Браво на Ави, не само че звучи сериозно, но си е сериозна тази манипулация. Имам приятелка, която претърпя същата през септември миналата година.
Прегръдки на всички. За среща, не знам, но в това време аз дори съм ограничила до минимум контакти и ходенета по обществени места с децата, пазарувам вече сама в магазините, независимо хранителни или други. Пазете се.

# 354
Ави миличка стискам палци за бързо възстановяване Hug Hug Hug Герой си ни ти  Hug
За Анди използвам все още Ненедент понеже не може още да си изплакне устата от пастата а мие зъбки сутрин и вечер.
Пастата на Чико със сигурност е с изплакване, подлъгах се преди няколко месеца взех ягодовата и какво да видя "изплакнете устата", как да накараш едногодишното си дете да изплакне устата не знам. Анди лапа водата ама къде пие, къде плюе Laughing. Когато навърши годинка се консултирах с Ефросинка относно пастите за което съм и изключително благодарна Hug. Ефро, благодаря ти и аз за текущата информация относно грип, вирус, бактерии и т.н.   bouquet
За пастите на Рубела нямам инфо дали са с изплакване.
Имам едно питане момичета, някой ползва ли прах за пране Скип и дайте отзиви, че съм се насочила към него.
Всички болнички бързо да оздравяват Hug

# 355
Ави,герой си ни ти.Имаш много  Hug Hug Hug от нас.Пожелаваме ти бързо възстановяване и скоро да се връщаш в редиците. Heart Eyes
Алинка,къде таз паста толкова пари бе? Shocked При нас е 2,50лв.Та по този повод,ние си ползваме още Ненедент.
Сенди,оттук не съм купувала,но свеки ми е пращала Скип от гърция и съм доволна..
Ефро,много благодарим за полезната информация.
Изабелка,специално за теб ще кача,ама като успея да се добера до другия комп,че сега е окупиран... Heart Eyes
Всички болнички да оздравяват.
Ставам,че толкова ми е времето за сега.Може би по-късно като приспя малкия,повече...

# 356
:
Алинка,къде таз паста толкова пари бе? Shocked При нас е 2,50лв.Та по този повод,ние си ползваме още Ненедент.

Тази:
http:
е 6.65 лв
а тази:http: е 2.50, но пише че е за деца над 4 години, друга тук не съм видяла, ако има, ме светнете по въпроса.

Hug

# 357
Алинка,от втория вид паста дето си постнала има и за 1-годишни,само,че е синя,а не жълта(жълтата е за 4год,а синичката е за 1г-за 2.20лв. е при нас.)
...........................
Авинце,наистина си много силна HugВсеки ден ще се чувстваш по-силна,защото всички сме с теб и те мислим.Бързо възтановяване мила. Hug

# 358
Алинка,от втория вид паста дето си постнала има и за 1-годишни,само,че е синя,а не жълта(жълтата е за 4год,а синичката е за 1г-за 2.20лв. е при нас.)
...........................
Авинце,наистина си много силна HugВсеки ден ще се чувстваш по-силна,защото всички сме с теб и те мислим.Бързо възтановяване мила. Hug

Да, сега като ми каза, я намерих http://www.ewopharma.bg/index.php?page=itemid&id=22
не я бях виждала, тук по аптеките наоколо я няма, ще търся. Мерси!

Hug

# 359

Честит АРХАНГЕЛОВДЕН на всички , които празнуват днес, ако ги изброя и пропусна някой,  ще се обиди,
така че, на всички желая много здраве, щастие , любов и много  усмивки ... Heart Eyes

ЕФРО, полезна както винаги със информацията си...  bouquet Благодаря ...
На всички болни -бързо оздравяване... Hug

АВИ,много си те обичкаме и се  надяваме да се възстановиш бързо, ти си силна... Hug

Общи условия

Активация на акаунт