Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
 Hug
Ивоо, пием си съвсем редовно, снощи обърнахме цели две бутилки Мезек.  Mr. Green Виж как ме е облагородил, никоя беля не може да ме разстрои /както се казваше в една пиеса - "така ме разстройваш, че ще отида да се застроя с една водка и две бири"/!

# 661
Ив, колко си права

# 662
Може да искате да прекратите дискусията, но тъй като аз до този момент съм я изпуснала, ще се включа.  SunglassesМисля, че всяка една от нас е добра майка и се старае да предложи най-доброто на детето си - емоционално, психически, морално и материално. Просто понякога на нас ни е криво, тъпо, имаме тежък период и се нуждаем да изпуснем парата. В такива моменти се дразним от най-дребните неща, без значение дали са значими или не, дали си заслужава да се ядосваме или не, дали си струва да пилеем нерви или не. В такива ситуации сме склонни да реагираме доста остро спрямо детето, близки, приятели, просто защото ни е дошло в повече. Знам, че децата усещат всичко и че принципно те с нищо не са виновни.  Но и ние, родителите, сме хора и се случва да си изпуснем нервите. Мисля, че в момента Ноеми е в един  по-труден период, за който много фактори са оказали въздействие и съвсем скоро всичко ще се нормализира. А днес просто искаше да сподели с нас и всяка една от нас се опита да покаже своята гледна точка, да подаде ръка.

Хайде да си сложим по едно пиене. Blush

# 663
  • София, Лагера
Флауерлина,  Hug Радвам се, че ме разбираш!  Blush
Иначе периодът е ПМС.   Twisted Evil Със сигурност не е от малко пиене  Mr. Green Blush

# 664
  • София/Варна
Айде малко за разведряване на настроението малко снимки от нас:
Ого
Елица
Пътуване до Анталия - ден втори, ден трети
престой в Анталия

# 665
  • Бургас
Набързо ще вметна че лигавенето според мен невинаги е от бабите. Според мен Коко започна да се лигави когато тръгна на ясла. И дни наред вечер водим революция когато трябва да го приготвям и да си ляга - "не искааам"

# 666
  Ноеми,благодарение на теб темата живна! Laughing
  Знам на колко е Пресиян.  Laughing Peace
  Разбирам,какво усещаш сега. spoko
  Според мен,където и да се крие проблема ,много по-лесно се  решава ,когато си зареден положително!
  Така че,ако знаеш,какво точно може да те зареди подходящо,правиш го(по възможност  Simple Smile ).
  Децата ще минават през всякакви периоди,ще се влияят от всякакви хора.
  Ние родителите трябва да имаме някаква стабилна основа вътре  в себе си,за да можем да реагираме адекватно на детските провокации.

Мен,например, може да ме уравновеси един шопинг,домашно или недомашно музициране,хубав филм,четене на книга,концерт,просто самотна разходка или гостито при Ива  Wink .
  (за последното не е никакъв намек в тез' грипни времена,просто наистина последния път ми подейства много зареждащо! Hug )

И това не е никакво бягане!А просто презареждане!И по-добре то,отколкото някакъв пердах и изкарване на нерви в/у детето(или някой друг).
  Алекс е доста трудно дете.Има много особени нюанси в развитието си,които доста го различават от другите деца.Стигала съм до ужасни моменти(няма сега да огорчавам темата),понеже съм адски емоционално нестабилна.
  Но продължавам да вярвам и да проповядвам  позитивното родителство.
  Знам,че и ти го приемаш.
  Ще се справиш,ясно е! Heart Eyes Hug

# 667
# 668
Ей Селма, ти ходи ли на концерт на Любе?

# 669
    Не за съжаление.Аз нямам с кой да оставям Алекс.
    Ти да не си отишла? Simple Smile

КайРен,снимките са много хубави! Heart Eyes

# 670
    Не за съжаление.Аз нямам с кой да оставям Алекс.
    Ти да не си отишла? Simple Smile

Нее, аз не съм и фен, но имам приятели, които бяха очаровани от концерта Simple Smile
Не можеш ли да оставяш Алекс на баща му?

# 671
Много романтично и съвременно  Peace Клемс не трябваше да триеш. Написаното съм сигурна, че щеше да е полезно за много други  Peace
Аз спирам по темата. Споделяме, подкрепяме се и винаги оставаме малко неразбрани  Confused
Деска перфектен фотограф си. Снимката на Ого и Деан е уникална  Grinning

# 672
Деска, страхотни снимки! Оги и Ели са като близнаци!!! Нацелувай ги!

# 673
  • София; Дружбето
Ауууу, каква интересна тема съм изтървала Mr. Green Клемс, не вярвам Писуна тепърва да стане лигня кат някои (визирам мойту мрънкало, ама то има на кой да съ метне Mr. Green). Просто някои деца като са болни (което на вас слава богу рядко ви се случва) и са с баба и ги избива чавията. Буквално. Аз Миша като е с баба си, която идва веднъж в годината от Гърция, не мога да я позная. Не маймун, ми незнам кво. Нищо не може сама, изведнъж от кака се превърна в мъничка Миши Crazy Ще мине. Как останем сами и си влиза в релси. Та, ходи си на кино щом можеш, аз смао ще завиждам
Сещам се за един пост на Ман преди година почти за бебешкото гукане - Ама верно е много готино да ти гука бебе Grinning бях забравила или Миша не е гукала, обаче дребния такива песни пее, че ме разтапя
Ай, после ще гледам на Дес снимките, че дивото зове

# 674

Аз спирам по темата. Споделяме, подкрепяме се и винаги оставаме малко неразбрани  Confused

Не винаги разделями гледните точки на другите,но това не означава,че не ги разбираме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт