Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 034
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Matia и при нас Кларка нямаме проблем с номерата, но Некст много се разминават, всеки модел има разлика в см. на стелката при еднакви номера  Crazy

# 136
SHYSHYLKA, писах ти на лични.

# 137
  • София
Oxana, якето е суперско! Покрива ли ти изцяло дупето? (Защото като измеря 70 см от врата надолу,както са писали в сайта некст, ми се струва, че моето ще се подава) Embarassed

# 138
Oxana, якето е суперско! Покрива ли ти изцяло дупето? (Защото като измеря 70 см от врата надолу,както са писали в сайта некст, ми се струва, че моето ще се подава) Embarassed
Висока съм 163см. и изцяло ми покрива дупето. Виж на моята снимка, задната част на якето е по-дълга от предната и стига точно до под дупето. Rolling Eyes Ако искаш ще ти измеря.

# 139
Някой може ли да ми каже дрехите от Debenhams какви са размерите за 9-12 месеца и 12-18 месеца. При мен страницата с размерите стои празна... newsm78

# 140
  • Златна Добруджа
Здравейте на всички   bouquet

Мога ли да помоля ако някой има от тези ботуши http://www.next.co.uk/shopping/children/olderboys/69/1 номер UK 3 да ми измери стелката? От опит знам, че обувките на Некст един и същи номер при различните модели има разлика в стелката. И дали имат подплата отвътре... така ми се струва от снимката, но все пак...

Всички сте направили прекрасни покупки  Hug

# 141
  • София
Виж на моята снимка, задната част на якето е по-дълга от предната и стига точно до под дупето. Rolling Eyes Ако искаш ще ти измеря.
Ще съм ти благодарна да измериш дължината отзад Hug Аз няколко пъти гледах снимките ти. Аз съм 1.68 висока. И още нещо - 14 reg или 14tall си взела като размер?

# 142
Виж на моята снимка, задната част на якето е по-дълга от предната и стига точно до под дупето. Rolling Eyes Ако искаш ще ти измеря.
Ще съм ти благодарна да измериш дължината отзад Hug Аз няколко пъти гледах снимките ти. Аз съм 1.68 висока. И още нещо - 14 reg или 14tall си взела като размер?
72-73см. в най дългата част, аз поръчах 14 reg. Ти трябва да поръчаш tall.

# 143
Оксана, благодаря за коментара. Предполагам за пролетта рокличката ще е добре. Сега ще заформя едно комплектче с клинчета Grinning

# 144
  • Бургас
Запис

# 145
здравейте! исках да попитам дали някоя мама си е поръчвала дамски обувки от next? отговярат ли си на номерата? имам огромен крак и видях че има номера до 43 и за това искам съвет  Thinking

# 146
Някой може ли да ми каже дрехите от Debenhams какви са размерите за 9-12 месеца и 12-18 месеца. При мен страницата с размерите стои празна... newsm78

Зависи от марката. Пиши за кое те интересуват размери. Ние имаме няколко блузки и една грейка 12-18

# 147
Момичета,знам че не е по темата,но да питам-някой да продава такива http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/4/11 -с8 или с9 или да е виждал някъде където се продават,защото докато ги поръчам и дойдат,ще мина доста време ooooh!
Благодаря  bouquet

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 23:11 от zori8

# 148
здравейте! исках да попитам дали някоя мама си е поръчвала дамски обувки от next? отговярат ли си на номерата? имам огромен крак и видях че има номера до 43 и за това искам съвет  Thinking

Моя приятелка си взе сандалки на висок ток и са и точно, отгоарят си на номера според мен.....а аз си поръчах маратонки като от тук съм си взимала на Пума 37.5 и от там си поръчах същият, но ми бяха големи - та според мен и те си отговарят Peace

# 149

И аз съм с впечатлението, че си отговарят. Купих си два чифта - ботуши и маратонки. И двата отговаряха на номерата. Друг е въпроса, че не бях улучила номера Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт