Подаръци за близнаци

• 6 581
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
За еднаквите играчки -да! Защото поне до този момент това е печелившия вариант. Иначе..спасението е просто да скрия тази различната , единствената играчка на хоризонта,заради която се стига до истерия. За дрешките е много индивидуално-при еднополови дечица зависи от стила на обличане,който предпочита майката .Аз лично си ги обличам предимно еднакво или еднакви моделчета в различни цветове. Wink

# 16
Аз самата имам сестра- близначка и от опит знам, че е хубаво да се подаряват еднакви дрехи и играчки поне до 3-4 година. Ако децата са по-големи и различен пол може да им се подаряват  различни подаръци, защото имат различни интереси, а и се различават по характер.

# 17
Аз самата имам сестра- близначка и от опит знам, че е хубаво да се подаряват еднакви дрехи и играчки поне до 3-4 година. Ако децата са по-големи и различен пол може да им се подаряват  различни подаръци, защото имат различни интереси, а и се различават по характер.
а като са еднополови и не се различават по характер и нямат различни интереси  newsm78 и ти си спомняш, какви подаръци сте получавали на по 3-4 години  Thinking

# 18
  • Варна
Ako майката ти е близка,най-добре я питай от какво има нужда.Лично аз купувам на моите бебоци дрешки еднакви модели,но различни цветове.

Абсолютно подкрепям Peace Така или иначе, да се намерят два броя от един и същ номер е  почти невъзможно ooooh!

# 19
 newsm78 сложна работа е, дори и еднакви да вземеш пак на дригия ще е по хубавата Wink

# 20
а като са еднополови и не се различават по характер и нямат различни интереси  newsm78 и ти си спомняш, какви подаръци сте получавали на по 3-4 години  Thinking

децата винаги се различават по характер, няма такива "мекотели" които да са еднакви, друг е въпроса как ти се струват на теб  hahaha

# 21
  • Бургас
И аз се чудя какво да купя момче и момиче 

# 22
gicka моите са момче и момиче,винаги съм ги обличала различно,а и различни дрешки им подаряват,в смисъл различни като цветове и модели.И задължително различни играчки.Иначе зависи от повода какъв е, идеи за подаръци колкото щеш. Simple Smile
Моите сега откакто почнаха да разбират се радват на всякакви подаръци.Дали ще е дрешка или играчка или нещо за хапване-все са щастливи.Всеки си знае какво са му подарили и си знае ,че е негово.Е,когато единия се заиграе,а на другия му е скучно-веднага отива и му взима играчката-независимо чия е.
Всичко зависи от възрастта на децата и от пола им.

# 23
  • Бургас
Благодаря много майката може би ще се радва най-много ако и подарят една стая още към жилището  newsm78
Тогава няма да се вживявам да търся еднакви неша ,че и това не е лесно винаги от единия цвят или размер няма или друго
Благодаря за помоща

# 24
Ако са еднополови близнаците и аз бих питала майката какво да избера като вариант. При разполови като моите - различни. Но от един и същи тип. Примерно ако е книжка за единия, за другия друга, но на различна тематика/тя харесва принцеси, той коли и роботи/. Единственото, което не препоръчвам е да се подари на близнаците за общия им рожден ден общ подарък. Всеки си търси неговото и ако подаръка е един става бой. Ако ще и най-скъпия да е, предпочитам да не играят с него, отколкото да се избият помежду си Crazy

# 25
  • Бургас
В моя случай са момче и момиче на 6 месеца не искам да питам майката защото бих искала да е изненада  newsm78

# 26
В такъв случай бих заложила на дрешки. Различни. Примерно пола и блузка за нея, панталон с блузка за него. Бих избрала размер 12 месеца и сезон лято. Вероятно майката е купила дрешки за този сезон. Малки са още за играчки, освен ако не е някаква дрънкалка или нещо свирещо или пеещо. А от дрешки винаги има нужда едно близнашко семейство.

# 27
Съгласна съм с mishlentze и бих те посъветвала същото,само дето полата никога не ни е била удобна като дреха,предпочитам рокличка или туника за малката,въпреки,че тя е носила повече панталончета на тази възраст.А за момченцето може и гащеризонче с презрамки имаме такова и едва го относихме.
Подарявали са ни и шишета с твърд накрайник-много се зарадвах,защото аз още се чудех какви да им купя.Бодита,пижамки,столчета за хранене,гърненца-какво ли не.Някои подаряват и проходилки,но за това вече трябва да се пита майката.Зависи от повода и колко парички можеш да отделиш.

# 28
  • Бургас
Човека е близък няма проблем за парите 200-300лв незнам не е просто да отбия  номера искам нещо  хубаво но нищо не разбирам

# 29
gicka, бих купила различни дрешки и играчки. На ако майката ти е наистина близка, можеш да организираш някой да гледа дечицата и да излезеш с нея на пазар, така хем малко ще я отмениш и разведриш, хем ще я изненадаш, хем ще изберете наистина полезни неща.

Общи условия

Активация на акаунт