Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Лагера
Клемсо, не бягам от отговорности! Готова съм да понеса отговорността за нанесения побой (който скоро се очертава)  Twisted Evil  Mr. Green

# 631
Simple Smile Ноемиии Simple Smile Мога да снимам, как вчера Митето от един чаршаф направи два, или как се е научил да вие когато нещо не му е както той иска, как може да тряска врата до откат.............пиене му е майката.............
Пък и дете е ...........аз ще се притесня ако не ги прави тези работи

# 632
  • София
.......

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:44 от Klemy

# 633
  • offshore & overseas
Клемсо, не бягам от отговорности! Готова съм да понеса отговорността за нанесения побой (който скоро се очертава)  Twisted Evil  Mr. Green
У нас съпружеството екзекутира и поема отговорност. Twisted Evil И търпи скандали...

Клемс, Ноеми се шегува, според мен, не вярвам да го остави на друг да се оправя с него...

# 634
  • София
По-добре да бяга, отколкото да се насилва и да го насилва.  Wink Мое мнение, инак па ви обичам.  Mr. Green

# 635
  • offshore & overseas
По-добре да бяга, отколкото да се насилва и да го насилва...
Ми... да, стига да има къде... Laughing Лошото е, че все някога ще се сблъска с него и няма да е подготвена...

# 636
  • София
.....

# 637
  • София, Лагера
Лилитоооооо  Crazy
Клемс, от опит знам, че по-добре човек да изпусне парата, отколкото тя да се нагнетява. Не става дума за бягство от отговорност, няма как за избягам от детето завинаги. В случая по-скоро искам да си "спестя" неприятната комуникация с Красимир - това е и в моя, и в негова полза.
Мяуче, хич, ама хич не се бъзиках за киното  Mr. Green! Бъзиках се само за боя  Peace

Тук акцента не беше да се оплача колко ми е гадно детето по принцип, а как става непоносимо от общуването със свеки. Не стана ли ясно?

# 638
Ду  Tired
Малкия дзер имаше желание да си играе от 23.00 до 2.30  ooooh! Само подскачаше по леглото с див зовящ вик "Батииииииии, батиии". После в 6 отново беше на линия, а аз съм  Tired Tired Tired Tired Tired
Ноем да те успокоя ли, че става по-лошо, а не се оправят нещата  Mr. Green От друга страна вече ни разбираш, когато казваме, че децата са палави, непослушни и т.н. и че не всичко е до възпитание. В интерес на истината Веско се държи лигаво в мое и на баща му присъствие. Когато е с бабите и дядовците е много кротко и послушно дете. Или може би те не се впечатляват толкова. newsm78 Както и да е. Съчувствам ти, но си повтаряй, че все някога ще мине  Mr. Green И не обвинявай бабата, че без тях сме за никъде. Клемс може да се оплаква, че няма налична такава.
Вчера си купих ей тази книжка http://www.book.store.bg/c/p-p/m-345/id-19961/detski-bolesti-d-r … gizela-zomer.html. Много интересно четиво, което ми се струва, че ще ми е много полезно в следващите 15-тина години. Искренно я препоръчвам  Peace
И да похваля нашата педиатърка. Без да съм звъняла, вчера жената дойде да види двамата как са. Каза, че се е притеснила, че не съм звъннала във вторника да кажа как се развиват симптомите при Веско. При това беше дошла с градския транспорт, защото колата им е счупена. От друга страна ми каза, че от епидемиология или незнам си какво точно са ги задължили за всяко кихане едва ли не да изписват тамифлу. Ремантидинът не бил ефикасен за свинският грип. Пък тя вика "ТЕ ка прецениха, че всички са болни от свински грип, та да изписваме само тамифлу". Та такива работи при нас. Майка ми днес я изписват от болница(планови изследвания) и се надявам Веско да е добре до утре, че да им го заведа. Да се почувствам и аз малко човек  Mr. Green

# 639
Ноеминьо ма, второто ще ти 2183612864872346 път по-голям бяс. От опит говоря  Crazy
Време е да му изтърпиш на Писуна някоя и друга криза Wink Не е страшно, а и ще зачестява  Joy Joy Joy
Аз сега като съм си у нас само с Биш съм голям рахат, ама като наближи да вземам Ая от градина и почват леки тикове, издаващи нервно напрежение  Laughing Laughing Laughing

# 640
От друга страна ми каза, че от епидемиология или незнам си какво точно са ги задължили за всяко кихане едва ли не да изписват тамифлу. Ремантидинът не бил ефикасен за свинският грип. Пък тя вика "ТЕ ка прецениха, че всички са болни от свински грип, та да изписваме само тамифлу". Та такива работи при нас.

Значи ако пукна, ще знаем от какво е  Mr. Green Ефикасен, но е 10 пъти по-евтин  Wink

# 641
  • София, Лагера
Ох, Сту  Joy
Ман, викаш да не съжалявам, че второто не става, а?  Mr. Green
БТв все още си мисля, че е и въпрос на възпитание. На нас не ни се лигави, в ДГ също...  Rolling Eyes Аз не искам от него да седи на стол през цялото време, нямам против и белите му, занимаваме се с него доста, четем му, играем... имам против тръшкането и лигнята! От една страна е супер гадно, от втора - просто не е начин да се изразяваш така! Ако искаш нещо, казваш с ясни думи - "Искам това". А не "мамо бееееееее, ни щааааааааааа, аз съм малъъъък, уааааааааааа... избърши ми сополитеееееее, не мога саааааам"  Sick Sick Sick

# 642
От друга страна ми каза, че от епидемиология или незнам си какво точно са ги задължили за всяко кихане едва ли не да изписват тамифлу. Ремантидинът не бил ефикасен за свинският грип. Пък тя вика "ТЕ ка прецениха, че всички са болни от свински грип, та да изписваме само тамифлу". Та такива работи при нас.

Значи ако пукна, ще знаем от какво е  Mr. Green Ефикасен, но е 10 пъти по-евтин  Wink
Знам Стуци, ама им се нервя що се опитват да ни смъкват по 10 кожи, като си имаме само една и то бая изтъняла вече  Rolling Eyes

# 643
Да Ман, мен ми го изписа зам.шефът на белодробна болница в частния си кабинет, така че нямам притеснения Peace

# 644
  • София
...

Общи условия

Активация на акаунт