Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Другото, което ме притесни и си го признавам чистосърдечно е грипът на Сту и боледуването на Пресиян. Не ми се сърдете, но предпочитам да не излагам на евентуален риск двамата разбойници - и без това още не са се оправили  Rolling Eyes

Ама ти да не си помисли, че ще ходя на срещата Rolling Eyes Айде да ти се оправят юнаците, че май ние с теб най-много имаме нужда от пиене  Crazy
Ние към 17 сме на лекар и после ще докладвам какво са казали за Биш. Тя днес не е вдигала температура и дано да е така и занапред.
Мопс, кефят ме докторята в Холандия Peace Само с течности лекуват Mr. Green Ако не бях на АБ и аз ще да си влея  Whistling
Ина, аз съм с подтисната имунна система, заради автомунно заболяване и не ми се рискува излишно Peace

# 586
Ноеми, бързо оздравяване на Пресиян.

Цвета, много хубаво, че педиатърката ще дойде на място.

Мопси,  Hug.

Ноеми, хареса ми. Има една приказка : в София пръднал, а в Пловдив го изкарали, че се е наакал.  Laughing

Стилияна, дано Биш не вдига температура повече. И да се оправяте и двете.  Hug Аз останах с впечатление, че свинския грип се лекува с Тамифлу или Реленца, а не с АБ.

# 587
Стилияна, дано Биш не вдига температура повече. И да се оправяте и двете.  Hug Аз останах с впечатление, че свинския грип се лекува с Тамифлу или Реленца, а не с АБ.

Аз съм на Ремантадин, което е заместител на Тамифлуто, а АБ е против усложнения, които са най-стршните при този вирус.

# 588
Сту, нямах предвид, че ще дойдеш, но предполагам, че част от компанията са били контактни с теб, преди да разбереш за грипа. А и това, че Прасун е болен, съвсем не означава, че Ноеми е е преносител, без да е болна. Просто с толкова отслабен имунитет са и двамата след едномесечно боледуване, че по-добре да не рискувам  Peace
Оправяйте се бързо всички  Praynig

# 589
  • София
Айде, да нахлуя и аз с лошите новини: след 3 часа висене в тъпия МД и след като изписаха "здравото бебе", малкото пате беше моментално прието в педиатрията.... Бъбреците имат увреждане, утре ще знаем присъдата.  Tired

# 590
  • offshore & overseas
Айде, да нахлуя и аз с лошите новини: след 3 часа висене в тъпия МД и след като изписаха "здравото бебе", малкото пате беше моментално прието в педиатрията.... Бъбреците имат увреждане, утре ще знаем присъдата.  Tired
Ех, аман, бе -- къде са бляли тия! Дано все пак не е нещо сериозно и необратимо!! Praynig Praynig Praynig

# 591
  • София; Дружбето

Уффф, продължавам да стискам палци за бебчето Praynig

# 592
Иве дано нещата се развият по най-добрият начин  Praynig Много ти се събра и на теб   action032

# 593
Ох, тъкмо си мислех, че щом не си писала скоро за случая, нещата се развиват добре, а то  Tired
Стискам палци и се надявам всичко да се развие по най-добрия възможен начин  Praynig Praynig Praynig

Днес едно от нашите деца за първи път реагира на моето присъствие до него. Успях да го накарам да ме допусне до себе си, да ми се усмихва, да се смее с глас, да ме стиска за ръцете и да не иска да го пусна.  Heart Eyes

# 594
ivonska, стискам палци за малкото бебче! Дано скоро всичко да е наред.  PraynigА на теб Господ да ти дава сили, че наистина много ти се насъбра.  Hug

Стилияна, Ноеми, tsveta,
бързо оздравяване на децата и на Стилияна! HugПък вие си сипете по едно за кураж!

еlеonоrа, поздравления за това, което си успяла да направиш!

# 595

Ох, сви ми се стомаха. Дано да не е опасно за бебенцето! Praynig

Ели, ти си мила и обичаща, децата го усещат  Hug

Пожелавам на всички бързо справяне с болестите!!!  Hug

# 596
  • София, Лагера
Малеййй, Ив!  Sad Cry Praynig

# 597
  • София
Уфффф...Дано да е малкия дявол. Rolling Eyes Стискам палци да се окаже най-"добрия" вариант за бебето.

Аз отпадам също за довечера.

# 598
  • София, Лагера
Брей, уговорката се е разпаднала... а аз съвестно звъннах на Ива да попитам за колко точно е резервацията  Mr. Green хи хи хи, как щях да си ида сама  Mr. Green
Стуцкоооо ма, само ти си ни проклела от яд, че няма да идваааааш!   Mr. Green Mr. Green 

# 599
Айде, да нахлуя и аз с лошите новини: след 3 часа висене в тъпия МД и след като изписаха "здравото бебе", малкото пате беше моментално прието в педиатрията.... Бъбреците имат увреждане, утре ще знаем присъдата.  Tired

Както обичаш да казваш дано ножът да е дървен  Praynig

Стуцкоооо ма, само ти си ни проклела от яд, че няма да идваааааш!   Mr. Green Mr. Green 

Ма ще видите, че в тази тема няма само една вещица  Flutter То все пак не е редно да се наливате, докат' аз съм на АБ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт