Подаръци за близнаци

• 6 579
  • 33
  •   1
Отговори
  • София
Еднакви неща ли подарявате на близнаците?

# 1
никога не бих подарила еднакви неща и не обичам да подаряват на децата ми такива, но все пак има майки, които го предпочитат. най-добре попитай майката на какво мнение е

# 2
никога не бих подарила еднакви неща и не обичам да подаряват на децата ми такива, ...

Това е и моят отговор. Никога еднакви неща - те са различни хора и с различни вкусове, все пак.

# 3
  • Sofia
Зависи какво е и колко са големи. Ако са дрехи аз лично купувам еднакви модели в различни цветове (когато има избор разбира се). По-лесно ми е, а и моите са още малки. Но играчки никога не купувам еднакви. Не виждам смисъл просто. По-добре да имат повече разнообразни играчки. И без това всичко е общо. Но ако са по-големи не знам как стоят нещата. Може пък да се карат ако са различни.

# 4
Ako майката ти е близка,най-добре я питай от какво има нужда.Лично аз купувам на моите бебоци дрешки еднакви модели,но различни цветове.

# 5
Зависи какво е и колко са големи.

Точно! Мойте са още бебета. За дрехите не ми дреме дали ще са еднакви или различни. Но за играчките, много мразя като ни подаряват различни. Това води до постоянни кавги между тях. На тази възраст не може още да се говори за изградени вкусове. Реве се, защото братчето държи нещо, което другият няма в момента, или му го е изтръгнал от ръцете.

# 6
не знам за другите близнаци, но моите се карат и като абсолютно еднакви играчките. вторачват се в едната и край, всяка твърди, че е нейна

# 7
  • Sofia
Мойте пък никога не са се карали за играчки, независимо дали еднакви или различни.  LaughingПросто единия краде другия, а той безропотно мълчи и дава.  ooooh! Та явно при всички е различно. Най-добре питай от какво имат нужда.

# 8
  • Italia
Поговори си с майката, кажи ѝ до каква сума смяташ да отделиш и тя да те насочи какво да купиш. Общата тенденция е обаче, че двамата вечно се карат за една и съща играчка. И при моите беше така. Но варианта с две напълно еднакви играчки не реши проблема, щото и двамата дърпат едното камионче и реват, а другото стои захвърлено в ъгъла и никой не го иска. Решението е - еднакъв модел, различен цвят. Така хем са им еднакви играчките по функционалност, хем всеки си знае своята и няма разправии (не, че не се карат за други неща, но така поне отпада ена причина Simple Smile )

# 9
Еднакви неща, но с различен дизайн за еднополови близнаци.
Съвсем различни неща, но с еднаква големина за разнополовите, че да няма завист и разправии на кого му е по-голям подаръкът Grinning

# 10
Без значение дали са дрехи или играчки, предпочитам да са различни. Опитът досега показва, че дори и да има 2 еднакви играчки, винаги намират повод да се скарат. А най-добре е да се пита Simple Smile

# 11
Зависи какво е и колко са големи. Ако са дрехи аз лично купувам еднакви модели в различни цветове (когато има избор разбира се). По-лесно ми е, а и моите са още малки. Но играчки никога не купувам еднакви. Не виждам смисъл просто. По-добре да имат повече разнообразни играчки. И без това всичко е общо. Но ако са по-големи не знам как стоят нещата. Може пък да се карат ако са различни.

И аз се опитвам да са еднакви, но различни цветове. Много често обаче ги обличам еднакво /на 3 год са/, защото просто ми е по-лесно така, щом харесам нещо го купувам по 2. А иначе ми е много трудно да харесам също толкова много друго подобно нещо.
Играчки определено различни.

# 12
Аз от гледната точка на близначка макар и попораснала - винаги сме се радвали на еднакви подаръци и са ни натъжавали различните. Все още приятелите и близките ни купуват еднакви подаръци Simple Smile

# 13
  • София
Дрежки различен цвят,играчки различни ,макар с риск да се изпохапят Laughing

# 14
въй и аз пуснах такава тема в Нашите деца... сега съвсем се обърках  #Crazy какво да купя.  Ние сме на РД в понеделник пък родителите не ги познавам, че да ги питам.
Те са две мoмичете двуяйчни ще станат на 5 сега.

Общи условия

Активация на акаунт