Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
хайде още един посредник - започнаха да никнат къто гъби  Joy

# 181
И цената на транспорта и %-та спада.

# 182
Мама Вили, прекрасни неща! Наистина някои от тях на сайта изобщо не съм ги забелязала, а сега от снимките направо грабват окото, а и добре ги съчетаваш.

# 183
значи ние сме с краче 15,5 см., по принцип и взимам UK9 и са ни перфектни, но на некст нещо номерацията им е сбъркана. Значи имаме ето тези ботушки № UK9 http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/30/11 и са ни много точни, даже бих казала че отпред леко и опират пръстите, обували сме ги 5 пъти и май това ще им е  Confused. Дължината на стелката е 16 см.
Имаме и ето тези кецове, пак № UK9 http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/52/12, дължината на стелката е 17 см. и съответно ще ги носиме и на пролет. Е как става така, че еднакви номера са с различни стелки?
И ние сме с толкова краче,но до сега 9-ка не съм вземала Rolling Eyes
От тези ботушки имаме 8 и са перфектни(да не кажа малко големи) Laughing
Взех на Мони тези обувки http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/3/8  8-ца на Некст и определено са големи Thinking
Поне на Кларкс ботушките са ни по мярка,че там вече не бих преживяла разминаване на номерата Joy
Поръчката ми от Теско през Ийзили направена на 6.10 е тук-утре си я чакам bowuu
Mомичета,притесних се с тези номерации!!
Ние сме с краче 15см, и скоро взех 9-ка от Marks&Spencer и се оказаха огрооооомни.
Междувременно обаче съм поръчала и то Некст ето тези ботушки http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/47/5, обаче поръчах 8-ца. Това значи ли че няма да ни станат и ще са малки?!!! Sad
И от GEORGE чакам едни wellies, пак 9-ка.....За тях пък изобщо не знам!! #Crazy
Помогнете моля!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 18:06 от Fitzgerald

# 184
да, искаме още посреднищи за да може конкуренцията да е по-голяма  bowuu

# 185
Извинявам се, но Чоча поне момичето си писа открито. Защо да не го направите и Вие? Не се заяждам, но някои посредници постоянно гледат на нас несериозно. 

Цитат
Здравейте и от мен.
Прякор: dupi
Казвам се Ани
Тате му викат Гъбата и малко се разсърди че не съм го включила и затова сега го правя  
РД на Гъби: 15 01 1975
РД: 17. 09. 1977
Чакаме нашето  бебче на 24. 04. 2005  

# 186
  • София
...Мисля да направя поръчка през тях, за да видя как работят. Grinning
Бубе, това ли те подразни?

# 187
Много се извинявам на всички, които съм обидила, исках да пусна реклама, но цените са доста солени и затова реших така да постъпя за което много съжалявам и пак се извинявам.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 188
  • София
Какво се учудвате, това си е вид реклама,което е забранено във форума, така че  нормално е момичето да го направи по малко по-завоалиран начин.А Чоча всички я знаят в този подфорум , и не тя самата , а другите момичета първо я "издадоха".За нас тук все пак е най-важно да има конкуренция Peace

п.п.момичето вече само е написало  Grinning

# 189
Peace
Бяха писала, че е време някой да се сети за София, така че лошо няма.  Да, подразни ме начинът. Това е. Дори да я изтрият, ние вече знаем.

# 190
  • Варна
Някой беше споменал за посредническа фирма с доставка до Варна,но така и не разбрах коя е фирмата.Моля за съдействие. baby_neutral

# 191
Някой беше споменал за посредническа фирма с доставка до Варна,но така и не разбрах коя е фирмата.Моля за съдействие. baby_neutral

Grinning Имаш богат избор. Фемитрейд, Алмуз, Изили Шопинг. Еконт също би могло да бъде вариант. Ние сме добре обгрижвани. Оп, извинявам се, май пропуснах Уин къмпани., но за тях не съм сигурна.

# 192
  • София
Много се извинявам на всички, които съм обидила,...Embarassed
Не си обидила никого. Трябва да има фирма, удобна и за живеещите в София  Peace

# 193

Абсолютно.

# 194

Абсолютно.