Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 953
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • offshore & overseas
Ноеминьо ма, второто ще ти 2183612864872346 път по-голям бяс. От опит говоря  Crazy
Леле, не думай! Че отсега ме е почнала втората Дзверкиня. Joy Joy Joy

# 646
  • София, Лагера
Мяуче, почвай с водката венозно  Mr. Green Май Лилитата има опит  Crazy

# 647
Ноеминьо ма, второто ще ти 2183612864872346 път по-голям бяс. От опит говоря  Crazy
Леле, не думай! Че отсега ме е почнала втората Дзверкиня. Joy Joy Joy

newsm65 Drunk

# 648
  • София, Лагера
Клемс, разбирам те. Но в моя случай дразнителя не е Пресиян, а микс от фактори. Малкото просто е в центъра, но не е само то проблема.
Аз, например, съм доста емоционална. Често ми идва да избухна, но не го правя и не искам да го правя!!! Баси, едвам се отучих, сега пак да се научавам!  Mr. Green Просто гледам де изкарам от другаде емоцията. Уверява те, действа при мен.
Иначе аз по принцип си откликвам на думите и действията на Пресиян винаги, като на лигавщините просто не реагирам (игнорирам го). Съответно той спира да се глези, защото не постига нищо. Ама напоследък постига внимание (не при мен) и се пробва.
Това е.
Исках само да споделя, не да създавам драми!
Е, поне стана дискусия  Laughing

# 649
  • София
...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:44 от Klemy

# 650
  • София, Лагера
Ама Клемс, нали точно това говоря, че продължава САМО когато свети е там. После се пробва 2-3 дни, през които нерви мен и татко си, а той страда от неразбиране, и всичко свършва. До следващата среща с баба.

# 651
  • София
....

# 652
  • София, Лагера
И мен ме е хванала логореята  Laughing ама и ПМСто  Mr. Green

Клемс, не се оплаквам че съм най-зле. Знам, че съвсем не е така. Оплаквам се, че не се чувствам добре!

# 653
  • София
Ноем това е за теб Mr. Green

http://www.umora.ru/view.cgi?s=video&id=125560525427647&page=1#c0
 Joy Joy Joy
Аз като го гледах,много се смях и си викам:брей имало и по зле от мойта щерка hahaha.
Да нагушкаш Пресиян Hug.

Извинявам се, че спамя темата, обещавам че е за последно,просто не се сдържах.

# 654
Барби не знам от къде ги изкопаваш мацко, ама много ме кефят  Joy
Напълно подкрепям мнението на Клемсата, че децата усещат нашето вътрешно съсояние. Усещам го дори по Цеци, когато го приспивам. Ей малко да съм напрегната, ядосана и т.н., което по нищо не ми личи, човекът просто отказва да заспи - върти се, изпъва и т.н. Също така и с Веско - колкото по-малко внимание му обръщам, толкова повече бели прави. Проумях, че моето Аз е вече на заден план и на първо място са Те. И нещата лека - полека се нормализират.
Ноем спомням си казваше, че свекърва ти е прекрасен човек, който се грижи за Пресиян и го учи на много неща, за които ти нямаш време. Не разбирам какво толкова се е променило от преди и сега. Тя едва ли е променила моделът си на отношение и възпитание спрямо него  Thinking Може би твоето светоусещане е променено. Може би работата и светският ти живот са заели толкова голяма част от времето ти, че е трудно да възприемеш, че държането на Пресиан не е глезотия, а просто желание за повече внимание от твоя страна. Не знам, ако искаш сподели. Задай си някой въпроси - какво правите двамата/тримата заедно, колко от времето си отделяш за детето и колко за теб самата, колко уикенда прекарвате заедно, знаеш ли какво му е интересно в момента, какво го вълнува, разговаряш ли пълноценно с него. Бих попитала и други неща, но когато се видиме на  живо Wink

# 655
  • София
....

# 656
  • София, Лагера
Барби, мацко  Heart Eyes, ще ме умориш Joy  ох разревах се от смях!!! Пратих го и на Крас! Продължавай да "спамиш" така!

О, аз потънах в работа и ми мина яда  Mr. Green

# 657
  • София, Лагера
Ман, това, за което питаш... променили са се няколко неща.
Аз съм станала по-спокойна и по-обгрижваща отпреди (от времето, когато аз го гледах), защото имам по-малко време за Пресиян. По въпроса какво правим, когато сме заедно - заедно сме в истинския смисъл (няма да влизам в детайли, знаем какво имам предвид).

Променило се е и отношението на свеки към Пресиян - преди като беше с него постоянно, го "строяваше". Сега го вижда рядко и е доста по-мека (нормално).  Аз нямам нищо против нея  Wink. Имам против комбинацията! (абе аз ли не се изразявам добре, сякаш не ме разбирате Mr. Green Peace).

Промяната при Пресиян - може би не може да се дефинира и изрази добре. Но това е от няколко дни. Учителките в градината са въодушевени от това колко добре той успява да се разбере себе си и да изрази чувствата си с думи и действия (именно затова според психоложката не прибягва до агресия, изразява се другояче). Знам ли, може би сега е така нервен от зъбите и затова врещи за щяло и нещяло.

# 658
  • София, Лагера
И последно, за да затворим темата:
Аз се оплаках, че съм ядосана и че денят ми тръгна тъпо, не че имам дълбоки и неразрешими проблеми!  Peace Тази емоция вече премина, а и състоянието на Бухт се надявам да премине ... в неделя  Twisted Evil

Иначе благодаря ни всички, които се включиха!  Ман, Клемс,  Hug

# 659
  • София
Божеее, обърала съм темата нещо!...  Shocked

Малко виЙ пиенето, да знаете! Wink

Общи условия

Активация на акаунт