Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Не можеш ли да оставяш Алекс на баща му?
   Не.За такива случаи не ми идва естествено. Simple Smile

# 676
  • София; Дружбето
За трети път пропускам Любе и ако и другия път не отида ще вия вече. Една от любимите ми групи е това и все съм бременна или нещо подобно като идват Crazy НО, другия път ако не ме е блъснал влака съм там ,ако трябва и сама ще ида, щот Вики надали ще се навие да дойде, аи трябва да гледа някой дребните все пак Mr. Green Така че Ирка, може да измислим нещо Wink

# 677
Така че Ирка, може да измислим нещо Wink
  Охо,как няма да измислим!Нали знаеш "1 голова -хорошо,2 головьІ -лучше!"  Party
  Живи и здрави! Grinning

# 678
  • Русе
Хайде  Wine Glass

Няма да чопля по обсъжданата днес тема, само искам да вметна Ноеми и аз съм така. Затова си взех болнични миналата седмица, за да си го гледам аз, а не баба му.

Хайде включете се в пиенето и вие  Wink

# 679
  • София
Клемс не трябваше да триеш. Написаното съм сигурна, че щеше да е полезно за много други  Peace
Или пък да се разбира като "наритване в правия път"?!

# 680
     Моята майка гледаше  две деца,като 20 и нещо -годишна и още едно ,като 35-годишна.
     Първите две и третото ги гледаше по съвършено различен начин.
     Отношението й към бременността и материнството на 35 изобщо не беше това,което отстояваше на 25..... Peace

# 681
Хайде да пием - на кой каквото душата му иска.

# 682
  • София
Клемс не трябваше да триеш. Написаното съм сигурна, че щеше да е полезно за много други  Peace
Или пък да се разбира като "наритване в правия път"?!

Станала си тънкообидна - мини на концентрат!  Mr. Green Това вино не е за теб работа!  Mr. Green

(Наздраве, другарки!)

# 683
  • Русе
Извинете ме предварително, момичета  Cry
Малко тъжно, но факт - сега си чета писмата в пощата и ето това съм го получила от ръководството на фирмата на която съм служител. Оказа се, че момчето е мой колега от Бургас. Молят ни, който иска да му помогне да се включи http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=145091
Стана ми тъжно, но утре мисля да попълня декларация със сума, която искам да му преведат по сметката от моята заплата.

# 684
  • София
Споко, тази вечер съм на троянска сливова отлежала. Mr. Green
На мен проблема не ми е пиенето, вливам си го редовно.
Явно  /и/ тук не се толерира да си достатъчно прям и искрен. Всъщност доста/тъчно време съм прекарала в (явно) прекомерно памучена и премълчаваща. От това никой няма нужда, или можеш да преглътнеш прямо поведение, или не можеш.
"Нямам нужда от много приятели, стигат ми двама-трима..." Peace
Елина, много тъжно, дано момчето успее да се пребори!!!

# 685
Индийски хороскоп за нашите януарчета:

1 ЯНУАРИ – Свитък от пергаментова хартия и жезъл. ГРАДУС НА АВТОРИТЕТА. Поверителна служба или правителствена функция, импулсивност.

2 ЯНУАРИ – Една лисица тича на пълнолуние. ГРАДУС НА КОВАРСТВОТО. Ловкост, хитрост, възможност за издигане, но и опасности от изгнание и прогонване от родината.

3 ЯНУАРИ – Едно триножниче в силни пламъци, които изскачат от мангал. ГРАДУС НА АМБИЦИЯТА. Амбициозен и делови характер. Стремеж към завоевания и победи.

4 ЯНУАРИ – Една решетка в полето. ГРАДУС НА КРИТИКАРСТВОТО. Саркастична натура, която не поражда симпатии и привързаност.

5 ЯНУАРИ – Една могила се откроява на светъл хоризонт. ГРАДУС НА СМЕКЧЕНИЕТО. Обичливост, толерантност, благост, възможно е издигане и преуспяване.

6 ЯНУАРИ – Един конник на път. ГРАДУС НА ОБРАЗОВАНИЕТО. Романтичен живот. Много пътувания. Умение да се възползва от обстоятелствата или да ги смекчи.

7 ЯНУАРИ – Една лира върху корона от цветя. ГРАДУС НА УБЕЖДАВАНЕТО. Кротък, благ, покорен характер, артистична одухотвореност.

8 ЯНУАРИ – Двама мъже жестоко се сражават. ГРАДУС НА БОРБАТА. Агресивност, свадливост. Родени опоненти.

9 ЯНУАРИ – Една скала стърчи в бурно море. ГРАДУС НА СОЛИДНОСТТА. Затворен и силен характер, който умее да се противопоставя и да устоява на враждебността.

10 ЯНУАРИ – Маймуна стои пред огледало. ГРАДУС НА ИМИТАЦИЯТА. Суета и насмешливост. Пласьори на модни артикули или комедианти.

11 ЯНУАРИ – Стар ръкопис с йероглифи, корона и разтопен метал. ГРАДУС НА ОБНОВЛЕНИЕТО. Окултизъм или научна работа. Изтънчен дух, задълбочени проучвания.

12 ЯНУАРИ – Едно рало. ГРАДУС НА ЗАВЪРШЕНОСТТА. Трудна и продължителна работа. Прецизност в проектите. Вяра и постоянство.

13 ЯНУАРИ – Една прекатурена винена чаша. ГРАДУС НА НЕПОСТОЯНСТВОТО. Ще бъде неспособен да овладее страстите си. Липса на мъдрост и разсипничество.

14 ЯНУАРИ – Едно захлупено гърне върху маса. ГРАДУС НА ИСКРЕНОСТТА. Сериозен характер, способен да се отдаде на сериозен и ползотворен живот.

15 ЯНУАРИ – Сапунени мехури летят във въздуха. ГРАДУС НА ЛЕКОМИСЛИЕТО. Липса на устойчивост. Фантазиране.

16 ЯНУАРИ – Широк изглед към морето, на хоризонта платноходки. ГРАДУС НА ЛЮБЕЗНОСТТА. Мечтателен характер, симпатии, пътувания в чужбина.

17 ЯНУАРИ – Едно поле, а в дъното гора. ГРАДУС НА СЕЛСКИЯ ТРУД. Затворен по нрав, непостоянен. Грубост в израза, отдръпване от живота.

18 ЯНУАРИ – Един сектант и компас. ГРАДУС НА ПРЕЦИЗНОСТТА. Много знания, праволинейност, мореплавателски и астрономически познания.

19 ЯНУАРИ – Едно тъмно блато, изолирано и обградено с храсталак. ГРАДУС НА СЪЗЕРЦАНИЕТО. Мечтателна натура. Дълбоки любовни чувства. Интуиция и творчество.

20 ЯНУАРИ – Една стрела в полет, която вече пада на земята. ГРАДУС НА УПАДЪКА. Амбициозни натури, които се стремят към далечни проекти, но резултатите са незначителни.

ГРАДУСИ НА ВОДОЛЕЯ
От 21-и януари  до 19-и февруари

21 ЯНУАРИ – Един човек спи върху сноп от жито, а до него са нахвърляни хранителни припаси. ГРАДУС НА УМОРАТА. Богата фантазия, но слаба амбиция за личностна реализация.

22 ЯНУАРИ – Една книга, компас и пясъчен часовник. ГРАДУС НА РАЗПРОСТИРАНЕТО. Научен дух, афинитет към науката за природните закони.

23 ЯНУАРИ – Един човек върви с наведена глава и се подпира на тояга. ГРАДУС НА ПОСТОЯНСТВОТО. Големи неудачи, но личността е добре екипирана за дълго и стръмно изкачване.

24 ЯНУАРИ – Един офицер или служител, облечен като мандарин в червена роба. ГРАДУС НА АВТОРИТЕТА. Лично достойнство, което е унаследено. Възможности за служба в държавния апарат.

25 ЯНУАРИ – Една гола жена разглежда отражението си в блатото. ГРАДУС НА СЕБИЧНОСТТА. Симпатичен характер, който отразява своята среда, артистичен вкус.

26 ЯНУАРИ – Един стрелец, опънал тетивата на лък. ГРАДУС НА ОСЪЗНАТАТА ВОЛЯ. Пласьор на идеи, амбиции и индивидуалност.

27 ЯНУАРИ – Една мишена, пробита от шпага. ГРАДУС НА УЯЗВИМОСТТА. Мощност на проникновението и действието. Опасност при завръщане.

28 ЯНУАРИ – Един лъв, изправен пред открита арена. ГРАДУС НА БЯГСТВОТО. Избухлив и независим дух, нетърпящ противоречие.

29 ЯНУАРИ – Голяма скала, разцепена от гръм. ГРАДУС НА ПРОМЯНАТА. Мощен, агресивен дух.

30 ЯНУАРИ – Глава и ръка, откъснати от тялото. ГРАДУС НА РАЗРИВА. Риск от нервни заболявания. Лошо устроен живот или много раздели.

31 ЯНУАРИ – Две телета се борят на ръба на една пропаст. ГРАДУС НА АФЕКТА. Сила и енергия. Скъперничество.

# 686
  • София
Клеми, оставам с впечатлението, че не си ни(ме) разбрала правилно! Rolling Eyes

Моят хумор е малко брутален, но смятах, че ме познавате добре... Все пак, извинявай, ако съм прекалила по отношение на теб!  Hug

# 687
  • София, Лагера
Яхоу! Завърнах се! Не само с кино, но и с шопинг се лекувах! Както се казваше в един виц - много съм болна!  Joy Сега продължавам с вино!  Laughing
Гледах много странен филм... не е индийски, но почти цялото действие се развива там и ми беше едно такова... прекрасно! Повечето то местата съм ги изръчкала и ми стана много мило!
Сдобих се с тясна черна пола. Много тясна (откак заслабнах и самочувствието ми се повиши Mr. Green)

Елина, глупавите хора се учат от собствения опит, умните - от чуждия.  Mr. Green Та за следващия път ще знам какво да правя  Wink Иначе за колегата  Cry дано стане чудо и се оправи!

Аз не разбрах Клеми от какво се засегна?  newsm78 Аз лично съм си искрена, иначе не бих ви мрънкала тук  Mr. Green. Пък и неискреност чак... знам ли, или съм кьорава, или съм по-неподозрителна  Wink Whistling

# 688
  • София
 Heart Eyes
От нищо, всичко е наред! Hug

# 689
  • София, Лагера
Десата! Много яки снимки! Признай си, че си клонирала Ого! Елица му е одрала всичко!
А аз... като чета "Ефес" и що така ми се допи бира?  Embarassed Rolling Eyes мммм Турция почти винаги я свързвам с Йени ракъ и Ефес пилзен  Mr. Green
Дес, ти не ковна ли една турска ракия за адет, признай си!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт