Ивоо, пием си съвсем редовно, снощи обърнахме цели две бутилки Мезек.
Мисля, че всяка една от нас е добра майка и се старае да предложи най-доброто на детето си - емоционално, психически, морално и материално. Просто понякога на нас ни е криво, тъпо, имаме тежък период и се нуждаем да изпуснем парата. В такива моменти се дразним от най-дребните неща, без значение дали са значими или не, дали си заслужава да се ядосваме или не, дали си струва да пилеем нерви или не. В такива ситуации сме склонни да реагираме доста остро спрямо детето, близки, приятели, просто защото ни е дошло в повече. Знам, че децата усещат всичко и че принципно те с нищо не са виновни. Но и ние, родителите, сме хора и се случва да си изпуснем нервите. Мисля, че в момента Ноеми е в един по-труден период, за който много фактори са оказали въздействие и съвсем скоро всичко ще се нормализира. А днес просто искаше да сподели с нас и всяка една от нас се опита да покаже своята гледна точка, да подаде ръка.

).
.
)

Клемс не трябваше да триеш. Написаното съм сигурна, че щеше да е полезно за много други 
Ще мине. Как останем сами и си влиза в релси. Та, ходи си на кино щом можеш, аз смао ще завиждам
бях забравила или Миша не е гукала, обаче дребния такива песни пее, че ме разтапя
Препоръчани теми